93/3 asker yolu bekleyenler

her gelip döndüğümde hasta oluyorum zaten anlamadım bu işi ben :9:

dikkat et ezgicim ankara havasi kotu carpiyo:9: gerci izmir de sogukmus bu aralar sevdicegim oyle soyledi ben her gun hava durumuna bakiyorum zaten :31: sevdicegim sayesinde ben de izmirli oldum artik arastiriyorum her gun her yerini keske gidebilme ihtimalim olsaydi:31:

napıyon bebeğimmmm yedin tatlıları oh:9::9:

Valla sistim yaa :1: pazartesi sendromu yaşıyorum her hafta olduğu gibi sen napiosn bebeğim :)

Ayy ne guzell valla bn alirken cok egleniyorum cok hosuma gidiyo:)ilk tavsiyem aldigin herseyi yaz.ben ceyiz defteri yaptim her aldigimi madde madde yaziyirmm.sor tabi seve seve yardimci olurmm:)

Cok heyecan yaptm yaa basarabilirmiyim kalkarim altından ins :)

dikkat et ezgicim ankara havasi kotu carpiyo:9: gerci izmir de sogukmus bu aralar sevdicegim oyle soyledi ben her gun hava durumuna bakiyorum zaten :31: sevdicegim sayesinde ben de izmirli oldum artik arastiriyorum her gun her yerini keske gidebilme ihtimalim olsaydi:31:

Aa izmirin neresi benim erkek arkadasimda orda :)

hehe ay iizmirde evet kendi hayatındaki en soğuk dönemlerini yaşıyor biz alışık değiliz bu kadar soğuga 4 derece falan oluyo ölüyoruz ondan zaten dayanamıyorum ankarada maşallah - den yukarıya çıkmıyo yer değiştirelim bence bizz :31::31:

hehe ay iizmirde evet kendi hayatındaki en soğuk dönemlerini yaşıyor biz alışık değiliz bu kadar soğuga 4 derece falan oluyo ölüyoruz ondan zaten dayanamıyorum ankarada maşallah - den yukarıya çıkmıyo yer değiştirelim bence bizz :31::31:

benim sevdicege denk geldi o da ben de seviniyordum kıs yasamayacak da usumeyecek diye dun diyor ki resmen kar havasi var :9: ankara -den cikmiyo be ezgim reamen kısı layikiyla yasatiyor sagolsun:9: ayy ne guzel olur yer degistirelimmm kosa kosa gelirim :1:

Hepinize günaydın güzel bayanlar ışıl ışıl güneşle uyandık ve her yer bembeyaaz kar:46::46:

Böyle güzel havalarda musmutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepinizi kocamaaan öpüyorum
:16:

Valla sistim yaa :1: pazartesi sendromu yaşıyorum her hafta olduğu gibi sen napiosn bebeğim :)

Cok heyecan yaptm yaa basarabilirmiyim kalkarim altından ins :)

Gecen sene yazin basladim ben.bayag ilerlemisim yani siğmiyorum artk eve:))her ay maasi aldigmda belli alisveris yapiyorm.ceyize hediyede geliyo bana.instagramda paylasirm aksam:))

Gunaydinn kizlarr.hafta sonu o kadar gezmenin yorgunlugunu yasiyorm sua.omuzum kollarim agriyo cok yorgunum.eve gtsemde dinlensem diye bekliyorm:)

Back
X