- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.401
oha yaaa ayy dıkkat et cok soguk olur o saatlerde...
Totom donuyor ezgim sen ne diyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oha yaaa ayy dıkkat et cok soguk olur o saatlerde...
Ben de iyiyim canım ne olsun biraz hastayım ankara buzzz gibi dinleniyorum oyle duzelemedim bi turlu![]()
selam gece kuşlarımmmmmmmmmmmmmmm :13::13:
gelicem 2 hafta sonraaaaa![]()
Ben de 2 ay sonraaaa![]()
valla kızlar sıkı sıkı sarinin gelirken ankaranin sogugu hicbir seye benzemiyor kar da yagdi iyice buz kesti her yer kısı hic sevmiyorum ben yaa
Ne güzel canim bende bu ay ceyiz hazirliklarina baslicam takildigim şeyler olursa sana sorarm artik :))
her gelip döndüğümde hasta oluyorum zaten anlamadım bu işi ben![]()
napıyon bebeğimmmm yedin tatlıları oh![]()
Ayy ne guzell valla bn alirken cok egleniyorum cok hosuma gidiyo:)ilk tavsiyem aldigin herseyi yaz.ben ceyiz defteri yaptim her aldigimi madde madde yaziyirmm.sor tabi seve seve yardimci olurmm:)
dikkat et ezgicim ankara havasi kotu carpiyogerci izmir de sogukmus bu aralar sevdicegim oyle soyledi ben her gun hava durumuna bakiyorum zaten
sevdicegim sayesinde ben de izmirli oldum artik arastiriyorum her gun her yerini keske gidebilme ihtimalim olsaydi
![]()
dikkat et ezgicim ankara havasi kotu carpiyogerci izmir de sogukmus bu aralar sevdicegim oyle soyledi ben her gun hava durumuna bakiyorum zaten
sevdicegim sayesinde ben de izmirli oldum artik arastiriyorum her gun her yerini keske gidebilme ihtimalim olsaydi
![]()
Guzelyalı dayiz biz tatlim sizinki neresiAa izmirin neresi benim erkek arkadasimda orda :)
Valla sistim yaapazartesi sendromu yaşıyorum her hafta olduğu gibi sen napiosn bebeğim :)
Cok heyecan yaptm yaa basarabilirmiyim kalkarim altından ins :)
hehe ay iizmirde evet kendi hayatındaki en soğuk dönemlerini yaşıyor biz alışık değiliz bu kadar soğuga 4 derece falan oluyo ölüyoruz ondan zaten dayanamıyorum ankarada maşallah - den yukarıya çıkmıyo yer değiştirelim bence bizz![]()
hehe ee hala ayaktasın valla sabah nasıl kalkıyorsun helal olsun![]()
Guzelyalı dayiz biz tatlim sizinki neresi![]()
Valla sistim yaapazartesi sendromu yaşıyorum her hafta olduğu gibi sen napiosn bebeğim :)
Cok heyecan yaptm yaa basarabilirmiyim kalkarim altından ins :)
Gecen sene yazin basladim ben.bayag ilerlemisim yani siğmiyorum artk eve:))her ay maasi aldigmda belli alisveris yapiyorm.ceyize hediyede geliyo bana.instagramda paylasirm aksam:))