93/3 asker yolu bekleyenler

Merhabalar bizden Ececiiiim
:21:oh oh ne güzel işte kız misafirlerle vakit geçeeer keşke bende evde olsam da misafir gelsee:16:

Yok ya iyi degl ztn bn pek misafirlerle oturmam :1: Hepsi yaşlı bna hitap etmiyolar :1:
Ztn bu ara bunaldm gelenin gidenin hesabı yok :1:

Bendee iyi diyeyim iyi olsun canımcımmm
:16:
Okul yok ama tüm gün uğrayamadım beeehh temizlik yemek derken ancak bitti işler çok yorulduuum sizler naptınız bakalım
:1:

Ne yapayım ben de sabahtan derse girdim işte, öğleden sonrasını kafam kaldırmadı erken geldim yattım evde. Şimdi de yemek falan yedim işte öyle bakınıyorum :ssz:

Ben yaş kısmını düşünmeden yorumladııım
:1::1:Poof bizim bunalmadığımz zaman mıı var bu ara iyice depresyona bağladık sanki:9:

Ya ama bu askerlik bunalımı degl yani o yetmiyomş gibi bide misafir bunalımına giriyorum :1:

Keşke bize de öyle bir ayar çekseler ya bir günü çok rahat boşaltırlar da işte yapmıyorlar, kassalar 2 gün bile boşalabilir :26:

Bizimde öleydi salı da tek ders vardı artık yok aslında cuma falan öğleden sonram da boş ama üstten alıp doldurmuşum:9:
Ya ama bu askerlik bunalımı degl yani o yetmiyomş gibi bide misafir bunalımına giriyorum :1:

Kız askerliği de geçti misafir bunalımına giriyo ben askerlikte takılmaya devaaamm 4 ay sabır:72:

Selam millet
Ben geldim :34:

Eşimi gördüm haftasonu 24 saat beraberdik, yetmedi ama birazcık özlem giderdim tabiki :16:
Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...
Kaldığı yeri gördüm, komutanını gördüm ve içim rahatladı. :34:

Ne guzelll ck sevindimm canim.hasret giderdiniz esini gordunn ohh.idare eder bu sizi biraz smdi mecbur

O yine bir nebze yani canım, 1 saat boyunca sürekli meşgul mü olur ya bir telefon, bizim konuşma rekorumuz 21 dk daha :47:

Ben daha hiç rastlamadım o kadar meşgule ha gayret amacına ulaşacaksın kapatacak elbeeett tek bi numara mı var elindee..
Emin ol benimki daha gıcııııkk bende dün 1 saat uğraştım
:47:

Ben daha hiç rastlamadım o kadar meşgule ha gayret amacına ulaşacaksın kapatacak elbeeett tek bi numara mı var elindee..
Emin ol benimki daha gıcııııkk bende dün 1 saat uğraştım
:47:

5-6 tane var da biri revir falan mesela onu hiç aramadım bile, en çok aradığı 2 numarayı denedim biri kazanını açtığı batarya diğerini de koğuş diye kaydetmişim. Birine hiç cevap veren yok diğerine ulaştım da tatminkar bir cevabım yok yani içeri kantine seslendiler, yokmuş hepsi bu :47:

5-6 tane var da biri revir falan mesela onu hiç aramadım bile, en çok aradığı 2 numarayı denedim biri kazanını açtığı batarya diğerini de koğuş diye kaydetmişim. Birine hiç cevap veren yok diğerine ulaştım da tatminkar bir cevabım yok yani içeri kantine seslendiler, yokmuş hepsi bu :47:

Arayabileceğin birsürü numara var ne güzel kiiii içtima söylerler aradığını canım her an oralarda oalmıyolar heryerde telefon var ne güzeeeell bizim 4 tane var sadece 1 i geridönüşümlü telefonların hepsi de dışarda o yüzden çok zor ulaşmak
:51:

Back
X