93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın millet :10:
Yeni bir hafta daha bizleri bekliyor ama gecicek gidicek geride kalan bütün haftalar gibi :32:

Selam millet
Ben geldim :34:

Eşimi gördüm haftasonu 24 saat beraberdik, yetmedi ama birazcık özlem giderdim tabiki :16:
Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...
Kaldığı yeri gördüm, komutanını gördüm ve içim rahatladı. :34:

Selam millet

Eşimi gördüm haftasonu 24 saat beraberdik, yetmedi ama birazcık özlem giderdim tabiki :16:
Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...

Handeeee şükür haber verdin yani :1:
İçim rahatladı wallahi ohhh :1:

Selam millet

Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...

Hoşgeldin canımm oh ne güzel simdi ayrılık zor gelicek ama o 1 gun bile nasıl mutlu etmiştir sizi :16: darısı şafak doğan güneşe :)

Selam millet

Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...

cok sevindim sana cok iyi gelmiştir canım allah tamamıyla kavusmayıda tez zamanda nasip etsin hepimiz beraber kavusalım hayırlısıyla sevdiklerimize
offf ya bende istiyom kocamı gormek
hayırlısı olsun napalım sabırr:nazar:
kızlar nasılsınız bu arada haftaya iyi basladınızmı:16:

Selam millet

Çok güzeldi her şey..
Onu çok özlemişim...

yetmiyor ama insanın içini rahatlatıyor artık biraz daha rahat geçicek hayatım zamanın en azından kafanda bi yer yön oluştu telefonda konuşurken şunu yapçam böyle şöyle dediğinde bişeyler oturcak kendini daha rahat hissediceksin özledik hoşgeldinnnnn .. :)

merhabaaa kızlaaarrrrr bu hava ne izmir kendini aştı çok soğukkk sınavlarım var ben okula gidiyorum şimdi akşama gelince katılırım aranıza öptüm çokkk :1::1:

Herkese topluca merhabalar :3:
Ben brzdan yine hizmetçi moduna baglicam misafir geliyomş yine ondan bi ugriyim dedm :6:

kızlar ben varken gelin suraya ya aksamları fazla giremiyom zatenn:ssz::ssz:
kimsecikler yokkkkkk:50::50::50::50:

Ben burdayııım tatlııımmm
:3::3:Naberr nasılsın niye morelin bozuuukk seniiinnnn:20:

Herkese topluca merhabalar :3:
Ben brzdan yine hizmetçi moduna baglicam misafir geliyomş yine ondan bi ugriyim dedm :6:

Merhabalar bizden Ececiiiim
:21:oh oh ne güzel işte kız misafirlerle vakit geçeeer keşke bende evde olsam da misafir gelsee:16:

Back
X