- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #12.581
..Onun ordaki psikolojisi bambaşka tabi ama seni de düşünmesi lazım..Neden gitme diyor ki ailenin yanına en doğal hakkın bence sennde değişikliğe ihtiyacın var evde otur otur bunalırsın zaten asker bekliyosun onun psikoljisi var bide sürekli evde olmak daha çok sıkar insanı karşılıklı tripleşmek yerine açıkça konuşun bence sorununuzu ikinizde yetişkin insanlarsınız konuşularak çözülmeyecek bir mesele değil tatlı dille anlatırsan eşin anlayışla karşılayacaktır umarım canım Allah güç versin
Canımm Allah sabır versin.. Ordaki psikoloji cok farklıymış erkek arkadaşımda bana diyor küçücük şeyler burda kocaman oluyor diye. Gelene kadar sabır sonrası düzelir emin ol..
Ben işteyim hic dışarı bakmıyorum içim kararıyor
sagol canımda sabır sabır nerreye kadar işlerini geldiklerine tamam gelmeyince eyvallahı yok
anlam veremiyom sevdigine emin olmasam umursamıyo beni diyecem ama oylede degil bana
bunları yasatmaya hakkı yok zoruma gidiyo yaptıgı mesafe giriyo aramıza buda bana cok
dokunuyo ne var sanki üzecek be adam allahım ya
Çok haklısın ben ailemin yanına gondermemsine takıldım o asker diye sende evde hapismi olucaksın yani.. hemde ailen. Ama iste onların orda ne düşündüğünü bilemiyoruz
Merhabalar herkesçikleree ...
merhaba hosgeldin nasılsın
Hoş bulduk gülii, idare eder. Sen nasılsın ?
aynı bizde idare etmeye calısıyoruz cagla esimle aramız kötü canım sıkkın
Cnm allah buyuk sabir versin.bnce esinle acik acik konus dusunduklerini.telefonda vakit olmuyo diyosan mektup yaz anlat.boyel o knuyu acmiyo bnde acmiyorumla olmaz.anlamasini beklerken kendin uzuluyosn.acikca knusup cozum aramayi deneyin.sagol canımda sabır sabır nerreye kadar işlerini geldiklerine tamam gelmeyince eyvallahı yok
anlam veremiyom sevdigine emin olmasam umursamıyo beni diyecem ama oylede degil bana
bunları yasatmaya hakkı yok zoruma gidiyo yaptıgı mesafe giriyo aramıza buda bana cok
dokunuyo ne var sanki üzecek be adam allahım ya
İyi akşamlar seroş nasılsın
iyiyim kuzuumm camın kenarına yattıım dışarıyı izliyorum çok keyifliii
SEn nasılsın bakiiimm
Bende iyiyim sporumu yaptm duşumuda aldm şimdi dinleniyorm
Spora mı gidiyosuunn seeenn:44:
Yok evde yapıyorm
Yürüyüş bandımız var önce yürüyüş snra sıkılaşma hareketleri eşliginde bi spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?