- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.301
Yok canım kavga falan bişey söylemedi nyse çürük alcaksa hemen gelse bari otel işini dha cabuk hallederiz kısmet artık :) bi gün 3. Sayfada b.k. Uykusunda bogularak öldürüldü diye bişi okursanız bnmdir :) şimdiden bu kadar sinirliyse bni uykumda bogar diye paranoyaklığa basladım :)))))
heheh yok ya o askerde diye boğulmuştur hayatım burdayken öyle sinirli bişey olmaz
bebeğim şimdi bittimi rahatsınız ama öyle düşünme biliyorsun askerlik bitsede uzak olucaz biz ..
hem her şerde bir hayır vardırrr..
olsun iyi sağlığı yerinde çok şükür şükür et daha kötü de olabilirdi Ankaraya hepiniz gittiniz sıra bendeeeama benim bakalım ne zaman nasip olacak
evettt ziyaretçi olarak görücem ya yapçak bişy yok aynen cuma yoa çıkıp cmt görüp cmt akşamı falan dönerim işte napalım :) 14.ayımızdı birlikte geçirelim dedik
peki canım gidip bir yerde mi kalıyordun günü birlik mi gidiyordun ? çok soru soruyorum sanırım
Tatlım bizim o da kesin değil bee , uzman çavuş olarak kalmayı istiyor beyefendi. Ömür boyu askerlikten kurtulamayabilirim yani ben​Züğürt tesellisi canım şükür ne diyelim ...
Aynen bende sukurler olsun biraz daha azaliyo gibi 90dan kurtulunca
haha sor sor zaman geçiyor bebeğimmmm
normalde gidip köşkün karşısında otel buldum kalıyorum 1gün. askeriyenin içini kesiyorum en üst katında kalıp hahaha
o da çarşıya çıkıp yanıma geliyodu , sonraki günde ziyaretçi olarak sabahtan gidiyordum askeriyeye sonra 5 te eve dönüyordum yani 2 gün görüyordum ama bu sefer ceza aldığından çarşı için kalmıcam direk askeriyeye ziyaretçi olarak gidicem sonra gelicem tekrar eve
kızlaar sevgililer gününe hediyeye karar verdinizmi yada aklnızıda bir fikir varmı bende hiç birşey yok bana fikir verin:44:
şu sevgili kitabı varya asker kitabıda var onumu yaptırsam ???? yaptıran bilen varmı
ay o 90 gitse çok iyi olck
haha sor sor zaman geçiyor bebeğimmmm
normalde gidip köşkün karşısında otel buldum kalıyorum 1gün. askeriyenin içini kesiyorum en üst katında kalıp hahaha
o da çarşıya çıkıp yanıma geliyodu , sonraki günde ziyaretçi olarak sabahtan gidiyordum askeriyeye sonra 5 te eve dönüyordum yani 2 gün görüyordum ama bu sefer ceza aldığından çarşı için kalmıcam direk askeriyeye ziyaretçi olarak gidicem sonra gelicem tekrar eve
İnşallah öyledir kuzu :)
Ben yaptırmıştım doğum günü için
oyy kıyamamm hayırlısı ile git gel canım benim.
14. yılı görmekte nasip olur inş canım.
bizimde 1 nisanda 4. yıl dönümümüzama ayrı oluruz galiba
kızlaar sevgililer gününe hediyeye karar verdinizmi yada aklnızıda bir fikir varmı bende hiç birşey yok bana fikir verin:44:
şu sevgili kitabı varya asker kitabıda var onumu yaptırsam ???? yaptıran bilen varmı
hahahha ay Ezgii güldüm valladeli kız askeriyeyimi kesiyordunn
Gidip hasretini az da olsa gidericeksin ne güzel canım benim öyle bir şansım yok ama bende martta görücem sanırım 5 gün izin kullanıp yanıma gelecek inşallah gemi sefere çıkmazsa
sence nasıl bebeğim gördünmü asker için olanını bak http://www.sevgilikitabi.com/kitaplarimiz/sevgiliye-kitaplar/asker-yolu-gozlerim
anlatıyım
şimdi çürük askerlik yapamaz anlamında oluyo bi sağlık probleminden değil piskolojik olarak alırsa işe girmesi konusunda problemi olur ilerisi için.
piskolojiden tabiki de verirler neden vermesinler çürük sadece sağlıktan değil sonuçta ama uzun sürebilir gata bilmemne piskolojikkk danışmanlar bi de askerlikte bi ismi vardı ya rtb gibi böyle bi kısaltma oraya çıkıyorsun piskolojim bozuk diye tedavi için falan öyle şeyleri var ama inş almaz ileride iş konusunda çok sıkıntı çeker gerçekten.hava değişimi verirler yada askeriyedeyken gatada tedavi piskolojik görebilir eğer hala elverişli olmazsa çürükte olabilir :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?