93/3 asker yolu bekleyenler

Ahh tatlım ahh konuşma sıkıntısı deyince zaten -topikteki eski arkadaşlar bilir- akla ilk ben geliyorum. Acemilikte ayrı çektik ustalıkta ayrı çekiyoruz. Tel var şuan tatlım da , kullanım rahatlığı olmayınca inan o da bir şey fark etmiyor. Ben şuan mesela ankesörlü zamanlarımızı özlüyorum ne yalan söyleyeyim.

Arabamı muayeneye götürdüm ve GEÇEMEDİ.
Ön tekerleklerinin bilmem ne aralıkları uygun değilmiş.
Pazartesi tekrar sanayiye gideceğim, tekrar yapılacak, sonra tekrar muayeneye gidicem.
öff ya erkek işlerini ben yapıyorum mecburen.

ayyy çok üzüldümm inş geçer tez zamanda bu konuşma sıkıntısı bu askerlikkk

bende nete hep öyle okudum canım ama bizim ki bir tuhaf keşke doğuda yapsaydım saatlerce soğukta nöbet tutsaydım diyor asker gibi değilim diyor saçma sapan iş yapıyoruz diyor

Bu lafın aynısını bnmkide söylüyo bu askerlik degl ki bulaşık yıka wc temizle bu ne ya askerlik mi bu şimdi diyo Doguya gitsem daha iyiydi en azından asker oldugumu anlardm diyo arada geliyolar bizimkilere sanırm

Senin arabanı geçirmeyecek yerin anlını karışlarım ben bee
Çok şirin o araba geçiriversinler işte

wc yıkayıp bulaşık yıkasınlar ilerde bizim işimize yararlarrr

valla ne yalan söyleyeyim biz bu konuda şanslıyız
bizim ilk acemiliğin 15-20 gününde oldu konuşma sıkıntısı.
o da şu şekildeydi günde 2-3 kere ankesörlüden arıyordu.
sonra arkadaşının telefonundan çaldırıp kapatmaya başladı, ben arıyordum 30 dk falan konuşuyorduk günde.
ustalığa giderken aldı telefonunu, rahat olmaya başladık.
sonra aşçı oldu mutfağa geçti çok rahat konuşmaya başladık.
hatta şu anda yanında 2 tane telefonu var
biri akıllı tel, onunla internete giriyor.
diğer telefon da eğer bir arama olup şimdikini yakalatırsa diye
ama komutanlar serbest bırakmışlar.
bir de aşçı ve onbaşı olduğu için benimki diğer askerlerden çok daha rahat..

sizin de düzelir inşallah selin,
seninki denizciydi yanlış hatırlamıyorsam. belki onlarda işler sıkıdır.

eme acemideyken komutanı rdm açıklamasını ağır bi küfürle yapmış. ama terbiyelisi ayak işi:)

gerçekten çok şanslıymışsın canım evet denizci benimkisi ve çok sıkı birisi tl yakalatmış geçenlerde bizimki sokmayı düşünüyor yinede 1 aya falan sokarım diyor inş bizde rahatlarız
bu arada benim kaçmam lazım kızlar yarın sınavım var çok öpüyorum sizi pcm kırık olduğu için ne zaman girebilirim bilmiyorum iyi akşamlar

Başarılar sınavında iyi akşamlar

İş olursa illaki yapar işten kaçan biri asla değil sinirli sadece diorum ya huyuna gidersen sorun yok

alla alla emrede agresif ve sinirlidir. sinirlenicek konularda sadece. ama emre bile bna askerde sabrı öğrendim demişti. adam oldu dmştimm sabretmeyi öğrenmiş diye. snnkinin bayağ o zmn sinir falan olayları

darısı başına diyeyim o zaman
inşallah düzelir sizin de konuşma işi.
sınavında başarılarrr

alla alla emrede agresif ve sinirlidir. sinirlenicek konularda sadece. ama emre bile bna askerde sabrı öğrendim demişti. adam oldu dmştimm sabretmeyi öğrenmiş diye. snnkinin bayağ o zmn sinir falan olayları

raşit de sinirliydi eskiden. yaşı büyüdükçe azaldı. askerde iyice sabır küpü oldu
düzenli falan oldu.
traş olmayı ertelerdi şimdi her gün oluyor (dağıtım izninde bile)
eşyalarını katlayıp koyuyor, erkenden kalkıyor falan.
çok hoşuma gitti bu değişimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…