- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.681
çok sıkı bağlıyosa kan akışını yavaşlatıyodur ondanda olabilir. kötü bi şey değildir inşallah.:44:
bakalım hayatım salı gene gıdıcek .
o da spor ıznı almak ıcın ugrasıyo dedım o zaman abart yanı hala devam edıyo gecmıyo hıc uyusuk falan de dedım
siz napıyorsunuz nasıl geçiyor
abartsın ya herkes numara yapıyo onun en azından bahanesi var. valla bizim aynı iyi çok şükür geçen hafta nöbetleri başladı 1 ay olacak gideli ama hiç çarşı iznine çıkmadı :44:
aa aa neden gerce anca cıkartırlar da .. bızımde 3 4 haftada cıkartmıslardı anca muhafızlık yemini eetmişlerdi ilk gittiklerinde bi daha aman benimki yemin ede ede zaten askerliği bitirdi
Bizimle beraber gidenler bu hafta çıktılar bizimkinden hata tık yok çıkcan mı diye sordum göreyim seni netten dedim telefondan görüntülü konuşuruz dedi çıkamıcak galiba. Muhafızlık yemini ne oluyo canım? :44: Bulunduğu yerle mi alakalı?
Sevimli sincap kazağım
Eki Görüntüle 940315
Eki Görüntüle 940317
Çizmelerim (düz bir model aldım, her şeyle uysun diye)
Eki Görüntüle 940330
Eki Görüntüle 940335
Ve elbiseler
Eki Görüntüle 940339
Eki Görüntüle 940340
Eki Görüntüle 940337
Eki Görüntüle 940338
Emre sabah dağ filmini izlemis.snde izle aglarsin sen diyo.hafta sonu unutmazsam izliycem
evet hayatım kosk muhafızlıgı ıste cumhurbaskanını koruma yemını kosku koruma yemın edıyormussun orada
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 20. OCAK. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... seros08 ... 87
... ezgisaygin ... 97
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... yuppisi ... 106
... Snt55 ... 126
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 180
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... apple2 ... 186
... KUBB88 ... 186
... zeytinagaci ... 189
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Kanaryam35 ... 205
... KorEc ... 206
... blss ... 206
... mystery123 ... 207
... yunay ... 207
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... hilal1108 ... 280
... tuqbaCadi ... 287
... dilanumut ... 291
... pinkok ... 291
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer
unut ve ızleme bende gecen gun ne alakadır bılmem bı an aklıma geldı kahvatı masasında acıp ızlemeye basladım gunum bombok oldu sakın gerek yok kendı pıskolojını bozmaya o da askerde aferın o fılmlerımı ızlıyolar yahu ıyıce gerılıp kafayı yıcekler :26:
Çok ciddi bi görevmiş gibi göründü gözümde nedenseŞafağınız baya azalmış ama
Toplu izlemisler galibaa.sabah nobetten gelince msj atmisti cnku dag filmini izledm diye..hadi ya o kdr etkilenirmiyim.ay bn aglamaya yer ariyorm ztn
hehe evet sonunda azaldı azalmasınada bız sımdıden arada ay aman gecmıyo modundayız o son 1 2 haftalarda saygın dıyo zaten hayatım kafayı yıcem ben o haftalarda falan bısey olmaz dedım bende ayy delırcem o son gunu dusunemıyorum dıyo dedım saat kullanma o ara sureklı saate bakıyorlar zaman gecmıyo moduna gırıyorlar falan saat ne kadar az kullanırsalar o kadar ıyı askerlıkte aslında
Guzel gunlerde kullan cnm
Benim arkadaşın sevgiliside ocakta geldi son 15 gün falan hiç geçmiyor diyodu. hatta sinir olmuştum biz burda 365 günü düşünüyoz 15 günden bahsediyo diye ama doğruymuş herkes öyle diyo.
sağol daha güzelleri senin olsun :)
ben yatıyorum herkese iyi gecelr
evet aslında baktıgında yaklasmıs oluyon mutluluk heyecan falan ıste ama zaman gecmeme olayı hanı gun bıtse gıdıcem evıme falan dıye dusununce zaman gecmıyordur herhalde baktıgında az kaldıgından mutlu olunması lazım ama cok sınırlı olanlar. sureklı kavga eden son zaman ayrılan bıle cok oluyormus safak sıkıstırmasından bende cok duydum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?