- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.821
zamansız gelişlerimden biri dahakimse varmııı :)
92/3 olarak biz kavuştuk darısı başınıza :)
geldi geçti güzeldi heycanlı maceralı..şimdi söz vs. planlarına başladık yavaştan :) çokgüzel talı telaşlar
allahım askerlikte oldugu gibi bu sürelerdede utandırmasın inş..
Aynen canm ah bu mecburiyetler... Tabi alışmıştı ya birden sen gittin birkaç saat dengesi bozulmustur o da haklı kime yeter ki sevdiğini birkac saat gormek işte gelsin de toparlanın iyice tatlımBen de öyleyim canım artık benden söz alıyor her seferınde aglamak yok dıye sonra ben kendımı sıkınca tamam tamam dıyor serbest napayım dayanamıyorum yoksa kotu oluyorum aglayınca rahatlıyor ınsan :26: Bir de o insanlar var değil mi herkesin başında haklısın tatlım ama sevdicekler uymadıgı surece sorun olmuyor elınızden geldıgı kadar hıcbır sanıyeyı bıle atlamayın
hoşgördümm iyiyim ben canım sen nasılsın?hosgeldın canım nasılsın
92/3 olarak biz kavuştuk darısı başınıza :)
geldi geçti güzeldi heycanlı maceralı..şimdi söz vs. planlarına başladık yavaştan :) çokgüzel talı telaşlar
allahım askerlikte oldugu gibi bu sürelerdede utandırmasın inş..
he buarada kızlar size ufak tüyo askerden gelince ilk 3 hafta falan böle üzerlerinde bi odunluk oluyo
malum 15 ay yüzlerce erkeğin arasında kala kala baltalık modunda oluyolar :)
işyerinde bi abi o oluyo ilk başlarda en fazla 1 ay sonra özüne döner sabret dedi ve öylede oldu
askerden sonra ayrılanlarda var beklediğiniz için çok daha fazla kıymetinizi bilenlerde
benimki maşallahh eskisinden daha bile çok seviyo iyki beklemişim böyle daha kıymetli oluyosunuz :)
sizde hayırlısıyla kavuşun inş. görmeden beklemek her yiğidin harcı değil biz bide 15 ay bekledik :)
Yola hala daha devam edenler olarak, bitirmiş olanları görmek çok güzel. Son ayrılığınız olur inşallah
amana aman kimler varmış buradaaa
Ay ben buralardayım da tatil geldi çattı yine sen yoksun piyasada
kuzu sende yazarsın bize böyle şeyler az kaldı seninde
bebeğim iktisata geldiğim güne lanet okuyorum şuan büte kaldım ya ben ders çalışıyorum hala kafayı yedim resmen
arkadaşımda kalıyorum ondan ders çalışıyoruz milletin evinde anne babası ile keyif yapıyor ben yurt köşelerinde sürünnnn
Yok be dilanım var daha
Tüm izni miydi Gülşahcım sizin :26: Aynen canım iyi gelecektir diye düşünüyorum ama bakalım , gözüm dönüşünde maalesefUyup uymamasından ziyade diyorum ya sinir bozuyorlar, ilk gidişinde de yapmıştılar aynı şeyi, ayın 16 sında gidecek adamdaki kafa neyin kafasındaysa artık 15 inde benimlesin diyor. El ele tutuşup da vedalaşın bari ,tövbe yarabbim
Ben de kaldım ya sorma, ama gereksiz bir rahatlık var bende
hoşgördümm iyiyim ben canım sen nasılsın?
6 gunumuz kalmıs tatlım ama kullanmayacakmıs onu da hıc degılse 6 gun erken gelırım dıyor zaten onu kullanmanın da bır manası yok dedım ben de 7 ayımız kalmıs 6 guncuk sabrederız:26: döneceği günü düşünmemeye calıs canım yoksa insan atlatamıyor cıdden ben dagıtım ıznınde de boyle yaptım ınsanın elınde degıl bılıyorum ama beraber gecırecegınız gunlere odaklan zor olsa daHaklısın tatlım oyle gereksız ınsan oyle cok kı bır de moral bozuyorlar yok yere askerde aramaz etmez ızne geldıgını bıle askerım haber verır sonra can cıger olurlar cıdden tuhaf ınsanlar
kız ben 6 ay görünce şurda bir oh çekecem yolun yarısı bebeğim..
evimde olsam bendede olurdu kuzuune diyecem Umuta mektup ile günlük alıp yollamıştım mektupa resmen bütün parfümü boşalttım süpriz yaptım hiç haberi yoktu çağırmışlar işte paketi açmamışlar açın demiş işte komutana mektupu açmış işte ama okumamış sadece mektupmu diye bakmış diyor nasıl zarftan çıktı tüm oda senin parfümün koktu kız bir mutlu olmuş kıyamam ufak şeyler ama ne kadar mutlu ediyor . heyecan ile cevap bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
sende durumlar nasıl sıkıntı sorun yok dimi bebeğim?
ben de iyiyim canım ne olsun finaller bitti sonunda tatil ve mehtap mod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?