- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #16.841
İnsan içinde olunca sanırım bu da yetmiyor canım, yolun yarısı evet artık da insan yorulduğunu da baya hissetmeye başlıyor
anlıyorum bebeğim bizi bu sefer büyük ayrılık bekliyor en uzunu biz görüştük ama bundan sonra olmayacak uzun bir süre o zaman anlayacam seni sanırım bu benim için büyük bir sınav olacak...
Ahh kıyamam ya sevinmiştir tabi sevinmez mi
İzin meselesi yüzünden askerimle biraz limoniydik de canım son günlerde, çok şükür iyiyiz şimdi. Ama o kazandı, hafta sonu izne geliyor kuzucuğum
Gün geçtikçe tükeniyormuşsun gibi hissediyorsun aynı zamanda da tüketiyormuşsun gibi ama, o dayanma hissi, gücü yok mu işte ondan da vazgeçmiyorsun. Bazen diyorum askerlik sen nelere kadirsin, Allah gerçekten sabrını veriyor tabi bir de
bu hafta sonumuuu ?? kaç günlüğüne kız çok sevindimmmm aa şaşırdım valla bak gidip görmek yetmiyor işte daha kötü özlem sokuyor insanın içine
olumsuz düşünmek yok bebeğimm herşey güzel olacak bitirdiniz yarısını iyi kötü buda geçececek bitince sana hatırlatacam o zaman bu konuşamlarını inşallahhhh
Aynen hayatım bizim izin de 8+2 şeklinde, 6 da bizde kalmış oluyor yani ama ben diyemem kullanmayacak diye. Asıl planımız mayısta kullanmaktı çünkü bizim onu da o zaman kullansa 2 de yol izniyle bir hafta daha gelir sanıyorum, ben düşe düşe 3 gün mazeret iznini düşebilicem herhalde yani bu gidişleAynen tam da o yani, hayır aramış etmiş de olsa sonuçta , bir sevgili ya da bir aile değilsin yani, çok istiyorsan git evlerinde ziyaret et, ailesinin de gönlü olsun, gerçekten tuhaflar ben anlam veremiyorum
ohh süperr.. ben büt madurumehtappp geldimi askerin?
Canım bir de sen bendeki şaşkınlığı gör, 13 ünde belliymiş geleceği sözde bana sürpriz yapacakmış da işte, tartışmamız esnasında artık ağzından mı kaçırdı yoksa direk hani sakinleştirmek için mi söyledi orasını kestiremedim pat söyleyiverdi 25 inde geliyorum ben diye. O gelmesin azıcık sakinlesin diye gittim ben yanına sözde ama, ters tepti , ben gelme dedikçe, napıyım özlüyorum bir gün yetmiyo yetmicek de bana diye bağırdı sonunda​8+2 canım
Ben de kullanırız zannedıyordum gecen gun bırden gelecegı gunu 6 gun erken soyledı o nasıl oluyor dedım 6 gun var ya kullanmayacam dedı kafasına gore hesap yapmıs bozuldum ben de tamam kullanma dedım sonradan mırın kırın ettı ama bakalım ne olacak :26: 3 gun de 3 gundur ama caglacımAy aynen ya işte sözde ilgilenmiş oluyorlar tuhaflar cidden herkesın basında var tatlım bızde de cok sınır bozuyorlar işte ne yapacaksın
Bende de büt olacak gibi bakalım hayırlısıyla acıklansaydı sonuclar :18: geldi tatlım persembe gidiyor bile
Son gün zaten üşenmicem (zaten heyecandan uyuyamam o gece) , geçmişi açıcam geçmiyoooğğğ bitmiyoğğğ diye bağrındığım kaç tane mesaj varsa alıntı yapıcam hepsini
Ben de kullanırız zannedıyordum gecen gun bırden gelecegı gunu 6 gun erken soyledı o nasıl oluyor dedım 6 gun var ya kullanmayacam dedı kafasına gore hesap yapmıs bozuldum ben de tamam kullanma dedım sonradan mırın kırın ettı ama bakalım ne olacak :26: 3 gun de 3 gundur ama caglacımAy aynen ya işte sözde ilgilenmiş oluyorlar tuhaflar cidden herkesın basında var tatlım bızde de cok sınır bozuyorlar işte ne yapacaksın
haklı bebeğim yaa gözün aydınn çok sevindim yaa olmuyor biliyorum ben 3 gün gördüm ama sarılamadım kokusunu alamadım hiç doyamadım içimdeki özlem daha büyüdü daha iyi olur bebeğim bu 10 günden sonra sen bitirirsin bu 6 ayıkaç gün kalıyor peki izni kalıyormu ? çok sevindim bebeğim ya gittin öyle bir günlük o kadar yol çekip kıyamam sana hak ettiniz bence bunu tadını çıkarın hiç lafını etme kuzuu
İNŞALLAHHHHHHH oda olacak bebeğim
Ayy bana da 10 günden sonra iyice zor gelecek gibi geliyor, dağıtım da 10 gündü çünkü. Garajdan kalktı o otobüs yolun ortasına oturup ağlamıştım6 gün izni daha kalıyor işte canım 3 gün de mazereti var tabi ama o normal durumlarda kullanılmadığı için onu bari şafaktan düşebilicez herhalde, 2 de yol verirler bir haftamız daha olmuş olur Yorgunluktan bitiyorsun ama değiyor be canım, eve geldiğimde 40 saattir ayakkabılarım hiç çıkmadan ayağımdaydı, belim zaten bitmiş vaziyette oturmaktan etmekten, üzgünlüğümü zaten söylememe gerek yok ama indiğim an İzmir'e hadi bin geri Ankara'ya geri gidiyoruz deselerdi tereddütsüz binerdim yine o arabaya
üzülme canım son günleri hep hüzünlü geçiriyoruz kötü oluyor hadi sevindim senin adınada yarine doydun bir süre götürür bu enerjiidaha 2 gününüz var iyi değerlendirin bebeğim
Valla tatlım dediklerine hiç bakmamak lazım, dağıtımda ( ekim ayı ) ocakta izin kullanacaksınız deseler dalga geçiyorlar sanırdım inan hiç beklediğim bir şey değildi benim, yanına daha 3 hafta önce gitmişken, gittiğim gibi de mayısta kullanırız konuşması yapmışken üstelik. Sen de çok sıkma canını bence o sebeple, sonuna yaklaşınca asıl o zaman amaaan 1 hafta geç dönüvereyim kasmaya ne gerek var da diyebilirler yani, belli olmaz işleri
canım hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz daha gelemeden gidince ne yapacaz diye yanıyoruz valla ama sen düşünme şimdi bunuu ..
ya hiç görmemek daha kötü bence tamam gittikten sonra üzülüyorsun ama için daha rahat oluyor yani benim öyle oluyor bebeğim
Haklısın canım orası da oyle tabı bı bakıyorsun dellenıyorlar hoop ızın almıslar dayanma durumlarına baglı Allah kolaylık versın hem askerlerımıze hem bızlere cıdden yasamayan anlamaz
Hep bitiren askerlere vay be ne de çabuk yedi derdim, yemin ettim bir daha kimseye öyle şey demicem diye. Belimizi çok büküyor maalesef ama önünde sonunda yapılacaktı sonuçta şu zımbırtı
ben kaçtım kızlaarr iyi uykulaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?