93/3 asker yolu bekleyenler

Evet o tarafı sıkıntılı Sabahı yaptık ben yine 2lere kadar uyurum günü bitirmiş olurum

Ben de dikkat dağınıklığı var artık ya buna eminim yani. Farkında değilim desem saatin ne dersin bana
İşin garibi bunca saate rağmen ben yine 11 gibi kalkıyorum, çözemedim kendimi

Ben de dikkat dağınıklığı var artık ya buna eminim yani. Farkında değilim desem saatin ne dersin bana
İşin garibi bunca saate rağmen ben yine 11 gibi kalkıyorum, çözemedim kendimi

Şaka yapıyorsun derim erken kalkmaya alışkınsan kalkabiliyondur ben çok rahatıma düşkünüm okan hep der erken kalk diye kızar

Şaka yapıyorsun derim erken kalkmaya alışkınsan kalkabiliyondur ben çok rahatıma düşkünüm okan hep der erken kalk diye kızar

Bu saatte yatmışken ne erken kalkması canım normal olan seninki sorun bende yani
Ben artık müsadeni isteyeyim Pembeciğim, artık iyi geceler değil de iyi uykular dileyim sana. Görüşürüz yarın

ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah

Bnde erkek cocugum olsun istiyorumm.emrede kiz olsun istiyoo.erkekler genelde erkek oglum olsun der bzmki kiz olsun diyo:)isimlerde hazir haha:))

Ayyy emreyi anlattin sanki.bn cevap vermesem kiyamet kopar oyle bi luksum yk bnm yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…