- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.081
Anam bi şeycik kalmamışhadi gözünaydın
Aynen yaa gelcem dedi diye ben de takvime bakmıyodum kaç gündür , daha yeni farkına vardım
Ehehe teşekkürler, darısı başınıza inşallah
İzine gelmesin ya teskere için başımıza gelsin
İnşallah inşallah, Allah mehtap değil de şafak 3 dediğimiz günleri de bir an evvel göstersin
Amin canım inşallah ya, sizinkiler bi gelsin sıra bizimkilerde
Aynen aynen, ben şimdi 1 leri gitmiş sayıyorum artık. Tezkereci olarak 2 ler var artık sonra da biz geliyoruz zaten. Ee sonra da sıra sizlerde
Söylendiği gibi rahatça gelse keşke
Devre olarak sayınca çabuk gibi de güne bakınca can sıkan o yaa
Evet o tarafı sıkıntılıSabahı yaptık ben yine 2lere kadar uyurum günü bitirmiş olurum
Ben de dikkat dağınıklığı var artık ya buna eminim yani. Farkında değilim desem saatin ne dersin bana
İşin garibi bunca saate rağmen ben yine 11 gibi kalkıyorum, çözemedim kendimi
Şaka yapıyorsun derimerken kalkmaya alışkınsan kalkabiliyondur ben çok rahatıma düşkünüm okan hep der erken kalk diye kızar
Bu saatte yatmışken ne erken kalkması canım normal olan seninki sorun bende yani
Ben artık müsadeni isteyeyim Pembeciğim, artık iyi geceler değil de iyi uykular dileyim sana. Görüşürüz yarın
Evde çok sıkıcı be Kübi ne yapsam da vakit geçirsem diye kendimi sıkıntıya soktum resmen
Amaaan iyi diyelim iyi olsn bn hala 200 den düşemedim ya niye ki bi bilen var mı
Boğazları şişmiş ya üşütmüş sürekli istifra ediyo filan
İyiydi olmuyodu bayadır bakalım revire çıkıcak yarın :26:
ay guzellıge bak yaa barbıe bebek ıns canım cok guzel bı kızınız olur bendede hep cocugum olsa erkek olsun takıntısı var boyle gıydırıyım onu florlar papyonlar falan hahah
Bizimki bi şeye kızdı bugün hiç bir mesajıma cevap vermedi. Sinirimi bozdu
askerim tuncelide canım benim özlem çok imkan yok
Ay aynen suçum olsa neyse dicemde kendi kendine akşamları dışarı çıkıyorum kanısına vardıiyice paranoyak oldu gelesiye kadar aklını kaçırmasa bari Ben yapsam aynı şeyi niye cevap atmıyon diye yine ben suçlu olurum ama bende yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?