93/3 asker yolu bekleyenler

hepimizinki öyle ezgiğğ
öyle eften püften değil bizim ilişkilerimiz. hakkını vererek bekliyoruz, onlar da geldiklerinde çooook güzel olacak

evet bu yuzden bu kadar mutluyuz zaten yanımızda olmasalarda tum gun vızıklamıyoruz
haha evlılıgıne bana ona buna herkese sallamslardı ıste allah buuyk mu desem , eden bulur mu ...

kızlar yaaa bu bütler yok mu çalışmaktan gelemiyorum bi türlü :44: ayrıca sevdiceğimle bugün kavga ettik bi daha aramıycam dedi amaaa 1 dk sonra geri aradı canım yaaa

kızlar yaaa bu bütler yok mu çalışmaktan gelemiyorum bi türlü :44: ayrıca sevdiceğimle bugün kavga ettik bi daha aramıycam dedi amaaa 1 dk sonra geri aradı canım yaaa

Önce atarlanmş anlaşılan Sonra dayanamamış boşver geri telafi ediyosan ztn sıkıntı yok

Günaydın günaydınnnn
Cuma günlerini seviyorm ya Hem haftanın bitimi gibi hemde haftasonu cabuk geciyo bna

Bütlere girmeyen bizden değildir zaten ! Erkek arkadaşına da aferin öyle aramamak etmek olmaz
Bu arada nerede ve ne okuyordun canım sen sanırım bunu konuşmamıştık :44:

Ismim burcuu :) 21 yaşındayım benim askerim 4 şubatta manisaya teslim olucak..

4 şubatta manisaya teslim oluyor 1 hafta önce vedalaşmak zorunda kaldık biz yurtdışında berlinde yaşıyorum ben

Amiinn çok sağol sanada allah sabır versin. manisaya gidiyor 4 şubatta

O zaman 94-1 devre olacaksın Burcucum sen ama bizim için fark etmez dediğim gibi. Hoş geldin aramıza, Allah tez zamanda kavuştursun

Kizlar selam ya benim kafama takiliyor
ben gunluk tutuyorum sadece sizler mendil atki felan yapmistiniz onu biliyprum
baska neler yapilabilir evde bos zamanim cok degerlendireyim hem
fikir verin bana akliniza gelen varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…