- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.401
hepimizinki öyle ezgiğğ
öyle eften püften değil bizim ilişkilerimiz. hakkını vererek bekliyoruz, onlar da geldiklerinde çooook güzel olacak
hepimizinki öyle ezgiğğ
öyle eften püften değil bizim ilişkilerimiz. hakkını vererek bekliyoruz, onlar da geldiklerinde çooook güzel olacak
ben uyumaya gidiyorum ki bir gün daha geçsin
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr
ben uyumaya gidiyorum ki bir gün daha geçsin
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrr
Bella hoşgeldin adın neee askerin nerde kaç yasindasin merak ederiz biiizz
hangi gün teslim oluyor sevdiceğin?
o günler aklıma geldi, biz de son 2 haftada ne yapsak bilememiştik, zaman hiç geçmesin istemiştik..
Selamm hosgeldinn.Kübra ben.Allah kavustursun smdiden ve sabır versin.nereye gidiyo askerin acemilige bellimi?
kızlar yaaa bu bütler yok muçalışmaktan gelemiyorum bi türlü :44: ayrıca sevdiceğimle bugün kavga ettik bi daha aramıycam dedi amaaa 1 dk sonra geri aradı canım yaaa
Ismim burcuu :) 21 yaşındayım benim askerim 4 şubatta manisaya teslim olucak..
kızlar allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah sevdiğiniz adamlara
kızlar allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah sevdiğiniz adamlara
kızlar yaaa bu bütler yok muçalışmaktan gelemiyorum bi türlü :44: ayrıca sevdiceğimle bugün kavga ettik bi daha aramıycam dedi amaaa 1 dk sonra geri aradı canım yaaa
Ismim burcuu :) 21 yaşındayım benim askerim 4 şubatta manisaya teslim olucak..
4 şubatta manisaya teslim oluyor 1 hafta önce vedalaşmak zorunda kaldık bizyurtdışında berlinde yaşıyorum ben
Amiinn çok sağol sanada allah sabır versin. manisaya gidiyor 4 şubatta
Günaydın kızlar
Günaydın günaydınnnn
Cuma günlerini seviyorm yaHem haftanın bitimi gibi hemde haftasonu cabuk geciyo bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?