- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.421
Kizlar selam ya benim kafama takiliyor
ben gunluk tutuyorum sadece sizler mendil atki felan yapmistiniz onu biliyprum
baska neler yapilabilir evde bos zamanim cok degerlendireyim hem
fikir verin bana akliniza gelen varsa
Sagol canm yinede bende gunluge cok alistim hergun zevkle yaziyorum aslina bakarsan hersey yapiyom onun icin sikintidan isteSelamlar Güli, canım ben de günlük tutuyorum, atkısını da ördüm 4 Ocak'ta kendisine hediye ettim ama daha mendil işine girişmedim. Kızlar daha fazla neler yapmıştı onu da hatırlayamıyorum açıkçası şuan :44::44:
Sagol canm yinede bende gunluge cok alistim hergun zevkle yaziyorum aslina bakarsan hersey yapiyom onun icin sikintidan iste
sen napiyon nasilsin bakalim
Ben heyecanlıyım Güli ya yarın mehtabımız var yerimde duramıyorum
Önce atarlanmş anlaşılanSonra dayanamamış boşver geri telafi ediyosan ztn sıkıntı yok
Bütlere girmeyen bizden değildir zaten !Erkek arkadaşına da aferin öyle aramamak etmek olmaz
Bu arada nerede ve ne okuyordun canım sen sanırım bunu konuşmamıştık :44:
Ben heyecanlıyım Güli ya yarın mehtabımız var yerimde duramıyorum
kızlar allah yardımcınız olsun tez zamanda kavuşursunuz inşallah sevdiğiniz adamlara
Ismim burcuu :) 21 yaşındayım benim askerim 4 şubatta manisaya teslim olucak..
Kizlar selam ya benim kafama takiliyor
ben gunluk tutuyorum sadece sizler mendil atki felan yapmistiniz onu biliyprum
baska neler yapilabilir evde bos zamanim cok degerlendireyim hem
fikir verin bana akliniza gelen varsa
Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔
Amiinn çok sağol sanada allah sabır versin. manisaya gidiyor 4 şubatta
aramazdı ama geri nasıl aradı bilmiyorum çok şaşırdım :44: Kırıkkale de matematik okuyorum canım
Kızlarrrr selam ben izmitten Tuba... Benim balım bu ayın 18inde teslim oldu daha 1 hafta bitti ya 😔 amasyada aşkısımm nasıl geçicek bu günler 😔
Allah kavuştursun şimdiden bella
manisa benim memleketim
sweet ver bütleri de kurtul, kaçıncı sınıftasın?
kizlar mehtabimiz bitti dun gece gitti sevdicegim simdi izmirde kendimi cok yalniz hissediyorum nasil gecti 10 gun ya off nasil alisacagim eski duruma yinedun yanimdaydi simdi yok offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?