- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.621
selın bu kadar cektıgıne gore gercekten sevıyosun cocugu ..
ama bu nereye kadar bu sekılde olucak . sende sevılmek aılesı tarafından daha hos karsılanmak vs ıstemezmısın hadı aıleler bazen sorunlu olurlar onu gectım bı derece ama cocuk yanı senınde pıskoojın bozulur 2 gun mutlu 3 gun uzgun falan sen kendınede yazık edıyosun boyle
selın bu kadar cektıgıne gore gercekten sevıyosun cocugu ..
ama bu nereye kadar bu sekılde olucak . sende sevılmek aılesı tarafından daha hos karsılanmak vs ıstemezmısın hadı aıleler bazen sorunlu olurlar onu gectım bı derece ama cocuk yanı senınde pıskoojın bozulur 2 gun mutlu 3 gun uzgun falan sen kendınede yazık edıyosun boyle
annesiyle yüzgöz olma bence.
durmadan lafları sokmuş kadın ya
Martın 10unda gelse 231
Martın 10unda gelse 231
az daha sabretsin nisanda gelsin
tek seferde mi kullanacak bütün izni?
kızım sacmalamayın cok erken yazın falan gelır o ne sonra 231 geceer mı oyle delırdınız mı dusun bak saygın geldı 10 gun 160 tı safak 150yle gerı dondupıskolojısı bozulur gelcek gerı doncek o kadar gunu var falan erken bence
canım çok sıkıntılar atlattım ben çok kötü seyler yasadım bizi ayırmaya çalışan o kadar çok kişi vardı ki ya sunu anlatayım belki sebep o dur diye düşünüyorum bizi ayırmaya çalışan insanlar yüzünden ben kendime zarar verdim annemler tatildelerdi bu olay yazın gerçekleşiyor erkek arkadaşım beni aradı açamadım çok kötüydüm kuzenimi felan aramış kuzenimde bizim evin anahtarı vardı kapıyı açmış girmişler ben kan aktığını felan görünce zaten bayılmışım erkek arkadaşım hastaneye götürmüş kuzenimle birlikte öldüm korkusunu yaşadı ondan sonra böyle oldu çünkü
canım çok sıkıntılar atlattım ben çok kötü seyler yasadım bizi ayırmaya çalışan o kadar çok kişi vardı ki ya sunu anlatayım belki sebep o dur diye düşünüyorum bizi ayırmaya çalışan insanlar yüzünden ben kendime zarar verdim annemler tatildelerdi bu olay yazın gerçekleşiyor erkek arkadaşım beni aradı açamadım çok kötüydüm kuzenimi felan aramış kuzenimde bizim evin anahtarı vardı kapıyı açmış girmişler ben kan aktığını felan görünce zaten bayılmışım erkek arkadaşım hastaneye götürmüş kuzenimle birlikte öldüm korkusunu yaşadı ondan sonra böyle oldu çünkü
Yok hayatım 4 gün kulllancak 3 gun yol izni dio... söylüyorum yok gelcem dayanamıyorum dio napiyim nasıl aklına gircem ben bunun
Bencede oyle ezgi ama dayanamiorm dioo ne diyimdee ikna ediyim bilmiyorum
7 gün ise bence gelsin ya, belki çok bunalmıştır.
evet bu senınde onunda pıskolojını bozucak bı hareket ama genede bu tek sebep olamaz kı hayatım . senı gercektn sevıp kaybetme korkusu yasadıysa her an senın ustune tıtrer senı o halde gormusse oldugune kadar dusunmusse senı suan kaybetcek tek hareket yapmaya korkar ... bunlar anı degısım sebebı olamaz bence
kızlar ben yatıyorum, öptüm sizi iyi geceler
başkaları yüzünden değer mi ya,
hiçbir şey insanın kendisinden önemli değil.
bak ben 2 senedir evliyim, koca için bile (ki canımın içidir aslında) değmez kendinden vazgeçmeye.
erkek arkadaşın da şok yaşamıştır tabi ama senin ölmenden korkan daha çok üstüne titremeliydi şimdi.
evet bu senınde onunda pıskolojını bozucak bı hareket ama genede bu tek sebep olamaz kı hayatım . senı gercektn sevıp kaybetme korkusu yasadıysa her an senın ustune tıtrer senı o halde gormusse oldugune kadar dusunmusse senı suan kaybetcek tek hareket yapmaya korkar ... bunlar anı degısım sebebı olamaz bence
Yok hayatım 4 gün kulllancak 3 gun yol izni dio... söylüyorum yok gelcem dayanamıyorum dio napiyim nasıl aklına gircem ben bunun
Bencede oyle ezgi ama dayanamiorm dioo ne diyimdee ikna ediyim bilmiyorum
kızlar ben yatıyorum, öptüm sizi iyi geceler
ne yapacağımı şaşırdım artık
asıl gelınce dayanamcaksın dondugunde kı 230 gune de
Konuşiyim yarın ins ikna ederimmm bitanem cok sagol bende size sorayim dedimm o değilde ilk geldiğim zamanı hatırlıyorum herseyi sana sorardim ilk gunden askeriyeyi arayip okani bulmaya çalışırdım sen sabret derdinahh ahh böyle düşününce geçiyo gercektennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?