93/3 asker yolu bekleyenler

katılıyorum.

yani tabi hepimiz kavga da ediyoruz tartışıyoruz da,
ama sebepsiz yere böyle değişiyosa orada bi düşünmek lazım.

eşimle evlenmeden 6.5 sene çıktık selin, ben de 20 yaşındaki halimi düşünüyorum 5 senedir beraberdik biz de, ama buna benzer bi durum hiç olmadı. zaten cinsellik falan bunlar ısmarlama olacak şeyler değil.
o an özel bi andır, ikiniz de istersiniz olur. ama sen istemiyorsan onun en küçük bir imada bile bulunmaması, neden istemediğini, kendi hatası olup olmadığını sorgulaması gerekir...

canım çok sıkıntılar atlattım ben çok kötü seyler yasadım bizi ayırmaya çalışan o kadar çok kişi vardı ki ya sunu anlatayım belki sebep o dur diye düşünüyorum bizi ayırmaya çalışan insanlar yüzünden ben kendime zarar verdim annemler tatildelerdi bu olay yazın gerçekleşiyor erkek arkadaşım beni aradı açamadım çok kötüydüm kuzenimi felan aramış kuzenimde bizim evin anahtarı vardı kapıyı açmış girmişler ben kan aktığını felan görünce zaten bayılmışım erkek arkadaşım hastaneye götürmüş kuzenimle birlikte öldüm korkusunu yaşadı ondan sonra böyle oldu çünkü

Martın 10unda gelse 231

kızım sacmalamayın cok erken yazın falan gelır o ne sonra 231 geceer mı oyle delırdınız mı dusun bak saygın geldı 10 gun 160 tı safak 150yle gerı dondu pıskolojısı bozulur gelcek gerı doncek o kadar gunu var falan erken bence

az daha sabretsin nisanda gelsin
tek seferde mi kullanacak bütün izni?

Yok hayatım 4 gün kulllancak 3 gun yol izni dio... söylüyorum yok gelcem dayanamıyorum dio napiyim nasıl aklına gircem ben bunun

Bencede oyle ezgi ama dayanamiorm dioo ne diyimdee ikna ediyim bilmiyorum

başkaları yüzünden değer mi ya,
hiçbir şey insanın kendisinden önemli değil.
bak ben 2 senedir evliyim, koca için bile (ki canımın içidir aslında) değmez kendinden vazgeçmeye.
erkek arkadaşın da şok yaşamıştır tabi ama senin ölmenden korkan daha çok üstüne titremeliydi şimdi.

evet bu senınde onunda pıskolojını bozucak bı hareket ama genede bu tek sebep olamaz kı hayatım . senı gercektn sevıp kaybetme korkusu yasadıysa her an senın ustune tıtrer senı o halde gormusse oldugune kadar dusunmusse senı suan kaybetcek tek hareket yapmaya korkar ... bunlar anı degısım sebebı olamaz bence

ne yapacağımı şaşırdım artık

allah ikinizede uzun ömürler versin

artık ne yapacağımı bilmiyorum acaba ayrılsam birşeylarin farkına varır mı ki?

Yok hayatım 4 gün kulllancak 3 gun yol izni dio... söylüyorum yok gelcem dayanamıyorum dio napiyim nasıl aklına gircem ben bunun

Bencede oyle ezgi ama dayanamiorm dioo ne diyimdee ikna ediyim bilmiyorum

asıl gelınce dayanamcaksın dondugunde kı 230 gune de

ne yapacağımı şaşırdım artık

hayatım askerde bak ınan kı zaten ıletısım zor bısey . bı de zaten ıletısım sorununuz var ne olucak sen belkı bı ıhtımal duzelırsın dıye umut edıyorsun bızde burda senı uzmek ıstemıyoruz ama yanı sen sımdı sevdıgın ıcın olaylara tum yonuyle bakamıyorsun belkıde bız dıştan bırısı olarak sana anlatıyoruz yanı ne bılıyım ... umarım duzelır ama bırseylerı degıstırmeden bu olmucak . hıc boyle blof olarakta olsa hanı bu boyle gıtmez artık bıseyler yap yada benı kaybedersın demedın mı ya hep tamam olsun mu dedın yanı ?? dene ya boyle zaten bı sure sonra bıtıcek kı tukenıceksın herkesın sabrı bı yere kadardı selın daha 20 yasındasın hayatını senınle sohbet etmeyen sadece arada ıyı olup beraber odugun bı adamla bı omur gecırebılecegın gıbı goruyormusun bence kendıne yazık edıceksın bu sekılde
dısarıya karsı normal olup sana olmamasıda cok garıp asıl sana olması lazım tum herseyınle onunsuzn yanı daha ne yapabılırsın dısardakı ınsanlar gıbı olunca senınle konusucaksa neden hayatındasın kı ? bı ton soru var ve emınım senın kafanda da bunlrdan cok var . boyle bı hayat gecmez ama ..

asıl gelınce dayanamcaksın dondugunde kı 230 gune de

Konuşiyim yarın ins ikna ederimmm bitanem cok sagol bende size sorayim dedimm o değilde ilk geldiğim zamanı hatırlıyorum herseyi sana sorardim ilk gunden askeriyeyi arayip okani bulmaya çalışırdım sen sabret derdin ahh ahh böyle düşününce geçiyo gercektennn

hahaha aynen hatırladım ilk geldiğin anları ne ara geldinde altın geliyo valla bende anlamadım benim altım hiç bu kadar hızlı geçmemişti yazdı bi de ağustosa kadar geçiyo geçmesineee de sen bence de ikna et anlat yani kızlarında anca geldiler falan bak çağlanın geldi 199 düştüğünde mesela hani herkes bu derecelerde geliyo 2.ye bölmüş gibi yapıp artık kalanı sşz çok aceleci davranıyorsunuz yani daha doğrsu okan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…