- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.861
Hoşgeldin canım Allah kavuştursun
Emreyle ayni zamanda gtmis.1agustos gec ya emre 25 yada 27-28temmuz gbi geliyo izn kullanmadi hic.dagitim iznimiz 7gundu sadece onu kullandikkızlar yaa sevdiceğim ısrarla 1 ağustosta terhis olcam diyor13 ağustosta teslim olmuştu,, izin de kullanmayacak,, çarşı izni de yok,, bence ramazan bayramından önce gelir siz ne diyorsunuz
ay sorma bebeğim bi regl oldum maşallahım var ya hastanelik oldum yani çok ağrılı falan ondan dinleniyorum bol bol sen napıyosun
safak hesaplamalardan hesapla canım bende yaptım aman hep oyle oluyo bosver he he de gec
bızımde bır ıkı gun farklı sayıyoruz mesela safak erkek arkadasımla onun tartısmasına gırersen sen bılmıyon sen bılıyon su soyle yok oyle falan yanarsın valla
bende ahmet umıt falan takılıyordum bu ara
Hoşbulduk canım senide Allah kavuştursun deli kızzz güldürdü beni gülüşün
Emreyle ayni zamanda gtmis.1agustos gec ya emre 25 yada 27-28temmuz gbi geliyo izn kullanmadi hic.dagitim iznimiz 7gundu sadece onu kullandik
Manisa/Alaşehir cnm ulaştırma... amin cnm tüm bekleyenleri Allah kavuştursun
amin canım tüm bekleyenleri Allah kavuştursun... acemilik manisa/alaşehir ulaştırma çıktı nasıldır bilmiyorum
Bende bu aksam elif safak ustam ve ben kitabina basliyormm:)
Bzde emreyle 3gun farkli sayiyorz bakalim hangimiznki dogru cikicak:))
Ah ahhh bnde oldummm dun sbh ck zor geldim ise ve 1gbi kendimi eve zor attim yattim dnlendimm agridan midem bulaniyoo agliyorm resmen
saygında benden 1 fazla sayıyo
Benmkide 1 fazla sayıyo niye böyle :44:
93/4 müsün sende merhabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?