93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar yaa sevdiceğim ısrarla 1 ağustosta terhis olcam diyor 13 ağustosta teslim olmuştu,, izin de kullanmayacak,, çarşı izni de yok,, bence ramazan bayramından önce gelir siz ne diyorsunuz
Emreyle ayni zamanda gtmis.1agustos gec ya emre 25 yada 27-28temmuz gbi geliyo izn kullanmadi hic.dagitim iznimiz 7gundu sadece onu kullandik

Bzde emreyle 3gun farkli sayiyorz bakalim hangimiznki dogru cikicak:))

Emreyle ayni zamanda gtmis.1agustos gec ya emre 25 yada 27-28temmuz gbi geliyo izn kullanmadi hic.dagitim iznimiz 7gundu sadece onu kullandik

aynen canım bide bayram olunca erken gönderiolarmış bide çarşı iznide yok bana sürpriz yapcak gibi gelio ondan 1 ağustos dio

amin canım tüm bekleyenleri Allah kavuştursun... acemilik manisa/alaşehir ulaştırma çıktı nasıldır bilmiyorum

Bizden bi Çağla var onun sevgiliside acemiligini Manisa/Alaşehirde yapmıştı sanki :44:

Bende bu aksam elif safak ustam ve ben kitabina basliyormm:)

o da cok patlama yaptıda cok bayık mı acaba bılemedım bı de sey bende allah de otesını bırak varya onu merak edıyorum ama cok mu dın ıcerıklı acaba baymıyomus ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…