93/3 asker yolu bekleyenler

Hoşgeldin hande iyiyiz sen nasılsın bennn superim valla oo böcekler bitiriyor insanı kurtulmussundur umarım

ay bayılcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıkıntıdan

Nasilsinnnn bebegm

Hoşgeldin hande iyiyiz sen nasılsın bennn superim valla oo böcekler bitiriyor insanı kurtulmussundur umarım

Nasilsinnnn bebegm

hayır hilal yaaa
az önce buzdolabından çıktı kocaman bi tane.
yarın ya da cumartesi ilaçlama şirketi gelecek..

senin için sevindim neye borçluyuz bu mutluluğu :)

Nasilsinnnn bebegm

yaa sıkılıyorum bol bol valla napıyım kendım 8nde ankaraya gıderım dıye ayarlamıstım sımdı planlar degıstı saygın gene cıkamadıgı ıcın
15nde falan gıdıcem

ya gecemedı su lanet ay bı of ıyıce sıkıldım valla aglayıp duruyorum manyak manyak evde neden agladıgımıda bılmyorum zaten cogu zaman sacma sapan delırdım galıba artık ben
napıyosunuz...

aynen canım aynen 8 dk sonra son günü yaşıyor olacaz.O dediğinde bendede oluyor ama gerçi bu ara kafamı dağıtmak için kendime yeni yeni uğraşlar buluyorum.

aynen canım aynen 8 dk sonra son günü yaşıyor olacaz.O dediğinde bendede oluyor ama gerçi bu ara kafamı dağıtmak için kendime yeni yeni uğraşlar buluyorum.

ay yok ben herseyden sıkıldım asırı derecede gene mutsuluktan olucem yanı o derece ...

bakalım degısıklık olsun dıye yarın teyzeme gıdıyorum bende bı kac gun kalıcam kuzenlerım falan kafa dagıtırız dıye dusundum :26:

hayır hilal yaaa
az önce buzdolabından çıktı kocaman bi tane.
yarın ya da cumartesi ilaçlama şirketi gelecek..

senin için sevindim neye borçluyuz bu mutluluğu :)
[/SIZE][/COLOR][/B]

Bir ar önce kurtulursun ins hayatim zor yaa o iğrenç şeyler insan huy kapıyo çok kötü... 14 subatta Sevdicegimmminnn yanına gidiyorum icim icime sigmiyo

İyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok.

İyiyim bende canimmm nolsun :)
yaa sıkılıyorum bol bol valla napıyım kendım 8nde ankaraya gıderım dıye ayarlamıstım sımdı planlar degıstı saygın gene cıkamadıgı ıcın
15nde falan gıdıcem

Yaa niye heo çarşıyı kitliolar ; (

Oyyy kıyamam ben sana canım git git emin olki işe arıyor biraz kafan dağılıyor. Sanırım senin gün yaklaştıkça sana daha zor gelecek. Şimdi askerimle konuştumda bi zamanlar 460 diyorduk şimdi kaç diyoruz. 200 ile 100 arası çabuk geçermiş öle diyor. 2 basamaklılar zor diyor Tek 2 basamaklılara düşelimde sizin gibi o günlerde geçer allah'ın izniyle

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 31. OCAK. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 76 ->>> IĞDIR'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ezgisaygin ... 86

... yuppisi ... 95

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 115

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 169

... apple2 ... 175

... KUBB88 ... 175

... zeytinagaci ... 178

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 194

... KorEc ... 195

... blss ... 195

... mystery123 ... 196

... yunay ... 196

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 269

... tuqbaCadi ... 276

... dilanumut ... 281

... pinkok ... 280

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 320

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Topiğin güzel kızlar ben kaçar erken yatmam lazım yarın annemin misafirleri gelecekmiş bi ton hazırlık var yaa poffff.

çarşı kitlemediler ya saygının zaten cezası 3 haftaydı . 2.hafta doldu bu hafta sondu ama ablaları gıdıyor cumartesı gunu ondan bu hafta cıkcak dıger hafta cekıcek cezasınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…