93/3 asker yolu bekleyenler

ora nasıl zormu hayatm

tum askerı kuraların gecerlı oldugu tek askerlık alayı ya haftada en az 2 kısı sürgün istiyo falan sürekli çok aşırı zor orası cumhurbaskanı paso gelıp gıdıyo dıye her dk paşalar kaynıyo zaten çok zorluyorlar allahtan saygın bölük çavuşu bi içtima topluyo falan orda şimdi nobetı oyle yok pek artık ama ılk gıttıgınde takım cavusuydu normal hergun 8 9 saat nobet ustune egıtımler durmadan uyku 0 2 3 gun oyle takılıyolardı carsıda cıkmayıp uyuyolardı yada bı kac saat cıkıp gelıp uyuyolardı falan smdı rahatladık gene yanı boluk cavusu olunca

Emrenin teli kapali olunca mrk ediyormm.6da nobete cikmasi gerekiyodu msj atiyodu.8e kadar zaman verdimm ortaya cikmazsa karakolu arycam.annem askerde bile adama rahat yok diyo:)bn size yazdiktan snra genelde emre ortaya cikiyo bakalimm bu sfr nolck:))

Hahha:))bnmde elimde okumak icn beklettigim cok fazla kitap oldu.kışın okudum okudum yazın okumaya frsat olmuyoo cnku

selam kızlar!
2 gündür evimi istila eden kalorifer böcekleriyle uğraştığım ve işyerinde de çok meşgul olduğum için giremedim..
nasılsınız?
şafağım kaçlara düşmüş bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…