- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.881
merhaba evet asıl askerlık 365 sayan yarenlerın askerlerıdırr
selam bebekkk naber nasılsınn
as canmm ıyıyım hamd olsun sen :)
iyiyim bendee adın neydi askerin nerdeydi anlat bakalımmmm zaman geçsinn
aynen canım bide bayram olunca erken gönderiolarmışbide çarşı iznide yok bana sürpriz yapcak gibi gelio ondan 1 ağustos dio
o da cok patlama yaptıda cok bayık mı acaba bılemedım bı de sey bende allah de otesını bırak varya onu merak edıyorum ama cok mu dın ıcerıklı acaba baymıyomus ama
Adım yasemın . Trabzonda yasymaskerımde Ankara-mamakda yapıo askerlgnı . Öz gecmişim bole
Tarih icerikliymis brz elif safak.Allah de otesini birak alincaklar listemde.ben guzel diye yorum aldimm okuyan arkadaslarimdan
oo bı ankara daha benımde ankaarada hehe bende ızmırde yasıyorum adım ezgı memnun oldum canım allah kavustursun sımdıdeenn burda bı cagla var sonra ben ankara , sen oldun sımdı bı de yenılerden merve dıye bı kız var o da ankara yarenlerınden baya ankara cogalıyorrr
O zaman ne dıyoruzzzzzzzzzzzz
Onların olduguu sehırrr bızımm kalbımızınnn b'aşk'entiiiiii♥♥♥
acemılıkde izmirde yaptıbende m.oldum canm aminn tum bekleyenlerii inşş ♥
aa supermıs ızmırde yapması hehe ee nasıl ankarada mamak rahat bı yerdır cok dıye bılıyorum ben ama rahat mı
şoför olarak görev yapıyo canım . Tabı zor yerlere gore rahat ama her yerın bır zorlugu var hem nobet hem iştima hem hava ktm süreklı durmadan göreve cıkıyo . hatta yoruluyom dedıgınde araba sürerekmı yoruluyon demıştım kızmıştı :S UYKUSUZLUKK ZORRR :/
evet hayatım ya uyumaları emır kalkmaları emır sonucta ne kadar mutlu olurlar kı zaten evet nobet vsler cok oluyor . sofor olup kendıne bısey bulması cok ıyı olmus yoksa dıger turlu emın ol hem uykusuzluk hem halsızlık hem sogukta olcaktı sımdı allahtan araba gene bı derece ... allah kolaylık versın hepsıne..
Bizde tam tarihi hic blmiyorz bakalim temmuzun sonuna dgru heran gelebilir diye dusunuyorz:)
Amin bebegım amin tüm askerlerin yardmcısı olsun rabbım . senınkı nerde .
hoşgeldiiiin
cumhurbaskanlıgı kosku benım cankayada bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?