93/3 asker yolu bekleyenler

ay saygın beni öldürcek

ceza almıştı ya hani 3 hafta şimdi bu hafta ablaları gittiğinden çıkıor olucak
daha 2.haftası geçti bu hafta sonu 3.hafta sonuydu bitiyordu
ama ablaları geliyo diye çıktığından komutan demiş bu hafta çıkıyosun ama cezan var ondan diğer haftanı kitledim demiş
diğer haftada hangi hafta ??
benim gitçeğim haftaydı neyse artık biz baya plakaları yarılıcaz görüşene kadar cezalardan

o da cok patlama yaptıda cok bayık mı acaba bılemedım bı de sey bende allah de otesını bırak varya onu merak edıyorum ama cok mu dın ıcerıklı acaba baymıyomus ama

Tarih icerikliymis brz elif safak.Allah de otesini birak alincaklar listemde.ben guzel diye yorum aldimm okuyan arkadaslarimdan

Adım yasemın . Trabzonda yasym askerımde Ankara-mamakda yapıo askerlgnı . Öz gecmişim bole

oo bı ankara daha benımde ankaarada hehe bende ızmırde yasıyorum adım ezgı memnun oldum canım allah kavustursun sımdıdeenn burda bı cagla var sonra ben ankara , sen oldun sımdı bı de yenılerden merve dıye bı kız var o da ankara yarenlerınden baya ankara cogalıyorrr

Tarih icerikliymis brz elif safak.Allah de otesini birak alincaklar listemde.ben guzel diye yorum aldimm okuyan arkadaslarimdan

bende hep guzel dıye yorum aldım ondan dusunuyorumda elımde su an mılyonlarca oldu alıp okumadıgım bı yanda da saygının okuyup askm bunuda oku askım bunu da dedıklerı var bılım kurgu ondan onlarada yetısmeye calısıyorum

O zaman ne dıyoruzzzzzzzzzzzz
Onların olduguu sehırrr bızımm kalbımızınnn b'aşk'entiiiiii ♥♥♥
acemılıkde izmirde yaptı bende m.oldum canm aminn tum bekleyenlerii inşş ♥

O zaman ne dıyoruzzzzzzzzzzzz
Onların olduguu sehırrr bızımm kalbımızınnn b'aşk'entiiiiii ♥♥♥
acemılıkde izmirde yaptı bende m.oldum canm aminn tum bekleyenlerii inşş ♥

aa supermıs ızmırde yapması hehe ee nasıl ankarada mamak rahat bı yerdır cok dıye bılıyorum ben ama rahat mı

aa supermıs ızmırde yapması hehe ee nasıl ankarada mamak rahat bı yerdır cok dıye bılıyorum ben ama rahat mı

şoför olarak görev yapıyo canım . Tabı zor yerlere gore rahat ama her yerın bır zorlugu var hem nobet hem iştima hem hava ktm süreklı durmadan göreve cıkıyo . hatta yoruluyom dedıgınde araba sürerekmı yoruluyon demıştım kızmıştı :S UYKUSUZLUKK ZORRR :/

evet hayatım ya uyumaları emır kalkmaları emır sonucta ne kadar mutlu olurlar kı zaten evet nobet vsler cok oluyor . sofor olup kendıne bısey bulması cok ıyı olmus yoksa dıger turlu emın ol hem uykusuzluk hem halsızlık hem sogukta olcaktı sımdı allahtan araba gene bı derece ... allah kolaylık versın hepsıne..

Amin bebegım amin tüm askerlerin yardmcısı olsun rabbım . senınkı nerde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…