- 1 Temmuz 2013
- 3.734
- 121
- 113
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.941
Oyyy kıyamam ben sana canım git git emin olki işe arıyor biraz kafan dağılıyor. Sanırım senin gün yaklaştıkça sana daha zor gelecek. Şimdi askerimle konuştumda bi zamanlar 460 diyorduk şimdi kaç diyoruz. 200 ile 100 arası çabuk geçermiş öle diyor. 2 basamaklılar zor diyorTek 2 basamaklılara düşelimde sizin gibi o günlerde geçer allah'ın izniyle
Anladımm sende bidahakine gidiceksin yani kötü olmuş ya
hosgeldinn aramiza:)ben kübra 93/3lerdenim.allah kavustursun
allah kavuştursun canım hoşgeldin benim askerimde ankara cumhurbaşkanlığında şöför :)
Günaydınnnnn cumayada geldik hemde Ocak ın sonun huuu huu
hayrlıı cumalarrrr :)
Teşekkr ederm sanada hayırlı cumalar olsun
Bizden bi Çağla var onun sevgiliside acemiligini Manisa/Alaşehirde yapmıştı sanki :44:
Merhaba kızlarr ben geldim sonunda Ocak ayinin son gunu sukur bitiyor ama gunler agirlasti sanki ya da tatil oldugu icin oyle geliyor bana bilemedim:26: Sizler nasilsiniz bakalim askerleriniz nasil
Sen alışıksın tabi okul temposuna ondan yavaş geçiyomş gibi geliyodur :44:
Aynen Ececim okul olmayinca gecmiyor gunler ya sıkıldım tatilden de bi an önce bitse diyorum simdi
Ayyyy zor o işler ya kolay gelsin
Merhaba kızlarr ben geldim sonunda Ocak ayinin son gunu sukur bitiyor ama gunler agirlasti sanki ya da tatil oldugu icin oyle geliyor bana bilemedim:26: Sizler nasilsiniz bakalim askerleriniz nasil
of ondanmıdır nedır bılmem harbıden ya yaklastıkca daha da gecmez oldu sankı aman baslaması dert bıtmesı dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?