93/3 asker yolu bekleyenler

of ondanmıdır nedır bılmem harbıden ya yaklastıkca daha da gecmez oldu sankı aman baslaması dert bıtmesı dert

Anladımm sende bidahakine gidiceksin yani kötü olmuş ya

aynen bı de bende kendımı oyle heveslendırmıstım salk gıbı oldum sımdı oyle oluncada neyse teyzemlere gıdıyım yarın bı sarap fılm falan ızlerız bıraz kafam dagılır.. saygında sımdı hafta sonu ablası ve enıstesı gıdıcekler telefonunu alamazsa onlardan arar ama durup durup konusamaz benle en azından benımde ordayken kafam dagılır o sekılde

Günaydınnnnn cumayada geldik hemde Ocak ın sonun huuu huu

Merhaba kızlarr ben geldim sonunda Ocak ayinin son gunu sukur bitiyor ama gunler agirlasti sanki ya da tatil oldugu icin oyle geliyor bana bilemedim:26: Sizler nasilsiniz bakalim askerleriniz nasil

Merhaba kızlarr ben geldim sonunda Ocak ayinin son gunu sukur bitiyor ama gunler agirlasti sanki ya da tatil oldugu icin oyle geliyor bana bilemedim:26: Sizler nasilsiniz bakalim askerleriniz nasil

Sen alışıksın tabi okul temposuna ondan yavaş geçiyomş gibi geliyodur :44:

Aynen Ececim okul olmayinca gecmiyor gunler ya sıkıldım tatilden de bi an önce bitse diyorum simdi

Bende bi an önce işe başlasam diyorm mesela günler hızlı geçsin diye Herkes tatil olsun ister bizdeki düşünceye bak

Evet şükürler olsun ayın son günü bencede çok ağır geçiyor günler inşallah şubat ayı çabuk geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…