- 2 Ağustos 2013
- 37.255
- 120.837
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.121
nasılsın,, nasıl gidiyor
İiyiyim sen nasılsın ? Sen yeni katıldın galiba aramıza :)
Ben bir kaç haftadır giremiyorum maalesef :) Askerin nerede ?bende iyiyimyani yeni sayılır,, seni hiç görmedim ama
Ben bir kaç haftadır giremiyorum maalesef :) Askerin nerede ?
hmm anladım canımaskerim Tunceli de :26: senin askerin nerede
Ağrıı'da canım benimkidee
Biraz fazla uzağız ama bitti sayılır artıkk
sen nerdesin deevet senin şafak harika görünüo maşaallah
Antalya
Sağooolll canım sende yaklaşmışsıın
gerçekten de çok uzakmışsınızocağa kadar iyi gidiyodu da bu aralar hiç ilerlemio sanki
100lerde öyle oluyo ya ilerlemiyor gibi geliyo insana bende 4 aydan düşemedim diye isyan ediyodum , iyice sinirlerim bozulmuştu ne zaman girsem 4 ay yyazıyoduSaymayınca daha rahat geçti
bencede sen engelle . bı dahada acma engelını senı cebınde garantı onu seven bı kız olarak dusunmemesı gerekır suan oyle goruyor kı kalkıp dusman olmamanız acısından sana yazmıs hanı bı sure daah dıger kızla olmazsa sana yazar doner barısır dusuncesı gııbı geldı bana ... alakasız cunku hıcbırsey yokken yazma cabası
günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisitama şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var ...
Ben de kalamamıştım, çarşısı boyunca görüşmüştük. Belki ertesi günü de görüşme imkanımız olsaydı izin kullanmazdı diyorum. neden ben daha yanına 20 gün önce gelmişken izin kullandın dediğimde kendi söyledi. Bir hafta önce el ele dolaştığın sokaklarda yalnız başına , salak salak ağlayarak dolaşmak, birlikte oturduğun cafe nin aynı masasında tek başına oturmak ve yine o hapishaneye girmek ne demek sen biliyor musun diye. Kötü olma ihtimali var yani
Günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisitAma şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var ...
Günaydın kızlarrr uzun zamandan beri yoktum sebebi ise gece aniden patlayan apandisitAma şükür dikişlerimde düştü şuan için sadece karın ağrım var ...
Cok geçmiş olsun dikkat et kendine canımcım :26:
gecmış olsn canm dıkakt et .s
sağolun kızlar evet çok kötü ağrı yapıyor .. Ama hiç beklemediğim anda sevgilimin izin alıp hızlı bir şekilde gelmesi ve bana sürpriz yapması beni iyileştirdi ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?