- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.161
hehe yokkk nerde daha badanası bıtmedı kı evın bı kac gun sonra temızlıkcı gelıcek ıste altından kalkamaz kımse bu evın ama hadı bakalım
sabır sabır valla ya askerlık yaptık onlarla resmen
canım tesekkür ederim çok sağol :)
teşekkürler amin canım
OO doğru senin daha badana işin vardı o zaman batsın şimdi batacağı kadar :)
öyle valla onlarla beraber safak sayan onlarla beraber uyumayan bız beraber aglayıp gülen gıne bız ilgilenıp tesellı eden bız bedenı burda ruhu askerıyede olan bız bır kamuflajmz eksık onuda verseler hakkıyla yaparızzz
hhe aynen battı valla ıyıce bakalım aman suan kucagımda ıkı mınnak kopekcık var cok guzeler hehe
Kız senin bi tane edğilmiydi. Yoksa seninki birinimi tavlamış geldi
öyle valla onlarla beraber safak sayan onlarla beraber uyumayan bız beraber aglayıp gülen gıne bız ilgilenıp tesellı eden bız bedenı burda ruhu askerıyede olan bız bır kamuflajmz eksık onuda verseler hakkıyla yaparızzz
hehe benım var saygınınkılerı cıkarttım askerıyeden valla ben cantamın ıcınde palaskaya kadar pant bere gomlek palaska boyunluk hepsını
yakalansam asker malı kacırmaktan hapse gırıcem[/QUOT
bak bu fikir çok güzelmiş aklıma yattı bende bi kaç şey kaçırcam hihihi
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım sevdiceğimi yarın asker edicem çok üzülüyorum hali tavrı bi değişti çok durgun soğuk oldu sizce bu normal mi? Bide arada uzaklık var en son 3 hafta önce görüştük ben berline geri dönmek zorunda kaldım geçirmeyede gidemiceğim anca yemin törenine inşallah. Bu durum askerlikle mi alaklıdır kızlar inanın düşünmekten uyku uyuyamıyorum
hehehe ay evet tabıkı sevgılısı var kızmın o geldı bızde kalıyo dunden berı
Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım sevdiceğimi yarın asker edicem çok üzülüyorum hali tavrı bi değişti çok durgun soğuk oldu sizce bu normal mi? Bide arada uzaklık var en son 3 hafta önce görüştük ben berline geri dönmek zorunda kaldım geçirmeyede gidemiceğim anca yemin törenine inşallah. Bu durum askerlikle mi alaklıdır kızlar inanın düşünmekten uyku uyuyamıyorum
Askerlik psikolojisine girmş bnce ondan böyledir diye düşünüyorm yoksa durup durrken niye öyle yapsn sıkma canını o şimdi kafasında neler neler düşünüyodur allah bilir :44:
hiç kafana takma canım kesinlikle askere gideceği için öyledir hatta askere gittiğinde bi iki haftada öyle durgun konuşabilir telefonda sonra zamanla kendine gelir hiç üzülme o soğuk diye sende soğuk olma sakın
ben sürekli poh pohlayıp moral vermeye çalışıyorum arada bi dengesizleşiyor işte soruyorum bilmiyorum aşkım yaa gibi şeyler söylüyor.. ne kadar zormuşşş
benimki dağıtım iznine geldiğinde bana soğuk ilgisiz gibi gelmişti. ama yok bizimle ilgili değil tamamen askerlikle ilgili haklılarda bilmedikleri bir yere gidiyolar.gitsin iki haftaya kadar herşey düzelir alışır biraz.
canım çok sağol şu ilk günlerimiz baya zor geçicek gibiii.. seninki nerde?
acemi birliği burdur daydı şuan ankara cumhurbaşkanlığında canım daha yeni sayılır işte ama zor geçicek diye düşündüğünde sonra o gün geldiğinde o kadarda zor olmadığını görüceksin:)bi şekilde veriyo Allah sabrını
inşallah su gibi akıp geçer gitmesini ben ve annesi çok istemiştik aradaki engeller kalksın bi yuva kuralım diye şimdi kendimi biraz suçlu hissediyorum ama eninde sonunda gidicekti oda var.. sanırım benimde bozuldu psikolojiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?