93/3 asker yolu bekleyenler

Bende o günleri görürüm inşallah . usta bırlıgıne gttı gıdelı yuzunu gördugum yok sadece sesiyle yetiniyorum . Daimaa şükürler olsun rabbım onu korusun o iyi olsun görmesemde olurr yaradanıda görmeden sevmedıkmı ♥

Ohhh masallahh cok sevindimm Caglacimm dha guzel haberler gelir insallah.Tadını cikarinnn.Gidisinede uzulmeee tamamen donmek icin gidecekk bu sfrr

Benimkiyle aynı senaryo işte durumunuz, 08.20 de indim 16.15 de döndüm. sizin de erkenmiş baya daha 8 ay yerinde duruyo olucak

Ohhh masallahh cok sevindimm Caglacimm dha guzel haberler gelir insallah.Tadını cikarinnn.Gidisinede uzulmeee tamamen donmek icin gidecekk bu sfrr

İyi dilekler için çok teşekkürler Kübi daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Üzülmemeye çalışıyorum çünkü senin üzüldüğünü ağladığını bildikçe dayanamıyorum orda, firar ettirtceksin sonunda diyo

Benimkiyle aynı senaryo işte durumunuz, 08.20 de indim 16.15 de döndüm. sizin de erkenmiş baya daha 8 ay yerinde duruyo olucak

Bende 10:10da inip 18:10da dönüyorum laf anlatamıyorum bebeğim ya hani diyorum okadar ay var daha erken geliyorsun biliyorum dio 3 gun kullancakmis 4 gunde yol izni veriyolar 7 gun işte diyor ailesi istanbulda oturmuyor martta annesi gelicek benimle tanışmak istiyormuş okanda istiyor oyüzden kesin gelcem diyo ii dedim gel sen bilirsin artik haziran temmuz gibide ben giderim onun yanına yine 1 guncuk

4 gün yol izni biraz fazla değil miymiş ya emin mi :44:Bu arada aynı sene içerisinde yol izni bir kez kullanılıyormuş, izninin geri kalanını kullanırken yol vermicekler onu da hesaba katsın biz sıkıntı çekicez o yüzden baya kalanını kullanırsak :26: Boşuna laf anlatmaya çalışma canım anlamazlar, bak bana 2 hafta boyunca kavga ettim , sonuç yine kullandı yine kullandı yani

Aynen cnm sen iyi olki oda iyi olsun.bzde izin dusunmuyoruz biliyosn ama gecen gun emre kullan dersen kullanirm dedi.ne kullan diyebildim ne kullanma diyebildimm:/5.5aya dusmemiz brz moral oldu onada banada.Moral depolamaktan bir hal oldumm valla.
İzine gelmesi siz icn harika oldu bncee yeni anılar eklediniz dahada pekistirdi askinizi bence:))

Izmirden istanbula değil kayseriye alıyo izni o yuzden 4 veriyolarmis istanbul a 2 kullancam zaten diyo bende erken daha biraz daha sabredelim diyorum trip yapıyo bu sefer sen istemiyomusun beni yokluğuma alıştın dimi diyo

altı üstüne gelen ev şimdi temizlenmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…