93/3 asker yolu bekleyenler

resmen dalga geçio canım benim

Ben iyice bıktım ondan artık bir de sanki ben rahatsız etmişım gibi birbirimizi rahatsız etmeyelim diyo halbuki ağır konustum diye kendisi mesaj attı elmas beni kabul etmezse büşra var diyo galiba ama yanılıyo benim de bi hayatım var çabalamam gereken sınavlarım var onun beni yormasına,üzmesine izin vermemeliyim artık.

Teşekkürler Kübicim ya sabah sabah bunları okumak gerçekten çok moral oldu :) Boşluğu fena bence de alışmışken dişi sıkmak daha iyi şuanda sizin için hele ki doğuda olduğundan ktm belasıyla uğraşacağı için bence böylesi daha iyi. Evet evet biticek elbet

Bol bolll fotolara bak yepyeni fotolarınız olmusturrr:)
Aynen bide safaktan izinleri düstukk bidaha geri donemem.Full moral vererek devam ediyorzz :))

Aman Kübi düşmüşken yapmayın zaten aynı yerleri bi daha geçirmek için göbeğin çatlıcak sonra

Aynen öyle,İzin kullanmak zorunlu aslinda emrelerin orda.Komutan ne zmn izin kullncaksin demis emrede haziranda demis.Haziran geldigindede az kaldii teskereme izin kullanmiym diycekk.Olmadi karakol komutanina cikickk olmadi dayısı devreye grcek falan filann.Ay haziranda glrse isyan ederimm ztn temmuz sonuna dgru askerligi bitiriyorz cnkuu

Askeriyede her halta karışıyo yalnız , izin hakkı veriliyo ama kullanmama hakkın yok ne kadar saçma !

Herkese merhaba,
Nasılsınız kızlar?

Eşimin dedesi vefat etti geçtiğimiz cuma günü.
Eşime haber geldiği gibi yola çıktı, 10 gün izin vermişler. (ölüm izni)
5 gündür beraberiz.
Cenaze işlerinden sonra evimize geçtik.
Ama aksiliğe bakın ben bu gece yurtdışına gidiyorum
raşit 5 gün daha evde.
Bizimki de nasıl bir aksilik böyle anlamadım :2:

dedemizi kaybettik ama en azından birbirimizi gördük.
üstelik izinleri şafaktan da düşüyor.
işler de çok yoğundu o yüzden bir türlü giremedim.
hepinizi çok özledim

Başınız sağolsun Handecan, Allah rahmet eylesin. Her şerde bir hayır vardır hesabı hiç değilse görüşmüşsünüz

Kesinlikle bitecek rabbim sağ salim bitirmemizi nasip etsin hepimize.

başınız sağolsun canım.. senin yurtdışına gitmende kötü olmuş :26:

aynen öyle senin de bir hayatın var,, kimsenin seni üzmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…