93/3 asker yolu bekleyenler

Şuan için hiç bir şey söyleme canım sen zaten, konuşulacaksa ilk adımın ondan gelmesi gerekir. Eğer gelirse o adım sen de bunu söylemekten geride tutma kendini. Belki yazacağın 2 satırlık bir mesajın üzerinde gerekiyorsa 2 saat düşün ama aklında, içinde ne varsa yaz sonu ne olursa olsun. Her zaman söylerim içinde kalıp dert olacağına başkalarına dert olsun, üzülür mü kırılır mı deme , sen kaldırabiliyorsan herkes kaldırabilir öyle değil mi ? Ya zaten şunu yaparsan ayrılırız demenin başka adı yok benim gözümde. Sonuçta benim de herkesin de ayrılmasını gerektirecek sebepler olabilir , atıyorum ihanet gibi. Ama ne bileyim beni aldatırsan senden ayrılırım demek ne kadar mantıklıysa (!), bunu yaparsan senden ayrılırım demek de o kadar mantıklı bence. Ahh biz kızlar diyorum, şurada ortaya dökse her şeyi herkes emin ol buna ben de dahil daha fazla emek sarf etmişimdir ilişkim için . Bizimki son olmak zorunda zaten, ben açıkça söyledim ben kolay kolay bitti diyecek raddeye gelmem ama o raddeye gelirsem de geri dönüşü olmaz ve bundan sonra da senden beklediğim bu emin olmadığın ayrılıklara veya birlikteliklere sürükleme bizi diye. Ayrılışını fırsatını buldukça yüzüne vurduğumdan , bir anlık sinirle buna cesaret edebilecek salaklığı bir daha göstermez sanıyorum ...

Son düzenleme:

canım... okudum şimdi olayları öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
ilişkiler mutlu olmak içindir sen zaten onunlaykende tehtitlerinden ayrılcaz ayrılırım gibi sözlerinden mutsuzsundur yani
umarım sana geldiğinde bişeyleri anlayıp gelir . evet bencede şuan konuşmak için yeterince söz vardır ama ilişkiniz iyice sakıza döner.
bi süre kafanızı dinleyin onun en azından askerde olarak dşünmek için bolca vakti var orada .
düşünüp taşınsın . senin onu o kadar çok sevdiğini biliyor ki ayrılmakla tehtit edebiliyor sonuçta ne kadar yanlış olsada senin sevginden şüphe duysa o lafı kullanamaz zaten. bunlar ona dank eder merak etme. sen sadece sessiz bi şekilde kafanı dinle kafanı toparla .

Çok haklısın canım bunun üzerine söylenecek bi şey yok zaten. Benim yaptığım en büyük hatam çok yüz verdim her istediğini yaptım belki baştan yapmasaydım böyle olmazdı yada bu kadar zaman sürüpte hiç olmazdı. Baştan uyarıp en iyisini yapmışsın her zaman söylerim zaten kaybetme korkusu olacak rahat olunca herkes kendi kafasına göre. Keşke baştan beri bende yapabilseydim.

O Pembe bnden ayrılmayı göze alamaz bunu da istesem bunu da yapar rahatlığına ermiş bence, ayrılıklarınızda falan yapıcı taraf sensindir büyük ihtimalle , onun rahatlığına da bürünmüş olabilir. Şu kadar konuşmaz, aramaz sormaz sonra barışırız diye. Arama sorma da şunu ders olsun beyefendiye, dünya onun etrafında dönmüyor , sen yapabileceğin fedakarlıkların çoğunu yapmışsın zaten. Biraz akıllanma sırası onda

O da yapmıştır illa ama 6 ay önce ayrılık geçirdik 1 ay ayrı kaldık o zaman ben çabaladım belki o zaman alıştı bilemem. Evet bir rahatlığa ulaştığı kesin ama bende aramıcam çok kararlıyım ben en kötüsünü ayarladım zaten kendimi hiç barışmıcaz modundayım kendisi kaybeder. Konuşmak çok iyi geldi canım çok sağol

Evet bak ondan bir rahatlık kazanmış olabilir kendince. En iyisini yapıyorsun canım en kötüye şartlamakla kendini, ben de öyle yapmıştım o bahsettiğim ayrılıkta, ve düzelmemiz ki onun sözleriyle ayrı bir sevinç olmuştu ve terk edilmekle kırılan gururumu da bir nebze de olsa yerine getirmişti. Rica ederim hayatım ne demek, bizler böyle günler için buradayız

Evet haklısın canm kafamızı dinlemeye ihtiyacımız var 3.5 senedir beni o kadar boğdu yordu ki anlatamam kısıtlamaları özellikle. Rahat nefes almaya ihtiyacım var. Dediğin gibi o kadar eminki rahatlıkla beni öyle şeylerle tehdit edebiliyor. Ama dönmese bile olur ben o kadar yoruldumki tekrar aynı şeyleri yaşayabileceğimi zannetmiyorum yıllarca yıprattı beni bugün eski bir arkadaşı gördüm bana resmen sen çökmüşün dedi. Düşüncelerini değiştirirse bilemicem ama kaldığım yerden devam edebileceğimi zannetmiyorum.

Sizinde inşallah hiç ayrılığınız olmaz o sevincini başka şeyler için yaşarsın

hayatım bak saygında öyle çok sıkı ilk başlarda eve kilitler derecesinde aileme gitmeme bile izin vermiyordu bende bi patlama yaşadım .
ayrılmak istedim sonra o da anladı bişeyleri anlattım ettim. eğer ki geri dönerse sakince konuşup tüm içini kusarsın . gerçekten rahatlatıyo hı ama şu var ki ne kadar değişirse değişsin o karakteri . ödün vermek zorundalar biz nasıl veriyorsak tabiki de ama çağlanında dedği gibi senin dünyanın ondan ibaret olmadığını görmeli . ve eminimm ki o senin onu dayanamayıp arıcağını düşündüğünden bu kadar naz yapıyor askerlik piskolojisi bahanelerinden falan .
neyse ya boşver sende kafana takma ne olucak diye severken zor biliyorum çok zor ama en azından hiçbişey düşünmemeye alış sadece bu seferde sen izle bakalım ne yapabilcek 3.5senesi ve senin için ilişkiniz için . ve o duyguyu çok iyi biliyorum mutsuzsun ama huzurlu gibide hissediyorsun o baskıdan kaynaklanıyor :) seni çook iiyi anladığımı düşünüyorum o konuda

Hıh dedim bizimkinin yan sanayisi. Benimki dayımın oğlundan kıskanıyordu ona bile izin vermiyordu o kadar diyim yani. Şuanda hissettiğimi çok iyi anlattın canım aslında halimden o kadar memnunumki huzurluyum ama bir yanım buruk eksik şeyler var. Olmazsa bile zamanla atlatabileceğimi inanıyorum insanlarn annesi babası kayıp gidiyor o acılar geçiyor bunu mu atlatamıcam ben Sizin gibi arkadaşlar sağolsun iyi hissetmemi sağlıyor

hehe burasının adı yaren bölgesi olabilir ama sonuçta burda sadece olay askerlik değil.. aynen öyle tabi ki de kendini nasıl daha huzurlu hissediyorsan o şekilde hareket et bi daha ne bu yaşları yaşıcaz nede bu hayatı canım ve her her her zamanda burda olcaksın. asker beklemıyorum ben nasılsa falan yok öyle şeyler sakınn :20:

Mehtabün verdiği heyecanla bekliyorum uyuyamıyorum heyecandan artık

aa az kaldı senindeee bende biletimi aldım hemde saygın çift çarşıya çıkıyorrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw bu hafta sonu çok net viskimizi alıp eğlenicez planlar yaptık bizdeeeee

aa az kaldı senindeee bende biletimi aldım hemde saygın çift çarşıya çıkıyorrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw bu hafta sonu çok net viskimizi alıp eğlenicez planlar yaptık bizdeeeee

Ohhh be güzel ezgiiii gecmiyo zamannn nasıl panik oldum ya uçağı kaçırırsam falan diye bide ilk defa bincem bişey bilmiyorum yetisemezsem kendimi öldürürümm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…