93/3 asker yolu bekleyenler

bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm

Canımmm aynı durumu ben bundan 3.5 4 ay önce yaşadımmm ama inan bana o kadar paniğe gerek kalmıyor ben ilk gün askeriyeyi birbirine katan biriydim ama bana çok yoğun olduklarını boluklerin her dk degisecegini söylemişlerdi. Yani tek çaren beklemek elbet arayacaktir seni o kadar yogunlarki suan bir sürü asker gitti herkesi yerlestirecekler islemler bolukler derken uyumaya zor fırsat buluyordur[/QUOTE]

bu sabah annesini aramış allaha şükür iyimişş.. beni aramamasının sebebi yoğunlukmudur başka bi sebep olamaz herhalde :26:dimi

bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm

Canım bir de şimdi uzun dönem ve poşet sevkiyatları hep birbirine karıştı onun da etkisi çok olur yoğunlukta. Eskiden böyle değildi farklıydı zamanlar [/QUOTE]

giderkende aramız biraz limoniydii onunda verdi bi huzursuzluk var.. bi konuşsam geçicek belkiiiii

kızlar bu ilk günler nasıl geçicek dünyamda kocamaaaan bi boşluk var zaman durdu akmıyo sanki çok mutsuzum

Her zaman zordur ama ilk günler çok daha zordur canım. Şuan kim ne derse desin sen o boşluğu da acıyı da yaşayacaksın buna hiç birimiz engel olamayız. Mehtap dönüşü bizim de şu sıra, ilk günmüş gibi sıkıntı yaşıyorum ben de yarısını bitirdik diye avutuyorum kendimi. Sen de artık 365 paketini açtık başladık, henüz başlayamayanlar düşünsün de. Çünkü mayıs ayı gelip çattığında, siz 90 azaltmışken şafakları daha o zorlu sürece yeni başlayan yarenler olucak ve siz de o zaman anlayacaksınız zamanın geçtiğini. Ben yeni gelenlerle vay be zaman geçti diyorum, siz de aynı şeyi diyeceksiniz. Sadece sabır ...

ah bi arasa zaten hiç belli etmemeye çalışıcam.. şu 1-2 ayı tırlatmadan atlatabilirsem iyiiii:26:

canım ustaya yerlesene kadar dıken ustunde oluyorsun cunku oraya alıssa e oradanda baska yere gıdıcek edıcek derken yanı ustada oh be dıyorsun.. ondan kendını aman kotuyum bı duzelemedık alısamadık gıbı sartlayıp uzme yanı ...

Yok cantamla gtcem kız ne bavulu .

ne bılıyım ben askerıyenın kapısında ınıyom askerler yardıma kosuyo canta agırlıklarından
e sen kalmıcaktın ama galıba dogru . hayatım ya sen genede 1 saat onceden havaalanında ol yanı al elıne bı kıtap bırsey gırıslerını yap orda otur bekle kapı acılıncada ucaga bınersın ıste bısey olmaz yanı garantı olsun

Haklısın canım... ama sanki zaman geçmiyo usta birliğine geçtiğindedemi böyle olcak genemi zaman geçmiycek çok korkuyorum garip bişi var içimde ya ayrılırsak ya bi terslik yaşarsam ailesiyle fln die. şuan ailesindeki herkes özellikle annesi bana çok destek oluyo. mesela dün nişanlımın evinde onun yatağında uyudum kokusu vardı iyice kötü oldum 28'inde yemin töreni varmış 4 gözle bekliyorum. keşke o gelene kadar derin bi uykuya yatsamda hiç uyanmasam öyle bi garip oldum ne yerde ne gökteyim... keşke sesini duyabilsem telefon fln kullanabilse en azından...inşallah usta birliğine geçtiğinde biraz dinmiş olur bu boşluk sabır sabır çok önemliymiş gerçekten...

insan ilk günler hep en kötüleri düşünüyor onun yatağında uyumuşsun bak ne güzel.. o boşluğu bişeylerin doldurmasını bekleme zaman geçirmeye bak bence . yani bişeylerle kendini oyalamak zorundasın.sesini illa ki duycaksın öyle bi dünya yok yani belki 2 günde bir olcak belki günde 2 .. ama duycaksın şuan kalabalık olduğundan ve yeni olduklarından dolayı arama zorlaşıyor bazen süreler yetmiyor içtiması yemekti derken.. bu kadar karamsar olmana gerek yok bak ailesi sana destek çıkıyor ne kadar güzel 28ni düşün şuan sadece sen tğm askerliği düşünüyorsun kendi içini karartıryorsun senin şuan ki tek hedefin ayın 28 i olması gerekiyor başka bişeye odaklanma kendimizi kandırmak zorundayız ne yazık ki ama sen kendine işkence ediyorsun resmen tatlım gerek yok üzülsende , günün mutluda geçse o gün bitiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…