- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #18.401
hehe burasının adı yaren bölgesi olabilir ama sonuçta burda sadece olay askerlik değil.. aynen öyle tabi ki de kendini nasıl daha huzurlu hissediyorsan o şekilde hareket et bi daha ne bu yaşları yaşıcaz nede bu hayatı canım ve her her her zamanda burda olcaksın. asker beklemıyorum ben nasılsa falan yok öyle şeyler sakınn :20:
Mehtabin verdiği heyecanla bekliyorumuyuyamıyorum heyecandan artık
Ohhh be güzelezgiiii gecmiyo zamannn nasıl panik oldum ya uçağı kaçırırsam falan diye bide ilk defa bincem bişey bilmiyorum yetisemezsem kendimi öldürürümm sanırım
Manisa kirkagacta bi tanidigimiz acemiligini orda yapmisti.yasi buyuktu rahatim ben demisti.ordanda bitlise yolladilar.ama senin sevdicegin komanda.doguya yolluyolar orasi diye biliyorm.Allah kavustursun sabir versn
Teşekkür ederim canımm.. Jandarma ve komandoyu iki bölüme ayırmışlar canım hangi bölükte olduğu belli değildi henüz..
evet cehennemim yedinci katı gibi bişey diyorlar.. allah sabır versin bize herkeste aynı olmuyor tabii sağol canım
hayatım şimdi sen ona destek olcaksınnn işte sürekli bi iyimser düşünceler yüklüceksin bi de bu ara hep şey ol böyle tamam hayatım falan sinirli ve kırıcı zamanları olabilir alışamadığından bunları üstüne alınma . ankesörde binlerce erkeğin içinde seninle çok samimi konuşamayabilir neden böyle diye sorgulama hiç . çünkü öyle sığ insanlar var ki orada onun muhabbetini yaptıklarından ne biçim konuşuyor diye konuşması değişen çok insan oluyor yani biz olmadık ama umarım sizde olmazsınız hala öyle olanlarıız bile var özelde normale dönüyolarda herkesin içindeyken biraz daha aşkım aşkım modları olmuyo
Böyle beklemektense dene canım bir şey kaybetmezsin sonuçta
bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm
uçağamı bişey olmaz neden kaçırcaksın kızım bavulun varsa 1 saat önceden git genelde ben hep ilk gidenlerdenimdir çünkü kiloyu geçiyo bavul önce gidince alıyolar yoksa ücret ödüyon gerçe sen o kadar götürmezsin
Şimdiden Allah kavuştursun ozamnİlk bir hafta aramada alışmada brz zorluk çekebilr ama sen destek ol aglama konusurkende mümkünse cünkü öyle olunca ztn zorlu şartlarda oluyolar iyice moralleri bozuluyo :26:
Şimdiden Allah kavuştursun ozamnİlk bir hafta aramada alışmada brz zorluk çekebilr ama sen destek ol aglama konusurkende mümkünse cünkü öyle olunca ztn zorlu şartlarda oluyolar iyice moralleri bozuluyo :26:
Günaydıınn canımm nasıLsınn : )
​İyi diyelim iyi olsun tatlım, sen nasılsın :)
Daıma sukur olsun ıyıyım canm napıyosuunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?