93/3 asker yolu bekleyenler

Sağol canım benim

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 06. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 70 ->>> KARAMAN'A SELAM, YOLA DEVAM

... ezgisaygin ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 89

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 109

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 163

... sweet71 ... 168

... apple2 ... 169

... KUBB88 ... 169

... zeytinagaci ... 172

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 188

... KorEc ... 189

... blss ... 189

... mystery123 ... 190

... yunay ... 190

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 263

... tuqbaCadi ... 270

... AskerYariyim ... 273

... dilanumut ... 274

... pinkok ... 274

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 314

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... wishw ... 364

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer [/QUOTE]

Ohhh be güzel ezgiiii gecmiyo zamannn nasıl panik oldum ya uçağı kaçırırsam falan diye bide ilk defa bincem bişey bilmiyorum yetisemezsem kendimi öldürürümm sanırım

uçağamı bişey olmaz neden kaçırcaksın kızım bavulun varsa 1 saat önceden git genelde ben hep ilk gidenlerdenimdir çünkü kiloyu geçiyo bavul önce gidince alıyolar yoksa ücret ödüyon gerçe sen o kadar götürmezsin

evet cehennemim yedinci katı gibi bişey diyorlar.. allah sabır versin bize herkeste aynı olmuyor tabii sağol canım

Şimdiden Allah kavuştursun ozamn İlk bir hafta aramada alışmada brz zorluk çekebilr ama sen destek ol aglama konusurkende mümkünse cünkü öyle olunca ztn zorlu şartlarda oluyolar iyice moralleri bozuluyo :26:[/QUOTE]

bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm

ah bi arasa zaten hiç belli etmemeye çalışıcam.. şu 1-2 ayı tırlatmadan atlatabilirsem iyiiii:26:

bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm

Sen hiç merak etme onlar orda başlarının çaresine bakıyolar yapabilcegin bşy yok ztn bi sorun olsada ama ister istemez düşünüyosundur tahmin ediyorm bizde yaşadık aynılarını sonucta ama kendini üzmenin senden başka kimseye zararı yok bunuda unutma dünyanın sonu degl bu sonucta

Şimdiden Allah kavuştursun ozamn İlk bir hafta aramada alışmada brz zorluk çekebilr ama sen destek ol aglama konusurkende mümkünse cünkü öyle olunca ztn zorlu şartlarda oluyolar iyice moralleri bozuluyo :26:

bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm[/QUOTE]

Canımmm aynı durumu ben bundan 3.5 4 ay önce yaşadımmm ama inan bana o kadar paniğe gerek kalmıyor ben ilk gün askeriyeyi birbirine katan biriydim ama bana çok yoğun olduklarını boluklerin her dk degisecegini söylemişlerdi. Yani tek çaren beklemek elbet arayacaktir seni o kadar yogunlarki suan bir sürü asker gitti herkesi yerlestirecekler islemler bolukler derken uyumaya zor fırsat buluyordur

Şimdiden Allah kavuştursun ozamn İlk bir hafta aramada alışmada brz zorluk çekebilr ama sen destek ol aglama konusurkende mümkünse cünkü öyle olunca ztn zorlu şartlarda oluyolar iyice moralleri bozuluyo :26:

bugünüm berbat geçti ne huzur vardı nede iştah.. ne yaptı ne ne ettı ne içer ne yer bunları düşünmekten harap oldum bide iletişimsizlik çok kötü bu duruma nasıl alışıcam hiç bilemiyorumm[/QUOTE]

Canım bir de şimdi uzun dönem ve poşet sevkiyatları hep birbirine karıştı onun da etkisi çok olur yoğunlukta. Eskiden böyle değildi farklıydı zamanlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…