93/3 asker yolu bekleyenler

bu sabah annesini aramış allaha şükür iyimişş.. beni aramamasının sebebi yoğunlukmudur başka bi sebep olamaz herhalde :26:dimi[/QUOTE]

Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)

kızlar bu ilk günler nasıl geçicek dünyamda kocamaaaan bi boşluk var zaman durdu akmıyo sanki çok mutsuzum

Kıyamam ya ayy bende boyleydim Kasım ayındaaa ezgi cagla ece sagolsunlar sakinlestrmslerdi beni smdi bende katıldım yardım etmeye :) canım benim inan bana geçiyor ne desek boş ama sabır

Alemsin ezgi ya öyle yapcam zaten bebeğim

bu sabah annesini aramış allaha şükür iyimişş.. beni aramamasının sebebi yoğunlukmudur başka bi sebep olamaz herhalde :26:dimi

Yok yok olamazzz dediğim gibi bisuru asker gitti çok yogunlar demek hem diyosun ya sende limoniydi aramız diye o yuzden ilk annesine haber vermek icin onu aramistir ilk firsattada seni arar :) sen sıkma canını cok iyi anlıyorum seni bak ben nasıl zaman gectide 94/1 ler geldi anlamadım valla :) zaman geçiyor ama ilk günler daha zor geçiyor ustaya geçtiğinizde dahada rahatlarsınız... benimde hattımda problem vardı ilk günler beni aradığında ulaşamıyordu kapalı gözüküyordu telefonum annemi arayıp haber veriyodu aradım ulaşamadım diye bende kızdı diye düşünüp panik yapıp askeriyeyi aramistim ilk gunden bütün bölükleri :) panik yapma sakin ol sadece beklr gunduzdr aksamda ilk günler yoğun olurlar yavas yavas egitimler falan derken baktınız acemilik bitmis :)

Kıyamam ya ayy bende boyleydim Kasım ayındaaa ezgi cagla ece sagolsunlar sakinlestrmslerdi beni smdi bende katıldım yardım etmeye :) canım benim inan bana geçiyor ne desek boş ama sabır

Alemsin ezgi ya öyle yapcam zaten bebeğim [/QUOTE]

ay bende yarın gece gıdıyorum huhu

haklısın ezgicim...dün aradı saat akşam 20.30 falandı belki bugün gene arar... ama öyle heyecanlandımki en önce beni aradı anneside yanımdaydı sonra teli annesine verdim o konuştu zamanım az dedi... aslında çalışıorum muhasebeciyim ama kendimi ne işe ne güce verebiliorum inanılmaz dikkatim dağılıyo kendimi biraz olsun toparlamalıyım normalde caner hep sakal bırakan biri sakalsız saçsız halini görmedim daha, çok mrk ediyorum ama hemen görmekde istemiyorum o halini çok kahrederim kendimi galiba birde farklı sıkıntılarım var işte annesi çok iyidir çok cana yakın benim için kadın resmen saçını süpürge ediyo dün ipek geceliklerle uyuttu o derece... birde canerin dedesi var oldukça zengin hali vakti yerinde bi adam...ama ne yazıkki annesi ve dedesi görüşmüyolar ailevi kavgaları var. ve canerin dedeside hergün beni arıyor naptın kızım nasılsın fln diye.. anneside tam tersi onunla görüşme o seni kandırmak istiyo bizim aramızı bozmasından korkuyorum falan diyo. 1 yıl boyunca ikisi arasında ne yapcam ben..dedeside çok iyi bana karşı anneside offf bunlarda gözümde çok büyüyo... ama canerin dediği dedemle görüş onun bize bi zararı olmaz diyo? amaaan dertlerim hiç bitmio canım ya

aile arası kavgaları olabilir annesinede söylersin biliyorum siz görüşmüyorsunuz ama merak etmeyin benim açımdan ne derse desin aramızda sizinle olamayacağı bi bağ var hem cins olmanız ayrıca canerin annesi yani en başında .. bişey olmaz merak etme sen ne kadar güzel işte bi süre sonra o desteklerde sana iyi gelicek emin olabilirsin şuan korkutuyor belkide ama banada öyle mesela ablaları falan çocukluklarını bişeylerinden bahsedince annesi falan saygının ay bi böyle içim şey oluyo rhatlıyorum onu daha iyi tanıyan onunla birlikte büyüyen onu büyüten insanlardan onu dinlemek falan yanında olamadığında rahatlatıyor gerçekten
ayrıca hepsi baby face oluyor kahrolmazsın yein töreninde ben ağlamıştım çok valla insan duygulanıyor deli gibi yemin ediyolar falan a bu arada onların yemin töreni hazırlıklarıda çok yoğun olur konuşamayabilirsiniz ciddi derecede yürüyüş marş o bu derken bazen gece bile devam ettirdikleri oluyor arayamadığında korkma yani hayatım

caneri hiç öyle düşünemiyorum tatlım marş yürüyüş fln askere giderken bot bağlamayı bilmiodu umarım orada öğrenebilir ayakkabılarını annesi bağlıyodu, her yemeği yemez çok seçici inşallah alışabilir :26: haklısın canım umarım annesi anlayışlı davranır çnkü ben senin dediklerini ona söyledim siz annesisiniz benim yanımdaki bana kıymetli ben size asla tek laf ettirmem bile dedim ki dedesi ve babannesi asla annesi hakkında konuşmadı bugüne kadar. bende çok ağlarım gibime geliyo canım hatta baya bi ağlarım evet aile faktörü insanı oldukça rahatlatıo ama beni fazlası ve hep aynı konular bayıyı aslında...çnkü konu hep bi şekilde canerin annesinin kaynanasına yani babanneye geliyo ne yazikki ööö geliyo artık.... canım bu arada saygınla çok hoş bi çiftsiniz Allah sonsuz mutluluk versin ve bi an önce senin şafağını banada nasip etsin saygın nasıldı ilk gittiğinde ne kadar süreyle konuşuodunuz ?

canımm evet insan öyle şeylerden bunalıyoda he he deyip geçiceksin napalım :)
çok teşekkür ederimm evet senide görücez böyle merak etme sennn
saygında ilk gittiğinde valla ankesörden konuşuyorduk ( ki biz hala öyleyiz onun orası aşırı sıkı olduğundan telefon kullanamadık)
bazen 2 gün konuşmadığımız bile oluyordu bazen sabaha karşı 5 te aradığı bazen gece 12 3 arasında bazen normal falan anlıcaın her saniye telefon sesin açık olarak yanından ayırmaman gerektiği . şuan saatleri oturdu ben öğrendim neyin ne olduğunu zatensende gittiği yere göre düzenini öğreniceksin.aradığı numaraları kaydet bazen onlar arayamasada sen arar ulaşırsın ama şuan arasanda çok ulaşamazsın bilmezler bi de tam takımına kadar bilemezsin sende sanıyorum ki . sen kaydet ama dursun illa ki lazım olur falan gidebilme durumun var mı yanına falan senin

Teşekkür ederim canımm.. Jandarma ve komandoyu iki bölüme ayırmışlar canım hangi bölükte olduğu belli değildi henüz..

Şafağından anladığım kadarıyla askerin yeni gitmiş.Aramıza hoşgeldin. Rabbim sağ salim kavuştursun şimdiden hayırlı teskereler.

Son düzenleme:

ay bende yarın gece gıdıyorum huhu [/QUOTE]

Ohhhhh ne güzel çoook güzel günler geçirin ins hayatım

kızlar bu ilk günler nasıl geçicek dünyamda kocamaaaan bi boşluk var zaman durdu akmıyo sanki çok mutsuzum

Öncelikle allah kavuştursun canım. Evet gerçekten seni zor günler bekliyor senin yapman gereken sabırlı olmak. İlk başlarda çok zorlandık her saniye aramasını bekliyorsun sen arayamıyorsun telefonum çalak o arayacak diye. Keşke hep yanımızda olsalar hiç ayrılmasaydık ama mecburi işte elden bişey gelmedi gönderdik. Ama insanın sevdiğini beklemesi çok güzel bişey. Bizler ilk günlerdede buralardaydık çok zor günler geçirdik ama şükür alıştık ve zaman geçiyor. Biz şuanda bir zamanlar 365 diyorduk şimdi 163 diyoruz.

inş bebeğimm ayy çift çıkçak çok mutluyumm :)

Maşallah kız maşallah hadi şafağınızın tadını çıkarın.[/QUOTE]

heheh ay valla yaaaa az kaldı azzz gerçe saygına soyleyınce ay nerde az falan dıyo hemen
altlar bi gitsi ustaya o da o zaman anlıcak şimdi ona normal geliyo altlardan gelen giden olmadığından o tarafa

heheh ay valla yaaaa az kaldı azzz gerçe saygına soyleyınce ay nerde az falan dıyo hemen
altlar bi gitsi ustaya o da o zaman anlıcak şimdi ona normal geliyo altlardan gelen giden olmadığından o tarafa
[/QUOTE]

Onlar şafak doğan güneş demedikten sonra az kaldığına bittiğine inanmazlar gerçi bende zamanın geçtiğine inanamıyorum.
bu askerlerin hepsinde öle oluyor benimkide diyor. Alt devreler geldikçe zamanın geçtiğini anlıyoruz diyor.Gelsin gelsinler diyor

evet bencede gelsinler ustaya ondan sonra anlar tabı az kaldı falan ama o daha ayrı bısey altın gelmesi :)

:) eee yolculuk ne zaman ankaraya.

yarın hayatımmm
ya saygın beni sabah 9 da aradı sonra komutan geldi herhalde hayatım kapatıyorum acil arıcam dedi çat kapattı şimdi arıyorum ay askeriye yarıldı içine girdi sanki 14 tane no aradım hiçbirinden bulamadılar :26::26:
bölük çavuşu oldu ya ulaşamıyorum bazen istediğim anca çok sıkıcı

Hadi şimdiden iyi yolculuklar. Dediğin gibi canım çavuş olduğu için işi çoktur sıkma canını imkan bulduğu ilk anda arar canım.

Hadi şimdiden iyi yolculuklar. Dediğin gibi canım çavuş olduğu için işi çoktur sıkma canını imkan bulduğu ilk anda arar canım.

bakalım 8 9 arasında bitiyor işleri zaten günlük ondan sonra sabah 8 9 a kadar boş olduğundan şimdi 1 saate kadar arayabilir diye tahmin edip bekliyorum :)
sen napıyosun nasıl geçiyo enişte nasılll

bakalım 8 9 arasında bitiyor işleri zaten günlük ondan sonra sabah 8 9 a kadar boş olduğundan şimdi 1 saate kadar arayabilir diye tahmin edip bekliyorum :)
sen napıyosun nasıl geçiyo enişte nasılll

arar arar canım merak etme sen. Ne olsun canım bende iyi olmaya çalışıyorum bugünlerde biraz canım sıkkın bunun tribinede onu atıyorum . Yazık benim moralimi düzeltmek için elinden geleni yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…