93/3 asker yolu bekleyenler

arar arar canım merak etme sen. Ne olsun canım bende iyi olmaya çalışıyorum bugünlerde biraz canım sıkkın bunun tribinede onu atıyorum . Yazık benim moralimi düzeltmek için elinden geleni yapıyor.

aa aa neden canın sıkkın bişey mi olduu :26::26:
e napalım arada da onlar destek olmalı

bende ilk gittiğinde aradığı zamanlar çok heycanlanıyodum :) şimdi alıştım :) bide annesinden herkesten önce seni araması daha bi mutlu ediyo dimi bana öyle oluyo valla :)

aa aa neden canın sıkkın bişey mi olduu :26::26:
e napalım arada da onlar destek olmalı

Evdekilerle ufak bi problem olduda canım ona sıkıldı canım işte bende demek istemedim ama sesiden anladı hemen. Normalde nöbete giderken msj atardı nöbete gidiyorum diye bugün arıyor nöbete gidiyorum bugünlerde iyi değilim diye aramış. Aslında hoşuma gitti bu :)

hehe ne kadar güzel işte yaa
ben mesaj atmayı unuttum tlf kullanmıyoruz ya biz

Otel ayarladınmı bariii keske evciyee çıkarabilsenizzz

oteli bu gece saygınla konustuktan sonra ararım kı hep aynı otelde kaldıgımdan sorun olmuyor son dk ayarlamak
saygınların orda evci yok hayatım ailesidende olsa aksam 5 te donmek zorundalar

bende ilk gittiğinde aradığı zamanlar çok heycanlanıyodum :) şimdi alıştım :) bide annesinden herkesten önce seni araması daha bi mutlu ediyo dimi bana öyle oluyo valla :)

haahhahahahahha ay cok mu fenayız ne bende oyleyım mesela annesi ablası dıyo saygını arıcaz kacta arıyalım dıyom aksam ben konusuyom sız sabah arayın cunku sabah daha kısa konusabılıyo falan ya bı de ılk gıttgındede benı aramıstı ılk hemen sormustum ılk kımı aradın dıye hohohoo naletız valla ya

Hayır böyle olmayacak desem yalan söylemiş olurum. Bu kadar yoğun olmayacak diyebilirim belki de. Şuanda durumu kabullenememe de var, zaman geçtikçe en azından durumu kabulleneceksin. Boşluk hissinden dolayı ya ayrılırsak ya şu olursa diye düşünebilirsin zaman zaman hepimiz yaşıyoruz, arkadaşlar bilir çoğu da yaşamıştır eskisi kadar sevmiyor artık diyenimiz bile oldu. İnişler çıkışlar illa ki yaşanacak, çünkü bu süreç gerçekten ama gerçekten çok zor. Canım ne telefon ne başka şey hiç bir şey yetmiyor ki, al bizde var şuanda. Eskiden sabahlara kadar konuşurduk , şimdi ya 9 a kadar direnip uykusuz kalıyor, ya da şimdi olduğu gibi dayanamayıp iyi geceler mesajı atıyor saat daha 8,5 ken. Her şeyi düzeltecek olan bitişi bence, hepimiz ancak ve ancak o zaman derin bir oh çekeceğiz. Ve evet sabır çok çok önemli, herkesin harcı değildir çünkü beklemek ...

kız aynen:) ben demiştim aa ilk beni mi aradın aşkım diye sevindiğimi belli etmiştim şimdi usta birliğinde hep benmle konusurken annemleride arıyım şimdi diyo önce beni aradığını vurguluyo yani hoşuma gitsin diye demekki bide annemleride özledim demesine bi sinir oluyorum sanki sadece beni özlesin istiyorum hep özel hissetmek istiyorum ayyyyy çok fenayım niye böyle olduk

ahhah saygında ıyıce bencıl oldu ınsanlar arıyo benı bıseyı varmı neden aramıyo dıye hahahah tek benı arıyo arkadaslarınıda aramıyo ah cok mutluyum bılmem ınsan bencıllesıyo sonucta onu beklıyosun falan ya hep sana karsı bısey yapmasını beklıyorsun bı beklentı ıcıne gırıyorsun herhalde bızım askerlık pıskolojımızde boyle bsey bazen ben ara falan dıyorum artık seslerını unutcaklar dıye

seninki daha bi iyiymiş aslında :))benimki arıyo hep ailesinide ama kıskanıyorum napıyım :) ama ankaraya yanına herkesten önce ilk ben gidicem aahaaahaaaa DD

Oo kötüymüs ya olsun 2 gun berabersiniz net :) bunada şükür senden sonra sırada bennn varım

haha evet sıramı sana devretcem bı gıdıp gelıyım

aynen sımdı konustuk komutan bı kac düzenleme yaptırçakmış dedi onları yaparım hafta sonuna hiçbişey kalmassın ki kafamız rahat 2 gün gezelim tozallım içelim hahah hep içiyoz içeri giriyo tutanak yiyo inş bu sefer yakalanmayız

seninki daha bi iyiymiş aslında :))benimki arıyo hep ailesinide ama kıskanıyorum napıyım :) ama ankaraya yanına herkesten önce ilk ben gidicem aahaaahaaaa DD

bende oyle o cok guzel herkes senı arıcak ay nasılmısss ıyımı kılo almısmı zayflamıs mı bılmemne hep sorgu sorgu hehhehe bazen bunalıyo ınsan ama samsunda ben acemıde gıttıgımde fotolarını cekmıstım saygının askerlık fotolarını herkes sok tabı hahahah
burda ne yazık kı yasak o ama foto falan işi içeriye hiçbişey sokturtmuyolar içerde fotocu var çektirirsiniz

ay ziyaretcı alanı bı tane ama aynı zamanda gıdersek senle den gelırız yanı kantın var boyle buyuk koltuklu falan

evet belki senle aynı zamana denk gelir gitmemiz bakalım:)yaaa ordada herşey yasak be ööff resim bile :/ ama ben askeriyeye gitmem diye düşündüm gittiğimde o çarşı izninde cıkar dışarda görüşürüz kalabilirsem ertesi gün askeriyeye giderim ama şimdilik plan günü birlik gitcem :s

hehe ne kadar güzel işte yaa
ben mesaj atmayı unuttum tlf kullanmıyoruz ya biz

Sürekli konuşamıyoruz canım hiç değilse arada bi mesaj atıyor. Önceleri geceleri konuşuyorduk. Şimdi kaç gecedir nöbetçi komutanlar bunların koğuşa yatmaya geliyor ve haliyle gece konuşmadanda mahrum kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…