93/3 asker yolu bekleyenler

Napıyosuunn çağla pek yoksun ortalıkta bu ara :33:

Hastaydım tatlım yaa, grip + mide + tansiyon üçlüsüyle savaşıyorum 2-3 gündür, bir de üstüne sevdiceğimle cumartesi günü biraz bozulmamız eklenince benim de pek uğrayasım gelmedi buralara :27:
Neyse ki düzelttik ama arayı :16:
Hastalığım da geçti hemen hemen :61:

Hastaydım tatlım yaa, grip + mide + tansiyon üçlüsüyle savaşıyorum 2-3 gündür, bir de üstüne sevdiceğimle cumartesi günü biraz bozulmamız eklenince benim de pek uğrayasım gelmedi buralara :27:
Neyse ki düzelttik ama arayı :16:
Hastalığım da geçti hemen hemen :61:

Geçmiş olsuuun kuzumm
:54:
Hayırdır neden bozuştunuuuuuuzz ama düzelmiş şükür
:16::16:

Klasik çarşı kapışmaları işte tatlım mühim bir şey değil, uzaktayız diye sadece 2 gün falan sürdü işte böyle bozukluğumuz, burda olsa 1 saate barışırdık :9:
Sen nasılsın, neler yapıyorsun :1:

Ahh zaten o tartışmalar olunca çarşı olmasın daha iyi diyorum bazeeeenn
:47:olsun düzelmişsiniz e mesafeolunca zor oluy toparlanmak tabikiii:31:
Ben napiim kıız geçen hafta ceza almıştı ya çıkamadı bu hafta çıktı şükür ama göremedim net cafe de sıra gelmediiii çok sinir olduuuuuum bu ikinci oluyo sonra o da beklemekten sinirlendi gitti bari uyuyaım dedi telfnda konştk sadece yetiniyoruz napalım
:31::31:

Ahh zaten o tartışmalar olunca çarşı olmasın daha iyi diyorum bazeeeenn
:47:olsun düzelmişsiniz e mesafeolunca zor oluy toparlanmak tabikiii:31:
Ben napiim kıız geçen hafta ceza almıştı ya çıkamadı bu hafta çıktı şükür ama göremedim net cafe de sıra gelmediiii çok sinir olduuuuuum bu ikinci oluyo sonra o da beklemekten sinirlendi gitti bari uyuyaım dedi telfnda konştk sadece yetiniyoruz napalım
:31::31:

Yetine yetine bir hal olduk seroşcum zaten sorma :31:
Bu arada kıııııız 2 güne 3 yazıcak yaaa senin panoda bunu kutlayalııııım :32:

Yetine yetine bir hal olduk seroşcum zaten sorma :31:
Bu arada kıııııız 2 güne 3 yazıcak yaaa senin panoda bunu kutlayalııııım :32:

Ahh ahh siz iki aydır yetiniyonuz ben 5 aydır çekiyorum bu eziyeti daha 4 ay da çekiceemm :31::31:
Eveeet 3 yazıcaaak bende onu bekliyoom heeep kutlarıız kız kutlarıız
:46::46::46:

Kizlarr tam 7ye kdr vakit vermistm karakolu tekrar arycaktm.emre msj atti.acil gorev cikmis agir makinada bi tek emre bosta oldugu icn emreyi gondermisler.arac agrizalanmis onu tamire goturup devriye yapmislar.goreve ckicagini karakolda haber verdikleri icn teli cikarip yazamamis bana.cok sukurrr icim rahatladi.kargomuda bgn almis:)

Son düzenleme:
Kizlarr tam 7ye kdr vakit vermistm karakolu tekrar arycaktm.emre msj atti.acil gorev cikmis agir makinada bi tek emre bosta oldugu icn emreyi gondermisler.arac agrizalanmis onu tamire goturup devriye yapmislar.goreve ckicagini karakolda haber verdikleri icn teli cikarip yazamamis bana.cok sukurrr icim rahatladi.kargomuda bgn almis:)

Haydi bakalım gözün aydın Kübiii :1:
Kargoya gelen yorumları da yazarsın artık buraya :9:

Haydi bakalım gözün aydın Kübiii :1:
Kargoya gelen yorumları da yazarsın artık buraya :9:

Hihiii saol cnmm:)yazarim tabi cok konusamadk ck yrgun oldugu icn uyudu.ayrintilari sorucam emreye yarin.mektubu karakol komutani emrenin yaninda okumus.topragin okudu mektubu dedi:)corbalara falan sasirmis bayag.arkadaslarina dagitmis.nescafeleri kendime ayirdm vermedm dedi.birazda corba ayirmis.kurabiyeleri actik beraber yedik cocuklarla dedi.baska bisi soramadm devami yarin sorcam:)

AOUUU napıyorsunuz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :9:
hafta sonu gelsin artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:52:

Hihiii saol cnmm:)yazarim tabi cok konusamadk ck yrgun oldugu icn uyudu.ayrintilari sorucam emreye yarin.mektubu karakol komutani emrenin yaninda okumus.topragin okudu mektubu dedi:)corbalara falan sasirmis bayag.arkadaslarina dagitmis.nescafeleri kendime ayirdm vermedm dedi.birazda corba ayirmis.kurabiyeleri actik beraber yedik cocuklarla dedi.baska bisi soramadm devami yarin sorcam:)

Çorba olayını çok sevdim ben yaa durun bu gece bende sorayım da sevdiceğime gece nöbetinde sıcak su imkanı oluyorsa haftaya yollayacağım kargoya ben de koyayım içi ısınsın, gerçi bizim kazan bir hayli sıcak oluyor ama olsun :9:

İyi akşamlar olsun kızlarrr :10:
Yine akşamı ettik bakalım darısı yarının geçmesine olsun :32:

Kızllaaar:43::43:
Haberlerde görmüşsünüzdür Ankarada Eğitim helikopteri düşmüş ve 4 asker şehit olmuş..Şaka gibi ama biri okuldan arkadaşımın abisi
:43:

Back
X