Ne kuruntusu ya anlatamıyorum galiba?
Velev ki çok kaprisli,nazlı,şımarık ve anlayışsız bir kadınsın!!!!
Ama bunlar ahlaksız demek değildir.
Adam namusuna laf etmiş!
Sana kötü kadınsın sen demiş!
Daha açık yazayım mı?
ama ben onun beğenmediği herşeyimi düzelttimAhlak derken huy, karakter kastetmiştir. Sonuçta sizi ahlaksız görse, neden sizinle olsun ki.
ama ben onun beğenmediği herşeyimi düzelttim
ondan istediğim sigara bırakmasıydı bırakmadı ve bidaha içersen de Allah sana benim kötü haberlerimi versin yokluğumu göstersin dememe rağmen
Ahlakini begenmedigin kadindan cocuk istemek neyin kafasi sen hayirdir derimsürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
Öyle bir şey demeniz yanlış, bir daha içersen vs vs yanlış bunlar. Öyle şey olur mu?
onun işine gelmeyen şeyler beğenmediği huylarımdı ve bunları düzelttim
ne olursa olsun o kelime kullanılmamalıydı
Daha eşiniz bile olmayan birisi için neden alışkanlık veya huylarinizi değiştirdiniz?Yanlış anlamayın sakın ama daha şimdiden kendinizden taviz verirseniz evliliginizde ciddi sıkıntılar yasarsiniz.Ayrıca beğenmediği durumlar varsa varsın beğenmesin.beğenmediğim huyum mu varda bunu söyledin dedim yok dedi ki ben beğenmediği bütün huylarımı düzeltim ama ondan böyle bişey istemedim
evlilik olur mu böyle giderse bilemem amaDaha eşiniz bile olmayan birisi için neden alışkanlık veya huylarinizi değiştirdiniz?Yanlış anlamayın sakın ama daha şimdiden kendinizden taviz verirseniz evliliginizde ciddi sıkıntılar yasarsiniz.Ayrıca beğenmediği durumlar varsa varsın beğenmesin.
Kendisini yanlış ifade etmiş olabilir. Huyun kötü demek isteyip yanlış kelime kullanmıştır belki. Ama gerçekten kastettiği ahlaksa sıkıntı büyük..
O da daha ne istiyormuş?Bence telefonu açmamak çözüm değil.Yerinizde olsam özellikle konuşup aklının dibini anlamak isterim.Şayet bazen söylenen ile söylenmek istenen farklı olabilir.evlilik olur mu böyle giderse bilemem ama
huy dediğim kötü huyum yok nerde ne konuşacağımı ne giyip nasıl oturup nasıl kalkacağımı bilen biriyim kötü alışkanlığım yok çok gezen biri değilim sabah 7 akşam 6 çalışan biriyim bana vakit ayıramıyor bunun için çok kapris yapıp trip atmam o arkadaşlarıyla vakit geçirirken aramam ben arkadaşlarımlayken onun her telefonuna mesajına cevap veririm herşeyini ben takip ederim nerde yanlış yaptım anşamıyorum
sürekli karşıma alıp çocuk gibi anlatıyorum her seferinde de özür diliyor ama yine aynı değişen bişey yokO da daha ne istiyormuş?Bence telefonu açmamak çözüm değil.Yerinizde olsam özellikle konuşup aklının dibini anlamak isterim.Şayet bazen söylenen ile söylenmek istenen farklı olabilir.
İşte malesef zor olan da bu.Gerçekten değer veriyor ve o olsun istiyorsanız bir kez daha denemelisiniz.Sineye çekerseniz bu durum karmasiklasir ve kendi kendinizi yer bitirirsiniz.sürekli karşıma alıp çocuk gibi anlatıyorum her seferinde de özür diliyor ama yine aynı değişen bişey yok
ama bende ona benzesin istiyorumo söylemese daha hoş olurdu tabiki
yalnız benim eşim cidden çok zeki okulu dereceyle bitirdi ve projeleri ödül aldı bende okulu 7 yılda sürüne sürüne bitimeye çalıştım daha bir sürü şey var yıllar içinde yaşanan o yüzden adam haklı bi yerde ama tabiki yine çemkirdim
o da tamam karıcım tamam herşeyi sana benzesin ben kimim ki zaten dediçünkü canım kocam
sürekli karşıma alıp çocuk gibi anlatıyorum her seferinde de özür diliyor ama yine aynı değişen bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?