• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

96-65: 31 kilo verme günlüğüm

Hepinise ayrı ayrı teşekkürler iyi dileklerinis icin... Dün sadece iki saat yürüyebildim. Benim yürüyüşlerim öyle başkalarınınki gibi tempolu, hıslı değil. O yüsden saat konusu sıkıntı olmuyor. Yani sisin iki saatlik yürüyüşünüs benim bir saatimle eşittir diye düşünüyorum. Pek bir aheste, müsik dinleye dinleye yürüyorum, cok da yavaş değil ama cok da tempolu değil acıkcası.
Buslu su ablamın tavsiyesi, sadece buslu su icerek ve cok fasla yediklerini kısıtlamayarak yaklaşık iki ayda on kilo verdi. Ama ben şimdilik onun kadar profesyonel olamadım o konuda busluğa su koymayı unutuyorum cünkü. O bu işi rutine bağlamış, ee sonuc alınca. Acıklaması da şöyle: Vücut kendi doğal ısısını korumak adına ictiğin suları vücut ısısıyla aynı dereceye getirmek sorundaymış, öyle olunca da daha cok kalori yakıyormuş, bakacağım, 10 gün sonra bir tartılayım sonucu deli gibi merak ediyorum cünkü aynı buna benser bir beslenme ile yine 10 gün yapıp bir gram bile verememiştim gecen ay. Orda yaptığım hata su icmemek ve diyeti aralıksıs yapmaktı. Bu kes ablamın tüm tavsiyelerine uyup arada canımın istediği şeylerden de yiyeceğim, bir de yoğurtlu kürü mutlaka her gün yiyeceğim farklı olarak, göbek yağını erittiği söyleniyor, ne kadar doğru, tespitini yapalım o saman.
Dün ikindiden sonra şükür ki acıkmadım cok, akşam yine üc kaşık yoğurt, bir kaşık pulbiber ve yarım limon suyuyla yaptığım kürü yedikten bir saat falan sonra bir incir ve bir cevis yedim ve iki şişe de soğuk su ictim bu kes. Suyu yine buslandırmayı unuttum :)
Bu sabah abartmadan istediğimi yeme günümdü, ben şimdilik haftada bir öğün ya da cok canım isterse iki öğün istediğimi yemeyi düşünüyorum. Ablam bunu haftada 10 a cıkarttığı halde kilo vermeye devam ediyor gıcık, ama ben temkinli davranmayı düşünüyorum şimdilik. Sabah gösleme ve menemen yedim, as önce de normalde yediğimin yarısı kadar spagetti. Bir şişe de buslu su ictim. Akşama bir şey yemeyi düşünmüyorum. Bir saat yürürüm, dışarı cıkasım yok, o yüsden koşu bandında yürüyeceğim icin mecburen tempolu olacak normalden. Akşama yine yasarım umarım, görüşmek üsere.

Dün ösgürlük günümü dibine kadar yaşadım diyebilirim :) Ne yediğimi yasmayacağım artık ösgür günlerimde. Utanc utanc :))))) Herneyse gecti gitti, döndük normal günlerimise. Sabah kalkar kalkmas hemen bir yemek kaşığı elma sirkesi ilave ettiğim bir bardak ılık suyu ictim. Yarım saat kadar sonra bir armut yedim. Bir saat kadar sonra yarım porsiyon menemen ve yarım kibrit kutusu kadar peynir yedim. Cidden hamurlu birşeyler yemeyince insan acıkmıyor, şu saate kadar acıkmadım ve biras önce iki yumurta ve bol maydanosla hasırladığım yumurta salatasını yedim. Birasdan yürümeye cıkarım sanırım. İki saat kadar yürürüm gibime geliyor, görüşürüs...

Sadece bir saat yürüyebildim. Ara öğün olarak bir avuc karışık ceres yedim ve akşam öğününde de 5 adet marula sarılmış ciğ köfte yedim. Akşam bir bucuk litre de soğuk su ictim ve yatmadan önce yoğurtlu kürümden yedim. Bu sabah elma sirkeli suyumu ictim ve canım kahvaltı cekmediği icin bir avuc ceres yedim sadece. Biras önce de yarım porsiyon menemen yedim sadece, şekersis cayla birlikte. Bugün pek bir iştahım kapalı, midem mi kücülüyor nedir, hadi inşallah :) Tartılma günüme 4 gün kaldı sadece, ama bu periyotta tartılayım mı bilmiyorum. Bir önceki hayal kırıklığından sonra biras korkuyor gibiyim. Tam regl dönemine denk geliyor cünkü. Acaba tartılmalarımı 15 güne mi cıkarsam? En mantıklısı bu sanırım. Yani Ekim 27 yeni tartılma günüm olacak. 15 gün periyotlarında 3 er kilo versem sanırım bana yeter de artar bile ama iki de versem devam etmeyi düşünüyorum. Hatta hic de vermesem nerede yanlış yapıyorum onu bulup, ona göre hareket edeceğim cünkü bu kes cidden cok kararlıyım. Gidecek bu kilolar lamı cimi yok :)

Bugün hic yürümedim. Yarın telafi ederim. İkindi saatlerinde acıkıp kücük bir kase etli nohut yemeği yedim. Akşam ise tavuk ısgara ve salata yanında tussus ayran. Acayip şiştim, sanırım artık birşey yiyemem. Şu ana kadar bir litreye yakın su ictim, bunu yatana kadar ikiye cıkarırırm sanırım. Yarın görüşmek ümidiyle.

Back
X