%99 .9 Aldatılıyorum...

Evet gönlün müsterih olsun..
Sınavı kazanan sen oldun..
Affetmek büyüklüktür, erdemdir..
Affedilecek insan var affedilmeyecek insan var..
Benim burada okuduklarımdan eşinin bir kezde olsa affedilmesi gerektiği kanısındaydım..
Ve çook mutlu olacağınıza inanıyorum..
Eşinin yaptığı eşekliğe rağmen seni çok sevdiğine inanıyorum..
Şayet bir daha bu hatasını tekerrür edecek olursa (ALLAH göstermesin) kaybeden yine sen olmayacaksın ve o zaman içinde ukde de kalmamış elinden geleni yapmış olacaksın..
Sen ALLAH'ın sevdiği bir işi yaptın emin ol mükafatını alacaksın..
Çocuklarınla eşinle sana mutlu huzurlu bir hayat diliyorum..

aybüke yeniden biraraya gelmenize sevindim umarım herşey gönlünüzce olur eşin anlamıstır hatasını bir daha tekrarı yaşanmaması dileğiyle mutluluklar dilerim size

Arkadaşım sen çok güçlü bir insansın, çok iyi bir annesin. Tüm paylaşımlarını takip ettim, daha da söylenecek çok şey var aslında senin için. Gerçekten her seferinde boğazım düğümlendi, ben yaşadım sanki her şeyi. Tüm doğallığın için yürekten teşekkürler.

Affederek doğru mu yaptın bilmiyorum ama eşin bir krediyi haketmişti gerçekten, evlatların için. Rabbim mutluluğunu hiç bozmasın, eskisinden güzel günleriniz olsun inşallah.

Bu da eşine ders olsun :)

aybüke canımm çoook ama çok sevindim sen ve çocukların adına
eşini zamanla affedersin inşallah
eşine çok güzel ders verdin.. değil bir daha yapmak başka kadınların yanından bile geçerken ödü kopcak adamın
çok mutlu olmanız dileğimle :)

Arkadasimm, inan cook ama coook sewindim. Sende artik, eşine karsi ilimli ve olumlu ol. Cocuklarinin mutlulugu herseyden onemlidir. Eminim ki sende zamanla esini affedeceksindir.
Hayat cok kisa, yasamak hele ki mutlu ve huzurlu bir yaşam cok guzel. Umarim bir daha agzinin tadi bozulmaz. İnan bana, sanki bnm en yakin Arkadasimmissin gibi hissediyorum. Gercek hAyatta da gorusebilsek keske.
Hep iyi olun.
CocuklRinla ve esinle ömür boyu mutluluklar diliyoruum..

Bu erkekler ne istiyor yahu .
Biz mi aldatalım, ciddiye almayalım, yalan söyleyelim, ailesiyle kavga edelim böyle yapsak sanırım bırakmazlar .

Knuyu acan arkadas allah yardimcin olsun. Evlilik zor gercekten. komigime gitti adam telefonbla yatip tuvalete gtms. hasbinallah. benim nisanlimda cep tel kullanmiyo. bu sene evlenecz insalah bekliycez bakalm umarim ben aldatlmam. insanlarin basina neler geliyor.

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ve güzel yüreğinizden dökülen sözler için öpüyorum hepinizi .
Mevlam yaşatmasın kimseye bu sıkıntıları.
Herşey çocuklarımız için . Benim kimsem yok onlardan başka. Ben öyle sayıyorum.
Herşeyim ve bir sürü ailem dostum sevenim var biliyorum ama yetmiyor iste bebeklerim gülmeyince olmuyo.
çok fazla yanaşamasam da karşılık veremesemde iyi bir gündü.
Çok ilgiliydi. Her attığı adımı mesaj atıyor arıyor.
Beni soruyor. Birkaç kez pişmanlık ve özür mesajı attı sabah. Bende yazma artık bu tıp şeyler dedim. Açma kapat gitsin. Zamanı var herşeyi mükemmel yapamam dedim. Daha yazmadı. Telefonu ortada bırakıyor açık sürekli. O içerideyse telefonu çalınca kimmiş falan diyo . Önceden el sürdürmezdi.bende
Hiç bakmıyorum çalsa bile . Ona odaklandığımı düşünmesin diye.
Ama gözüm çaktırmadan her adımında üstünde.
Yapmaz inşallah . Kaldıramam .

Sizin adiniza okadar cok sevindim ki...insallah bidaha butür bisey yasamazsiniz ki sanmiyorum, esiniz bence fazlasiyla dersini aldi, ama sizde haklisiniz güven gittimi geri gelmesi zor.... Siz zaten cok akilli ve güclü birisiniz, bundan sonrada nasil hareket edeceginizi cok iyi bilirsiniz...hersey gönlünüzce olsun, evlatlarinizla mutlu mesut bi yuvada insallah uzun bi ömrünüz olur.... Allaha emanet olun....

Aybukece
Onu eve alarak en dogru seyi yaptin(ônce kendin için sonra çocuklarin için vede aptal asik oldugun kocan için)Bir süre ona güvenmeyeceksin, ama zaman herşeyi iyileştirir. ... şerde bir hayır vardır diyorum
Bu olay ikinizide çok ama yıprattı. ... Ancak güven sağlamak da öyle bir gecede olacak iş değildir, zaman ve berraberlik lazim.
.şimdilik çok hırpalanmadan atlatmaya bak bu dönemi. "çocuklarinla esinle disariya çikin gez gör ,tatile git,kitap,sinema,tiyatro bos durma ... O olaydan pahsetmemeye çalis Konustukca yipranirsin ,,Zamanla hafifleyecek acın!!!!!
Inan çok güzel bir evlik hayatiniz olacak çünkü bunun ne kadar degerli oldugunu vede bir telefonla kaybedeceginizi bilecek kadar aci çektiniz..
Sonra bir gün o soruyu soracan kendine affettimi? cevapi 'EVET' olacak..... Ama ona bunu asla söylemeyeceksin buda senin intikamin olacak.....
Allah sevdiği kullarını zorluklarla sınarmış............
Sen sinavi geçtin ...............

Sağol canım arkdaşım. Inan birkaç yerde de yazdım. Çok iyi arkdaslar var burada. Keşke reel de görüşebilsek.
Çok isterim. Eminim ki sağlam dostluklar çıkar. Başka şehirlerde başka yaşamlardayız maalesef. Ama sürekli görüşmeyi isterdim.
Böyle bir organizasyon kadınlar kulübü tarafından yada bizlerin çabası katkıları ile düzenlense koşarak katılırım.
Öpüyorum güzel yüreğinizden.

Içim hem çok buruk hemde çok ferah.
Imtihanı atlattımmı bilmiyorum ama çocuklara karşı çok eziliyordum. Bu yüzen
Sanki biraz rahatladım. Sorumluluğum azaldı . Iki gündür attım ikisinide babaya. Kasıtlı yapıyorum.

keskeee görüşebilseeek,, burda da olaa arkadaslik kurmamiz yine de cok guzel.
Senin bu zamandan sonra mutlu olma vaktindir.

aybükecim o kadar sevindim ki senin adına... inşallah allahın izniyle herşey zamanla düzelecek... senin için inan her aklıma geldiğinde dua ediyorum.. eskisinden çok daha mutlu ol inşallah... dualarım seninle....

benim eşimde aldatmıştı delillerim olduğu halde gözümün içine baka baka inkar etmişti..aynen seninki gibi rahat ve sorumsuzdur..bu tipler o gününü yaşar yarını düşünmez..yarın ne olursa olsun..birde karım benden ayrılırsa ayrılsın bana kadın çok derler..bunlar böyle cins kişiliktedir..zevklerine keyiflerine düşkün olurlar..olan sana olur içine ata ata dert sahibi ederler kendileriyle aksi kişilikte olanları..sen tanımadınmı daha önce arkadaşlık nişan faslında?yoksa aşkın gözünü kör ettiklerindenmisin?aşk yalaaaan inan buna perişan hep gönüller..

ben az önce konu sahibine yorumda bulundum ama diğer arkadaşlarının yorumlarını okumadım..sonra birkaçını okudum...sanırım iyi bir gelişme var öylemi aybüke?yoksa affettin mi?

aybükecim o kadar sevindim ki senin adına... inşallah allahın izniyle herşey zamanla düzelecek... senin için inan her aklıma geldiğinde dua ediyorum.. eskisinden çok daha mutlu ol inşallah... dualarım seninle....

Allah razı olsun arkdaşım güzel yüreğinizden ve dualarınızdan.
Seviyorum sizleri.

ben az önce konu sahibine yorumda bulundum ama diğer arkadaşlarının yorumlarını okumadım..sonra birkaçını okudum...sanırım iyi bir gelişme var öylemi aybüke?yoksa affettin mi?

Evet çok gelişmeler oldu. Son sayfalarda yazar herşey.
Evet bütün erkekler aynı fakat . Biraz olsun farkı var . En azından bana karı çok demedi. Yada inkar etmedi.
Pişkinlik yapmaması biraz olsun rahatlatiyor.
Allah yardımcın olsun seninde . Çok zor yaşayan bilir.

keskeee görüşebilseeek,, burda da olaa arkadaslik kurmamiz yine de cok guzel.
Senin bu zamandan sonra mutlu olma vaktindir.

Inşallah arkdaşım şimdilik güzel gidiyor. Hâlâ yataklar ayrı. O konuda daha aşamadım kendimi
Ama en azından çok iyi davranıyor. Pişkinlik yapmıyor.
köprüyü geçene kadar hesabı kendini eve atınca değişmedi.
Bayağı bi fark var bir çok konuda.
Ama görsen yiyecek gibi bakıyor bazen bana. Takılıp kaliyo .
Gülesim geliyo. Yüzüme bakıp kaliyo. Sonra bir dönüyorum hemen kafayı çeviriyor.
Dün akşamda tv izliyorum. Baktım yine takıldı. Süzdürüyor beni dedim noldu daldın.
Çok özlemişim seni dedi. Hiç cevap vermedim.
Bi yerde artık saldırmazsa gayet istikrarlı yürüyorum.

Zamanında o kadınlara bakacağına, sana bakıp kalsaydı ya??? Ne oldu zılgıtı yeyince mi sana bakakaldı... Böyle samimiyetsiz erkeklerden nefret ediyorum.. Birkaç güzel sözle her şeyi unutturacaklarını sanırlar... 2 hafta sonra evleniyorum, müstakbel eşimin de internetle alakası yoktur. Ne facebook bilir ne twitter. Özünün sözünün eridir. Değil beni, bakkal amcayı bile kandırmaz. Kişiliği çok güven veriyor zaten hoşuma giden, evliliğe beni alıştıran özelliklerinden biri de buydu. Sırtımı yaslayabileceğimi biliyorum. Durum böyle olsa da, sizin gibi güzel ve mutlu çiftlerin bir anda bocaladığını görünce içimi bir korku kaplıyor.
Zaman en büyük ilaç derler bacım.. Umarım bir gün unutabilirsin.

Son düzenleme:

Saldırmaz cunku o yuz yok henuz. Boyle ınce laflar sokarak senı yumusatmaya calısır tabı ama sen cevap verme tavızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…