Bu erkekler ne istiyor yahu .
Biz mi aldatalım, ciddiye almayalım, yalan söyleyelim, ailesiyle kavga edelim böyle yapsak sanırım bırakmazlar .
Arkadasimm, inan cook ama coook sewindim. Sende artik, eşine karsi ilimli ve olumlu ol. Cocuklarinin mutlulugu herseyden onemlidir. Eminim ki sende zamanla esini affedeceksindir.
Hayat cok kisa, yasamak hele ki mutlu ve huzurlu bir yaşam cok guzel. Umarim bir daha agzinin tadi bozulmaz. İnan bana, sanki bnm en yakin Arkadasimmissin gibi hissediyorum. Gercek hAyatta da gorusebilsek keske.
Hep iyi olun.
CocuklRinla ve esinle ömür boyu mutluluklar diliyoruum..
Aybukece
Onu eve alarak en dogru seyi yaptin(ônce kendin için sonra çocuklarin için vede aptal asik oldugun kocan için)Bir süre ona güvenmeyeceksin, ama zaman herşeyi iyileştirir. ... şerde bir hayır vardır diyorum
Bu olay ikinizide çok ama yıprattı. ... Ancak güven sağlamak da öyle bir gecede olacak iş değildir, zaman ve berraberlik lazim.
.şimdilik çok hırpalanmadan atlatmaya bak bu dönemi. "çocuklarinla esinle disariya çikin gez gör ,tatile git,kitap,sinema,tiyatro bos durma ... O olaydan pahsetmemeye çalis Konustukca yipranirsin ,,Zamanla hafifleyecek acın!!!!!
Inan çok güzel bir evlik hayatiniz olacak çünkü bunun ne kadar degerli oldugunu vede bir telefonla kaybedeceginizi bilecek kadar aci çektiniz..
Sonra bir gün o soruyu soracan kendine affettimi? cevapi 'EVET' olacak..... Ama ona bunu asla söylemeyeceksin buda senin intikamin olacak.....
Allah sevdiği kullarını zorluklarla sınarmış............
Sen sinavi geçtin ...............
Sağol canım arkdaşım. Inan birkaç yerde de yazdım. Çok iyi arkdaslar var burada. Keşke reel de görüşebilsek.
Çok isterim. Eminim ki sağlam dostluklar çıkar. Başka şehirlerde başka yaşamlardayız maalesef. Ama sürekli görüşmeyi isterdim.
Böyle bir organizasyon kadınlar kulübü tarafından yada bizlerin çabası katkıları ile düzenlense koşarak katılırım.
Öpüyorum güzel yüreğinizden.
benim eşimde aldatmıştı delillerim olduğu halde gözümün içine baka baka inkar etmişti..aynen seninki gibi rahat ve sorumsuzdur..bu tipler o gününü yaşar yarını düşünmez..yarın ne olursa olsun..birde karım benden ayrılırsa ayrılsın bana kadın çok derler..bunlar böyle cins kişiliktedir..zevklerine keyiflerine düşkün olurlar..olan sana olur içine ata ata dert sahibi ederler kendileriyle aksi kişilikte olanları..sen tanımadınmı daha önce arkadaşlık nişan faslında?yoksa aşkın gözünü kör ettiklerindenmisin?aşk yalaaaan inan buna perişan hep gönüller..Sabaha kadara gözümü bile kırpmadım... bol bol ağladım gizli gizli. sizlere evliliğimi çok kısa özetlemek istiyorum ki azda olsa bi fikriniz olsun.12 senelik evliyim. Aşk evliliği yaptım güyaaa. Iki çocuğum var. Veee inanılmaz odun ve aslında hiç uyumlu olmadığ imiz bir eşim ve evliliğim var.
Eşim inanılmaz rahatına ve özgürlüğüne düşkün birisi ve beni çok yıprattı. Bense aksine çok titiz herşeyi programlı dakik hayatı empati üzerine kurmuş birisiyim. Çocuklarım evim herşeyim olmuştur hep. çocuklarım yüzünden sürdü zaten. Iyi kötü ekonomik özgürlük var ikimizde de .
Bu kadar acıya sıkıntıya rağmen çok seviyordum onu. Eskisi gibi olmasada hâlâ seviyordum. Önceden nefes alamazdım onsuz.
Oda beni çok seviyordu aslında. Neler yaşasak bile seviyorduk. Ama bitti ......
Konuya geleyim hemen. eşim internetin başından zaten hiç kalkmazdı.
Şimdi hiç kalkmıyor.
Bir ramazanı bana zehir etti. Sabahlara kadar pc başında oturdu.
Oruç tutmadı . Ezan okundu yerine yattı . Beni zaten uzun zamandır çok soğuttu kendinden. Ama belli etmiyordum.
Tuvalete bile telefon ile giriyo. Bu gecede sabaha kadar telefon elinde yattı. Mesalaş ti durdu. Ne yapıyorsun dedim habern okuyorum diyo
Şaka gibi . Baktı ben delireceğim kalktı balkona çıktı. 1_2 saatte orda kaldı elinde telefon ile sonra yattı.
Aslında anlatacak o kadar şey varki ama roman olur çok doluyum çok.
Kendimden bahsedecek olursam. Ben evinde işinde bakımlı temiz.
Takdir gören çocuklarına aşık bir kadınım. hicbir anlamda eksik kalmadı. Bunu ben değil herkes söyler.
Bu kadının kıymetini bil diye eşime söyleyenler oluyor.
Iş yerimdeki kızlar eşin çok şanslı seni tanımasak bekar deriz derler.
Bunları kendimi met etmek için yazmıyorum ve zaten o durumda da değilim.
Bana kendine bak bakımlı ol falan diyecek biri olursa son safhada bakımlı biri olduğumu bilsin istedim.
Ailesi gözümün içine bakıyor . Geçen gün annesine biraz çıtlattim.
Ağladı kadın. Çok severim üzmek istemedim ama bilsin istedim.
Dediki kızım siz seviyorsunuz sevmeseniz sürmezdi. Çok küçük yaşta evlendiniz. Beraber büyüdünüz. Yoruldunuz pes etmeyin dedi. Ama şunu unutma eğer bir sey olursa yada bu evlilik biterse ben biliyorumki bu benim oğlum dan olur dedi. Görümcelerim bile eşim ile anlaşamaz.
Bir ben çektim onu . Galiba artık çekemeyeceğim. Yardım ve akıl bekliyorum sizlerden. Önce onu yakalamalıyım utanmalı kendinden. Yoksa yine zeytinyağı gibi su üstüne çıkacak inkar edecek. Ispatlı olmalı rezil edeceğim, onu kendine. Kendinden utanacak .
Allaha dua ettim sabaha kadar . Allahım bana şunu yakalama fırsatı ver dedim. Artık mükemmel adam rolü oynayıp kandırmasın kendini istiyorum.
Çok uzadı kızlar özür dilerim. Ama birikim var. Müthiş doluyum. Yaz yaz bitmiyor. Canım yanıyor. Empati yapıyorum. Nerde yanlış yaptım diye. Ama olmuyo bulamıyorum. Maddi manevî yaninda oldum hep. Cinsel anlamda çok uyumlu ve düzenli olduk hep. Ten uyumu denen şey vardı .
Bahane üretiyorum bulamıyorum ki . Sadece ortada umursuz kendini seven ve özgür bir adam var.
Sizden bu adamla baş etme yardımı istiyorum.
Çok sinirliyim ve çaresiz kaldım . Kusura bakmayın hatalı yazılar olduysa uykusuz ve gerginim.
benim eşimde aldatmıştı delillerim olduğu halde gözümün içine baka baka inkar etmişti..aynen seninki gibi rahat ve sorumsuzdur..bu tipler o gününü yaşar yarını düşünmez..yarın ne olursa olsun..birde karım benden ayrılırsa ayrılsın bana kadın çok derler..bunlar böyle cins kişiliktedir..zevklerine keyiflerine düşkün olurlar..olan sana olur içine ata ata dert sahibi ederler kendileriyle aksi kişilikte olanları..sen tanımadınmı daha önce arkadaşlık nişan faslında?yoksa aşkın gözünü kör ettiklerindenmisin?aşk yalaaaan inan buna perişan hep gönüller..
aybükecim o kadar sevindim ki senin adına... inşallah allahın izniyle herşey zamanla düzelecek... senin için inan her aklıma geldiğinde dua ediyorum.. eskisinden çok daha mutlu ol inşallah... dualarım seninle....
ben az önce konu sahibine yorumda bulundum ama diğer arkadaşlarının yorumlarını okumadım..sonra birkaçını okudum...sanırım iyi bir gelişme var öylemi aybüke?yoksa affettin mi?
keskeee görüşebilseeek,, burda da olaa arkadaslik kurmamiz yine de cok guzel.
Senin bu zamandan sonra mutlu olma vaktindir.
Inşallah arkdaşım şimdilik güzel gidiyor. Hâlâ yataklar ayrı. O konuda daha aşamadım kendimi
Ama en azından çok iyi davranıyor. Pişkinlik yapmıyor.
köprüyü geçene kadar hesabı kendini eve atınca değişmedi.
Bayağı bi fark var bir çok konuda.
Ama görsen yiyecek gibi bakıyor bazen bana. Takılıp kaliyo .
Gülesim geliyo. Yüzüme bakıp kaliyo. Sonra bir dönüyorum hemen kafayı çeviriyor.
Dün akşamda tv izliyorum. Baktım yine takıldı. Süzdürüyor beni dedim noldu daldın.
Çok özlemişim seni dedi. Hiç cevap vermedim.
Bi yerde artık saldırmazsa gayet istikrarlı yürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?