%99 .9 Aldatılıyorum...

Arkadaşım bu da senin imtihanın muhtemelen. Nasıl üzüldüm, nasıl vücudum titredi anlatamam. Rabbim o kadar büyük ki, kim ne derse desin en doğrusunu o bilir. Umarım sana en doğru, en hayırlı olanı yaptırır. Tabi sana ve eşine. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.

iki arada bir derede kalmakta çok kötü kalsan değişcek mi adam belli değil unutabilecekmisin olanları yada o acaba bi daha aynı şeylere yeltenir mi gitsen pişman olurmusun onsuz yaşayabilir misin şimdi seviyorum deyip yarın öbür gün keşke dönmeseydim demekte var zor bir durum açıkcası

Aybüke..
Haklısın, kalbin, güvenin kırıldı..
Çok Haklısın..
Ama arkadaşım şu anlattıklarına bakılırsa eşin seni deli gibi seviyor bir cahillik etmiş ama emdiği süt burnundan da gelmiş..
Yuva kolay kurulmuyor, evlat sahibi kolay olunmuyor..
Bir evlilik kurulduğunda dünyanın en güzel işlerinden biri olmuş oluyor ve ALLAH indinde de kişi imanının yarısını kurtarmış oluyor..
Ama bir boşanma olduğunda arşın direkleri üzülen melekler yüzünden sallanıyor..
Bir hadis-i şerifte Hz. ALLAH'ın en sevmediği ama helal kıldığı şeydir "boşanmak" diye geçiyor..
Ve affetmenin önemi dinimizde de defalarca vurgulanıyor..
Kır inadını, kırılan kalbinin üstüne gelen şeytan seni eşinden ayırmak için elinden geleni yapıyor..
Eşini affedip bir şans verdiğinde buna en çok mevla sevinecek..
Hani demişsin ya hayırlısı diye..
Evliliğini kurtarmak şu an için en hayırlısı görünüyor..
Seviyorsun eşini, o da seni seviyor, iki tane meleğin var..
Kendin için, onlar için dağıtma yuvanı..
Emin ol eşin bundan sonra değil böyle bir şeyi yapmak, yan gözle başkasına bile bakamaz..
Ve sen onu affeden olduğun için bir ömür bu yaptığının vicdan azabını çekip sana yaptığının bedelini ödeyecek..
Senin içinde acısı kalır belki ama sen ALLAH'a güven o yuvan için yapacağın bu iyiliğin mükafatını verecek sana..
Bak bu şekilde ayrı kaldığınızda sen dahil herkes üzülüyor..
Eğer şeytanı yener ve eşini affedip bir şans daha verirsen ilk başta yavruların, senin ailen, eşinin ailesi, eşin ve emin ol sen de ferahlayacaksın, mutlu olacaksın..
Kaç kişinin gönlü sevinecek bunu düşün..
Bu dünya da bazen fedakarlıklar yapmak lazım.
Seninde imtihanın bu imiş ama kazan artık lütfen..
Benim bile yüreğim acıyor bir yuva dağılacak diye..
Aynı zamanda ALLAH biliyor ya sana nasıl imreniyorum..
Keşke benim eşimde yaptıklarından azıcık pişmanlık duyacak bir karaktere sahip olsaydı..
Keşke..

Günahını bilip pişman olan bir insan ömür boyu seni mutlu etmek için elinden geleni yapacak ve çook mutlu olacaksınız..
Hadi arkadaşım, bas şu şeytanın üzerine, yuvanı tekrardan kur..
Önce ALLAH için sonra evlatların ve kendin için yap bunu..

Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum artık bir adım atma zamanı
Haysiyetini onurunu ezme ezdirme ama lütfen gurur yapma ki gurur şeytandandır.
affetmek çooooooooook zor olsada dene lütfen
Allahım doğru yoldan senide bizide ayırmasın

Hangi hattı kullanıyorsa.internetten online işlemlerde bütün telefon dilimine bakabilirsiniz sadece telefondan bi sifre alman yeterli

Merhaba

Konunuzu üye olmadan öncede takip ediyordum. Yaşadıklarınız çok zor. Fakar anlamadığım noktalar var. Eşiniz o kadınla sadece konuşmuş mu yoksa sevgili mod una girip sonradan mı pişman olmuş. Eğer yakınlaşmadılarsa kadın yapıştıysa belki affetmeniz daha kolay olur. Bilmiyorum. İnsan söyleyecek bişey bulamıyor gerçekten. Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Affeder misiniz bilemiyorum..Sonuçta çocuklarınızda var..
Ama yinede fazla güvenmeyin..

Zira "İnsanlar değişmez, sadece yalan söylemenin yeni bir yolunu bulur." demiş ,True Blood..

Dün akşam tam siteye girmiştimki kapı çaldı.
Baktım eşim ve bütün aile büyükleri falan hepsi gelmiş.
Ne oluyor size ne yapmaya çalışıyorsunuz diye bir başladılar.
Tabi suçlunün kafası yerde hiç yorum yok.
Bana soruyorlar kol taaa kökünden kırık ne diyebilirimki.
Sustum hep....
kayınvalidemin babası olan dedemiz kızım bir sans daha verilmeyi hakeder her yuva dedi.
Sen hiç konuşmuyormuşsun bile dedi. Bir konuşun derdin neyse paylaşın.
Yada bana anlat ne olduki sen bu kadar kestin attın dedi.
Kadın kız falan yapmaz zannetmem dedi. Yok demi dedi. Yok dede dedim...
Bizim ki duramadı yok dede diyince ben. Kaçar gibi cıktı odadan.
Son olarak karar aldık bir sürü ısrar ve konuşmadan sonra.
Biraz sonra gelecek ve yemeğe çıkacağız başbaşa.
Bir konuşalım bakalım.
Nereye gideceğinizi bile bilmiyorum.
Demin mesaj atmış geliyorum diye.
Bugün nette problem vardı giremedim bir türlü siteye.
Dostlarım hakkımda hayırlısı olması için bana dua etsinler diye.
Sizleri seviyorum. Öyle güzel yürekler var ki burada.
Konumu hayırlı bir sonla kapatmak istiyorum.

aferim işte böyle ol sessiz sedasız defol .
Sana da ........................

işine bak işine ....
Takıl kafana göre yorma kendini üzmeyeyim şimdi seni..

Arkadasm, herkesn dedgi gbi bende snn duruşuna hayran kaldim. İnan bastan bu yana okuyorum. Allahm sna sabirlar versin. Eşinle enkisa zzamanda halledrsnz umarm.

Hakkinda hayirlisi aybüke,, umarim ayrilmazsiniz.. senin bu ictenligini cok sevdim.
Merakla snucu merak ediyorum. Lutfen sende ilimli ol artik. Hoscakal

Eşinizi normalde kesinlikle affetmeyin derdim ama
elle tutulur taraflarıda yok değil.
Öncelikle karşı tarafa bu kadar yüz veren, ilerleten,
cep nosuna kadar işler ilerleyen bu durumda eşiniz tabi ki
suçlu ve güven yitirici.
O kadın size küfür ederken eşiniz ne tepki veriyordu acaba,
yazılanların ayrıntılarını en iyi siz biliyorsunuz.
Yazdığınız kadarıyla eşiniz bu olaya girmekte hatalı evet ama
kadına ısrarla ben karımı seviyorum, seni istemiyorum da diyebilmiş.
Genelde bu mevzular daha iğrenç boyutlarda yaşanabiliyor,
adam karısı hakkında demediğini bırakmayıp karşı kadına,
sonra da karısı yakaladığında ağlayıp sızlayabiliyor,
ama sizinkinde böyle olmamış, bu eşiniz hakkında tekrar bir düşünme
şansını hakettiğini düşündürüyor bana.
Bence eşinizi süründüre süründüre affetmelisiniz ama 2. defa
böyle bir mevzuda asla affedilmeyeceğini de bilmeli,
tabi bunu zaman gösterecek, güvenininiz tamamlanmasa bile
zamanla biraz biraz tazelenecektir.
Siz de,eşiniz de,yavrularınız da tekrar bir şansı hakediyorsunuz bence.
Dilerim eşiniz bugünleri size unutturur ve huzur, güven ile yuvanız devam eder.

Bir acı var ki yüreğimde dermanı yok, ilacı yok. Çaresiz gibi duruyor şimdilik.
Dualarım ile ayaktayım. Ve yine bir o kadar mutluluk var içimde çocuklarımın sevinci.
Gözleri ışıl ışıl tarifi yok. Buda benim acımın önüne geçiyor. Sen kimsin diye kafa tutuyor kızgınlıgima.
Cumartesi akşamı yemek yedik. Uzun bir gece oldu.
Nefretimi acımı kustum. Çok ağladım çok aglattim.
Geç geldim eve. Onu davet etmedim. Uyumadım sabaha kadar.
Pazar sabahı kalkıp çok güzel bir kahvaltı hazırladım.
Harika bir sofra, hem çok hüzünlü, hem çok mutlu, hemde çok fedakarlıklarla dolu bir masa hazırladım.
Sabaha kadar uyumadım dedim ya bunu düşündüm yapsam mi diye.
Veee yaptım.
Aradım ve sesini duymanızı isterdim. Çok mutluydu.
Kahvaltıya gelmek istermisin dedim. Pazar kahvaltısı çocuklara iyi gelir dedim.
Gelir aşkım gelir hepimize iyi gelecek falan filân diyerek bir baktım 15 dk evde.
Çocuklari uyandırırken hiç söylemedim.
Kapı çalınca kızım koyar zaten hemen.
O açtı ve delirdi adeta yavrum. Hemen hemen hergun görmesine rağmen çıldırdı resmen.
Oğlumda çok fazla şok oldu. Ikiside babaya koştu sarıldı ve orda bir kez daha anladımki bunu onlara yapamam.
Son şans vermeliyim onlar için ve acımı gömmeye çalışmalıyım dedim.
Geldi oturduk uzun uzun kahvaltı yaptık. O çocukları izlemekten onlara yedirmekden yiyemedi.
Bense boğazıma düğümlenmiş gözyaşı yüzünden yiyemedim.
Çocuklar ise hiç olmadığı kadar yediler. izlerken doyuyorsun zaten.
Evet artık gelmişti. Evindeydi. Kahvaltıdan sonra oturdu bir iki saat daha ve ben gideyim dedi.
Git eşyalarını al gel dedim. Teşekkür ederim. Bak göreceksin eskisinden daha mutlu olacağız dedi ve gitti geldi.
Bana zaman ver dedim birlikte yatmayı kabul etmeyeceğimi biliyordu.
Istediğin kadar zaman sana nasıl istersen öyle olsun. Ben sizle yasamak istiyorum sadece dedi.
Salonda yatarim dedi.
Dün günümüz böyle geçti özetle.
Evde durduk hep yedik içtik tv izledik.
Sonra o salonda yattı .
Sabah kahvaltı yapıp hep beraber çıktık okullara ve işlere
Şuan oğlumla test çözüyorlar.
Bende size cepten yazayım dedim.
Dediğim gibi hüzünlü ve mutlu karışık durumum.
bir kredisi vardır bende insanların. Ve kredisini son kuruşuna kadar sundum ona.
Ister geleceğine yatırım yapar bu kredi ile ister tek seferde harcar bitirir.
Tercih onun. Bunu onada söyledim. Ben çocuklarım için bir erdemlik yaptım. Ilk ve son kez affettim.
Umarım yakmaz kendini. Ben rahatım. Gönlüm annelik fedakarlığı ile çok müsterih.
Yapacağını zannetmiyorum ama güvenmiyorum kimseye . Helede ona.
Kırk fırın ekmek yese kazanamaz kolay kolay güvenimi.
Çok uzattım kusura bakmayın kızlar. özet geçmeye çalıştım.
Hep hayırlısını istedim inşallah budur hakkımızdan hayırlı olan.

Hakkınızda hayırlısı canım... Okurken boğazım düğümlendi benim de, öyle içten yazmışsın ki sanki arkadaşımla dertleşmiş gibi oldum... Senin yaptığını kolay kolay kimse yapmaz. Umarım herşey dilediğince olur, umarım bir gün daha az acıtır yüreğini..

Çok tatlısınız, devamlı takip ettim fakat hiç yorum yapmamıştım. İnanın nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Siz çok güçlü bir kadınsınız, bunun dışında da mükemmel bir annesiniz. Bence eşinizin gözünü yeterince korkuttunuz, sanmıyorum artık kendine macera arayacağını.. Hakkınızda hayırlısı olsun, Umarım çok mutlu olursunuz.

Cok tesekur ederim kizlar inanın biraz ferahliyorum. Su serpiliyor yüreğime sizleri okurken.
Biraz hafifliyorum . Yükümü alıyorsunuz. seviyorum sizi...

Çok sevındım. Uzun süre yatak odanıza gırmeye ızın vermeyın en azından ıcınız alana kadar. Bu da sızın hakkınız.Hayırlısı olur insallah

okurken öyle doldu ki gözlerim anlatamam. çocuklarınızın babalarına koşmaları, beraber kahvaltı yapmaları...

çok çok çok büyük bir erdem etmişsiniz. affetmekle iyi etmişsiniz demiyorum yaptığınız şey büyük alkış hakediyor.

herşeyden önce anne olduğunuzu hatırlayıp ona göre hareket etmiş, çocuklarınızı gözlemlemişsiniz.

onların mutlu olmasını istemişsiniz.

boşanmış ailenin evladı olarak kesinlikle doğru olanı yaptığınızı düşünüyorum.

keşke boşanmasalardı demiyorum ama baba faktörü büyük eksiklik. çocukken anlamıyor insan 20 yaşındayım ve yeni yeni anlıyorum.

umarım öncekine göre daha mutlu olursunuz. güven çok çabuk kaybedilen bişey..

İnşallah mükafatını alırsın...Ben inanıyorum ki zamanla atlatacaksınız.Hata da pişmanlık da bizler için.Aldatmanın bahanesi telafisi yok biliyorum hep de söylüyorum ama bir taraftan da özellikle arada çocuklar varsa sadece 1 şans daha verilebileceğini düşünüyorum.Gurur şu bu hepsi annelik duygusunun yanında hafif kalıyor çünkü.O çocukların mutluluğu için herşeye değer.En iyisini yapmışsın arkadaşım.İnşallah bu pişmanlıkla herşeyi telafi edebilir eşin.Mutluluklar.

okurken gözlerim doldu..

sizin adınıza çok sevndimm

herşey istediğiniz gibi olur çok mutlu olursunuz inşallah.. Allahın izniyleee...

Sizin ve çocuklarınız adına çok sevindim.. İnşallah yaşadığınız o kötü günler çok geride kalır ve tekrarı olmaz dilerim..
Allahım yuvanıza huzur,mutluluk versin ve yavrularınızla birlikte bir ömür boyu çok mutlu olun hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…