___Haydi Kızlar Zayıflayalım (Resimli)___

evet günlükcüğüm bu kadar ara yeter yarın resimli menülerimle yine burdayım kendimi toparladım yarın tam gaz devam

günaydın canım günlüğüm sabah kalktım ve kahvaltımı yaptım bugun kaçamaksız tam bir diyet günü olacak

günaydın cnm günlüğüm birkaç gün aradan sonra burdayım 4günlük güzel bir gezi yaptık kocacımla tabi diyeti bozmadım ve bol yürüyüşle beraber şu an 61.8çıkıyorum çok mutluyum çooooooooooooooooook

evet günlükcüğüm bugun itibariyle korumaya geçtim 61kiloda gayet iyi duruyorum yazın nede olsa 1 kılo daha veririm önemli olan bu kıloyu korumak
ben başardım darısı tüm başarmak isteyen arkadaşların başına
bana destek olan cevap yazmasa bile beni takip eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
başlangıç 73
sonuç 61.8
boyum 1.71
5ayda kılomu vermiş oldum hemde kasmadan ve herşeyden yiyerek sağlıklı beslenmeyi öğrendim önemli olan herşeyden yemek ama ertesi günü kaçırdıysan hafif geçirmek
hepinizi çok seviyorum koruma evresindede burda olacagım gelişmelerden haberdar ederim

Senin adına çok sevindim canım darısı bizim basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…