amin cnmSenin adına çok sevindim canımdarısı bizim basımıza
cnm senin adına çok sevindim yazını okurken çok duygulandım inşallah bizede nasip olur böyle bir yazı yazmak koruma döneminde başarılarevet günlükcüğüm bugun itibariyle korumaya geçtim 61kiloda gayet iyi duruyorum yazın nede olsa 1 kılo daha veririm önemli olan bu kıloyu korumak
ben başardım darısı tüm başarmak isteyen arkadaşların başına
bana destek olan cevap yazmasa bile beni takip eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
başlangıç 73
sonuç 61.8
boyum 1.71
5ayda kılomu vermiş oldum hemde kasmadan ve herşeyden yiyerek sağlıklı beslenmeyi öğrendim önemli olan herşeyden yemek ama ertesi günü kaçırdıysan hafif geçirmek
hepinizi çok seviyorum koruma evresindede burda olacagım gelişmelerden haberdar ederim
sağol canım biz azimli kızlarız ben başardım sizde başaracaksın ben sana çok güveniyorum gayet iyi gidiyorsuncnm senin adına çok sevindim yazını okurken çok duygulandım inşallah bizede nasip olur böyle bir yazı yazmak koruma döneminde başarılar
teşekkür ederim cnmsağol canım biz azimli kızlarız ben başardım sizde başaracaksın ben sana çok güveniyorum gayet iyi gidiyorsun
evet günlükcüğüm bugun itibariyle korumaya geçtim 61kiloda gayet iyi duruyorum yazın nede olsa 1 kılo daha veririm önemli olan bu kıloyu korumak
ben başardım darısı tüm başarmak isteyen arkadaşların başına
bana destek olan cevap yazmasa bile beni takip eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
başlangıç 73
sonuç 61.8
boyum 1.71
5ayda kılomu vermiş oldum hemde kasmadan ve herşeyden yiyerek sağlıklı beslenmeyi öğrendim önemli olan herşeyden yemek ama ertesi günü kaçırdıysan hafif geçirmek
hepinizi çok seviyorum koruma evresindede burda olacagım gelişmelerden haberdar ederim
sizin desteğinizle cnm hepinizi çok seviyorum sizde hemen verin kiloları koruma topiği açalımtebrik ederim canım, sen sağlıklı beslendin, kilonu verdin, her şeyin en iyisini hakediyorsun, darısı bizlere inşallah, günlüğünü ve bizi yalnız bırakma mutlaka uğra, özleriz seni
sizin desteğinizle cnm hepinizi çok seviyorum sizde hemen verin kiloları koruma topiği açalım
az kaldı azçok güzel olur, hep beraber koruruz kilolarımızı , tabi önce vermem lazım
şimdi korumaya geçtim cnm o 1 kıloyuda yazın vermeyi planlıyorum şimdi 36 beden giyiyorumson 1 kilon kalmış vermen gereken ilkk sayfaya baktımda tebrik ederim canım :)
masallah yaa kac bedenden düstünüzşimdi korumaya geçtim cnm o 1 kıloyuda yazın vermeyi planlıyorum şimdi 36 beden giyiyorum
40giyiyordum cnm ilk 38 oldum şimdi 36masallah yaa kac bedenden düstünüz
ben 42 giyiyorum 38 olsam havalara uçarım her halde benim sorunum basen umarım oda gider40giyiyordum cnm ilk 38 oldum şimdi 36
bol yürüyüş yap cnm faydasını görürsün bana herkes en çok bacakların incelmiş diyor leslie falan yapsanben 42 giyiyorum 38 olsam havalara uçarım her halde benim sorunum basen umarım oda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?