cnm hiç vaktim olmuyor yinede tavsiyem için sağolbol yürüyüş yap cnm faydasını görürsün bana herkes en çok bacakların incelmiş diyor leslie falan yapsan
çalışıyorsun cnm yine iyi yetişiyorsun tebriklercnm hiç vaktim olmuyor yinede tavsiyem için sağol
teşekkür ederim cnmçalışıyorsun cnm yine iyi yetişiyorsun tebrikler
sagol cnm vaktim olursa resim eklicemgünaydın canım, ooo 36 beden çok iyi tekrar maşallah :)
sagol cnm vaktim olursa resim eklicem
günlükcüğüm bu ara korumaya geçtim düzensiz besleniyorum hatta geçen iskender yedim ama 61.3 çıktım hala kilo veriyorum nedenki korkmaya başladım
ne biliyim cnm 500gram gitmişdur bakalım daha yeni geçtin koruma evresine :)
ne biliyim cnm 500gram gitmiş
evet bu ara çok yürüyorum ondan olabilir neyse almayımda düzene oturur heralde 1 2 haftaya sagol cnmkoruma zor zaten, bilemedim şimdi,
artır yediklerini desem, kilo alırsın,sporu biraz azaltabilirsin, bi dene bakalım
Bende iskender yiyip kilo vermek istiyorumgünlükcüğüm bu ara korumaya geçtim düzensiz besleniyorum hatta geçen iskender yedim ama 61.3 çıktım hala kilo veriyorum nedenki korkmaya başladım
canım metobolizmam çalışmaya başladı belki ondan gidiyordur kilolarBende iskender yiyip kilo vermek istiyorum
Ne güzel ya
Masallah...
bol yürüyüş yap cnm faydasını görürsün bana herkes en çok bacakların incelmiş diyor leslie falan yapsan
evet günlükcüğüm bugun itibariyle korumaya geçtim 61kiloda gayet iyi duruyorum yazın nede olsa 1 kılo daha veririm önemli olan bu kıloyu korumak
ben başardım darısı tüm başarmak isteyen arkadaşların başına
bana destek olan cevap yazmasa bile beni takip eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler
başlangıç 73
sonuç 61.8
boyum 1.71
5ayda kılomu vermiş oldum hemde kasmadan ve herşeyden yiyerek sağlıklı beslenmeyi öğrendim önemli olan herşeyden yemek ama ertesi günü kaçırdıysan hafif geçirmek
hepinizi çok seviyorum koruma evresindede burda olacagım gelişmelerden haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?