- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi purple1986
-
Aynen öyle. Bu bağı ben oluşturmadım halası istedi içinden gelerekİşte bir bağ var sağlam sevgiye dayalı. Kızçenin halalarında anlttığı kadar böyle bir bağ yok ki o yüzden üzülmeside anlamsız
Oğlumun amcaları -sizin hemşehriler- ikide bir görüntülü ararlar, ama halası ve dayısı hiç aramadı. Buna alınmak, üzülmek aklıma bile gelmedi. Şimdiki nesil çok kırılgan, hemen psikolojileri bozulabiliyor. Konu sahibi ondan endişelendi sanırım.aslında her aılede var bu
bazı teyzeler bazı yegenını daha cok sever
bazı babaneler bazı torununu daha cok sever
onunla ıletısımı daha cok tutar cunku
bız bıle kendı kardeslerımız ıcınde bıle bırıyle daha cok gorusur anlasırız
o kadar normal bır durum kı aslında
annanem dıger kuzenımın hastasıydı
babanemde en cok benı severdı
bende hıc uzuldugumu hatırlamam
Her ilişkinin, her ailenin ve de her insanın yasayısı farklıdır ama genellikle annenin tarafı ile bag daha güçlü oluyor çogu zaman.Kızımın 3 halası var. 11 yaşında. Görümcelerim başka şehirlerde,arada konuşuruz çok samimi değiliz, ama hiç bu yaşa kadar konusurken kızımı da telefona isteyip halacım nasılsın dediklerini görmedim. Teyzeleri sürekli arar görüntülü konuşur, kızım mutlu olur. özellikle pandemi döneminde okullardan uzak sosyal olarak akranlarından ayrılar yalnız hissediyor çocuklar kendilerini. Ben isterim ki eşimin ailesi tarafından da bu ilgi olsun. Yeğen sonuçta. Ben kendimi düşünüyorum 5 yaşında bile olsa yeğenimi arayıp tatlı tatlı uzun değil 1 dk konuşmak bana da iyi geliyor aramızdaki bağın kuvvetlendiğini hissediyorum.
Çocuk konuşsun onları arasın derseniz onu da yaptırdım. Ben dedim bakın halası seninle konuşmak istiyor o an konuşuluyor sonra öylece kalıyor. Aylarca konuşmasak napıyor yeğenimiz nasıl diye sormazlar merak etmezler. Belki çocuk kaçıncı sınıfa gidiyor haberleri bile yoktur. Merak etmezler. Kız kardeşler olarak kendi grupları var sürekli telde konuştuklarını haberleştiklerini biliyorum. Eşimi de aramazlar çok, çocuklarımı ailede dışlanmış hissediyorum abartıyor muyum sizce
Endişelendim evet ama, psikolojisi bozulur korkumdan değil. Derdim şuydu aslında, bir hala yeğeninin kaçıncı sınıfta olduğunu bilmiyorsa bu normal midir? Ya da o yeğen sevdiğim kardeşimden onu candan seveyim, bu yeğenin ana babasından bana çok fayda gelmez geride dursa da olur merak etmesem sevmesem de olur düşüncesi normal midirOğlumun amcaları -sizin hemşehriler- ikide bir görüntülü ararlar, ama halası ve dayısı hiç aramadı. Buna alınmak, üzülmek aklıma bile gelmedi. Şimdiki nesil çok kırılgan, hemen psikolojileri bozulabiliyor. Konu sahibi ondan endişelendi sanırım.
Sadece telefonla aramak değil aslında. Hani hisseder insan. Söylediğiniz şey doğru. Bazı insanlar aramaz ama sever hissettirir. Burada eşim ve bana soğuk olduklarından dolayı diğer yeğenlerden ayırma durumu var bariz. Çok ağır dert değil tabi ama ne bileyim kan bağı var ya, birini çok sevip diğerini ötekileştirmek kırıyor beni. Teşekkürler yorumunuz içinAbartıyorsunuz herkes sevgisini farklı şekilde gösterir baZısı telefonla arar konuşur bazısı bunu içinde saklar.Dışlanmak gibi bie durum söz konusu değil burada.Aramak isteyen arar ama aramadı diye sizi dışladıkları manasına gelmez.
Eşiniz ve sizinle araları iyi değil mi halanın?Sadece telefonla aramak değil aslında. Hani hisseder insan. Söylediğiniz şey doğru. Bazı insanlar aramaz ama sever hissettirir. Burada eşim ve bana soğuk olduklarından dolayı diğer yeğenlerden ayırma durumu var bariz. Çok ağır dert değil tabi ama ne bileyim kan bağı var ya, birini çok sevip diğerini ötekileştirmek kırıyor beni. Teşekkürler yorumunuz için
Teşekkür ederimHer ilişkinin, her ailenin ve de her insanın yasayısı farklıdır ama genellikle annenin tarafı ile bag daha güçlü oluyor çogu zaman.
Benim iki görümcem var. Biri ile neredeyse hiç temasımuz yok(Baska ile yerleşti edaya bile gelmedi. Bir daha kim bilir ne zaman görürüz. Öteki hala ise arar, gördüğünü alır. Biz özleriz. Dün bebeğimle Aradık. Halanın eşi bizim bebekle sohbet etti.
Boşverin. Ne ise o. Siz bayram seyranda arayın. Çocuga halayı kötülemeyin. Gerisini akışına bırakın.
Ne iyi ne kötüEşiniz ve sizinle araları iyi değil mi halanın?
Bunu söylemekten biraz çekiniyorum aslında amaTeşekkür ederim
Ne iyi ne kötü
İşleri düşmeyince eşimi pek aramazlar
Tabi ki.
O zaman iyi. Ben kızım açısından üzülüyordum çünkü. Kendisini dışlanmış hisseder mi diye
Bence siz çekirdek aile olarak birbirinizi sevin gerisi boşSadece telefonla aramak değil aslında. Hani hisseder insan. Söylediğiniz şey doğru. Bazı insanlar aramaz ama sever hissettirir. Burada eşim ve bana soğuk olduklarından dolayı diğer yeğenlerden ayırma durumu var bariz. Çok ağır dert değil tabi ama ne bileyim kan bağı var ya, birini çok sevip diğerini ötekileştirmek kırıyor beni. Teşekkürler yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?