Abd de CAN ERİK!

Eşi arap markette görmüş eşi, indianapolis'de yaşıyor o. İstanbul bazaar diye bir site var ama orada varmıdır bilmiyorum dedi. Soracak arkadaşlarına.

Alsınlar hemen yesinler:)) inşallah sitede vardır sipariş edebiliriz arkadasların söyledği sitelerin hiçbirinde yok

İnstagramda bilgentolis var facebook bilgen camlica privett 24 martta tr ye geliyor bi kaç hafta kalır sanırım en fazla belki getirir sana iletişim kurabilirsin, san diegoda yaşıyor.

İnstagramda bilgentolis var facebook bilgen camlica privett 24 martta tr ye geliyor bi kaç hafta kalır sanırım en fazla belki getirir sana iletişim kurabilirsin, san diegoda yaşıyor.
Hemmen iletişime geçiyorum tesekkür ederiim

Valla mevsimi olsa turk marketleri satiyor burada can erik. Ama 140 lirayken satilacagini sanmam.

Bende hamime kaldığım andan beri kiraz ve erik için ölüyorum.. Rüyalarımda deliler gibi yiyorum .. Marketlerde 139,90 tl pazarlarda 200 tl şuan can erik .. Senin için çok üzüldüm bence erik yerine tadı ona benzeyen bir şey bulmalısın

Olsun 200de olsa al ye bebiş var nasılsa o paraya zaten ıkı ayda bir anca alınır:) eriğe benzer bişi yok bildiğin tuza batırmalık erik istiyorum:) çalışmalar devam ediyo bulurum inşallah:)

Olsun 200de olsa al ye bebiş var nasılsa o paraya zaten ıkı ayda bir anca alınır:) eriğe benzer bişi yok bildiğin tuza batırmalık erik istiyorum:) çalışmalar devam ediyo bulurum inşallah:)
İnşallah bulursun canım .. İçim cız etti .. Biliyorum nasıl hissettiğini

Bende bugün aldım 10 tane :)
Berbattı sanırım Türkiye'de yetişmiyor çok kötüydü tadı hiç beğenmedim mevsimi değil çünkü.

Bende bugün aldım 10 tane :)
Berbattı sanırım Türkiye'de yetişmiyor çok kötüydü tadı hiç beğenmedim mevsimi değil çünkü.
140 liralıklardanmı:)) olsun afiyet olsun tam istenilen tatta olmasada erik işte:)

bu resim bugün çekilmiş facede gördüm.türkiyedede pahalı.en iyisi bulunduğun yerden azıcık al

Eklentiler

• 11073567_10152782576871169_807124058172400710_n.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 98
Size kiyamammmm insallah bulursunuz. Gercekten cok uzuldm imkanim olsa keske gelebilsem getirebilsem. Hamile olmadgm halde canimin cektigi seye dayanabilen insan degilken ben sizi dusunemiyorum. Allah bebeginizi saglikl kucagniza almayi nasip etsin bi an once ve erik bulmayi :)))

Yazın ermenilerin marketinde görüyorum ben de. Olmamış üzüm yesen yerine, hani yeşil ve ekşiyken.

Cok cok cok tesekkur ederiim bu kadar dua uzerıne mutlaka bulurum diye düşünüyorum. Hamililikte hastalık gibi can cekmesi her an aklınızda belkide psikolojiktir Bilemedim:)

Yazın ermenilerin marketinde görüyorum ben de. Olmamış üzüm yesen yerine, hani yeşil ve ekşiyken.
Yumusacık onlar tuzada batırılmıyor:/ ermeni marketi mississippide yok siz neredesiniz nerelerde bulunur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…