erik turşusu falan yesen.hiç bulamamaktan iyi canımBulundugum yerde tek bir tane bile bulsam alıcam ama yok yok yok
Evet biraz daha Zorlarım olmadı netten sipariş verip onu denemelierik turşusu falan yesen.hiç bulamamaktan iyi canım
Yasamadim bende bilemedim ama bulmanizi valla bulmanizi cani gonulden istedim cok uzuldm.. Hamilelil girnce isin icine yoksa normal bi insan dese bunu hamile olmayan byle olmazdmCok cok cok tesekkur ederiim bu kadar dua uzerıne mutlaka bulurum diye düşünüyorum. Hamililikte hastalık gibi can cekmesi her an aklınızda belkide psikolojiktir Bilemedim:)
Yumusacık onlar tuzada batırılmıyor:/ ermeni marketi mississippide yok siz neredesiniz nerelerde bulunur?
Kanada. 2-3 saatlik yol olsaydı erik görünce haber verirdim ama çok uzak mesafe.
Evet bebek girince işin içine hassaslaşıyır. Allah siz hamile kaldıgınızdada sizin gibi düşünceli insanlarla karsılastırsın siziYasamadim bende bilemedim ama bulmanizi valla bulmanizi cani gonulden istedim cok uzuldm.. Hamilelil girnce isin icine yoksa normal bi insan dese bunu hamile olmayan byle olmazdm
Amin insallah cok sagolun:) su hayatta rn cok istedigim seylerden biridir bebek insallah nasip olur :)Evet bebek girince işin içine hassaslaşıyır. Allah siz hamile kaldıgınızdada sizin gibi düşünceli insanlarla karsılastırsın sizi
4 aile var yalnızca. Yazın ortasında gidicek biri ozamana kadar bulamazsam ki bu çok kötü öyle yaparlar artık.Türkler yok mu yaşadığınız yerde? Yaz geliyor şimdi, giden çok olur sipariş verebilirsiniz, burdaki hamileler öyle yapıyorlar
Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin. Mükemmell bi duygu ki dha ben hareketlerini bile hiisetmiyorum çok küçük:)Amin insallah cok sagolun:) su hayatta rn cok istedigim seylerden biridir bebek insallah nasip olur :)
Hissedince dahada guzel olcaktir eminim mucize o iste bana gore :)Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin. Mükemmell bi duygu ki dha ben hareketlerini bile hiisetmiyorum çok küçük:)
Ben kuzeydeyim. Burda da ancak turk ermeni ya da arap msrketlerinde gordum. Erik degil de cagla bademi ben russo adinda italyan marketi var burda ordan aliyorum. Oraya sanirim avrupadan geliyor cagla badem. Mevsim olarak badem erikten sonra oldugu icin (en azindan burda oyle oluyo) ben orda erik gormedim ama belki erik de geliyordur. Varsa oralarda italyan marketi onlara da bakabilirsinArkadaslar bilen bilir ben yurtdışında yaşıyorum hamileyim ve erik diye ölüyoruuuum. Türkiyede şu an kilosu 140liradan satılıyomuş burda bulsam 500$da olsa vercem ama bakmadığım yer okuöadığım fotum kalmadı. Bilen gören yardımcı olabilecek kimse var mı? Olurya gözden kaçırmışımdır rüyalarıma giriyo artık :/
Mississippideyim ben sağım solum önüm arkam mexicn grocery bi iki tanede arap market var büfeden beter. Kıtlık bölgesinde gibiyim anlayacağın. Bi kuzey turu yapmak şart sanırım daha kolay bulucam istediğim herşeyiBen kuzeydeyim. Burda da ancak turk ermeni ya da arap msrketlerinde gordum. Erik degil de cagla bademi ben russo adinda italyan marketi var burda ordan aliyorum. Oraya sanirim avrupadan geliyor cagla badem. Mevsim olarak badem erikten sonra oldugu icin (en azindan burda oyle oluyo) ben orda erik gormedim ama belki erik de geliyordur. Varsa oralarda italyan marketi onlara da bakabilirsin
Ayy doğru söylüyosun ama hani burda yaşayan bilen gören varsa diye sordum.
Canım çok canın istiyorsa yiyecek almıyorlar diyorsun bişeylerin içine sardırırsın belli olmaz içinde erik olduğu arada görünmeden gelir biraz yumuşar ama yinede nefsin körelir rahatlarsın:)) canım özel kargoya yiyecek almıyolar onuda sordum bide bi evrak için 150$veriyoruz türkiye kargosuna buda doğum masrafı kadar tutar sanırım:/
Amerikada nerede siniz? Ben New Yorkdayim burada Turk yuruyusunden bir iki hafta once satilmaya baslaniyor AMA o da Mayista oluyor yani Nisan sonu anca bulunur. Simdi olsaydi yollardim bulundugunuz yereArkadaslar bilen bilir ben yurtdışında yaşıyorum hamileyim ve erik diye ölüyoruuuum. Türkiyede şu an kilosu 140liradan satılıyomuş burda bulsam 500$da olsa vercem ama bakmadığım yer okuöadığım fotum kalmadı. Bilen gören yardımcı olabilecek kimse var mı? Olurya gözden kaçırmışımdır rüyalarıma giriyo artık :/
Mississippideyim ben türk yok hatta mediterranean kültürüne bile rastlayamaZsınız neredyse:/ cook tesekkur ederim göndermiş kadr oldunuz inanınAmerikada nerede siniz? Ben New Yorkdayim burada Turk yuruyusunden bir iki hafta once satilmaya baslaniyor AMA o da Mayista oluyor yani Nisan sonu anca bulunur. Simdi olsaydi yollardim bulundugunuz yere
Kesınlıkle bende öyle yorumluyorum hatta bi önceki acıklamamda belirtmiştim belkide psikolojiktir diye. Sanırım takıntı haline geldi bide ulaşamayacagımı bildiğin şeyin cazibesi işte.. NJ de yasamak istiyorum bnde:/ sagım solum mexican grill mecican grocery vs vs..marketleri arayıp görüşeyım yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Çok tesekkr ederim ilginiz için. Sağlıklı hayırlı bi evlat dunyaya getrmenızı dilerimMerhaba canim, ben de ABD deyim, NJ de. Ben asermenin psikolojik oldugunu okudum bircok yerde, hatta yabancilarda aserme denen bir terim yok burada gordugum kadariyla, bizim turk kadinlarina has bir ozellik:) hamile oldugumu ogrenince eyvah asersem ne yapacagim ABD de dedim ama son ayimdayim hic asermedim, gecen gun esim tesekkur ediyor bunca ay hic aserip de beni yormadigin icin diyerek :) Gerci NJ turkun cok bol oldugu bir yer. Paterson da, Istanbul food bazaar var, orasi satiyor her yil ama nisan sonuna dogru. Arar, konusursaniz gelince kargo da yapabilirler, ben en son gittigimde yoktu. Hatta arayip rica ederseniz getirebilirler de TR den. Biraz daha yakin olsam gorunce alayim diyecegim ama bize de yaklasik bir saat market, her zaman gittigim bir yer degil. Umarim erigine kavusursun canim.
Otellere baksanız ? Genelde oteller yazlık/kışlık meyveyi dondurucuya atarlar o yüzden bulunması daha rahat.Arkadaslar bilen bilir ben yurtdışında yaşıyorum hamileyim ve erik diye ölüyoruuuum. Türkiyede şu an kilosu 140liradan satılıyomuş burda bulsam 500$da olsa vercem ama bakmadığım yer okuöadığım fotum kalmadı. Bilen gören yardımcı olabilecek kimse var mı? Olurya gözden kaçırmışımdır rüyalarıma giriyo artık :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?