- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Samsonn .!.:Hala Erik asermedigime gore hamile degilim
Ne??? 140 t nedir ya külçe altın mı ne :)))
Hemen bakıcam canımda özel kargolar yıyecek kabul etmıyolar. Etselrde sadece bi kapıda 150$ öduyoruz kargo için o sa 4 5 gıçunde glıyo. Erık doğum masrafıyla aynı olur sanırım gelene kdarda ne hale gelir bilemedim:)aşerdim. com diye bi site duymuştum sanki
... kontrol etmediö ama hakikaten var mı yok mu .... istersen bi bak canım beşki gönderiyorlardır yurtdışına da ... türkiyede bi tanıfık falan yok mu göndrse
Kızmıyorum estagfırullah kımsenın canını cektırmek istemem sadece byrda yasayan cok arkadas var bılmedıgım yönetmel buldularsa diye sordum yoksa kımsenın hakkına gırmek istememBenim hamile olma ihtimalimin ihtimali bile yok benim fena canim cekti...
Konu acasim geldi bekar ve hamile degilken erik neden can ceker diye
Konu sahibi kizmasin inşallah bulur ve kavuşur
Green plum olanı tamamen tatlı canım yumusak ve de yani bu turkıyedeki kırmızı kocaman eriklerin görüntüsü değişik hali. Nasıl bi memleket anlamadımki ne erikleri var ne iskenderleri var! Bende nasıl bi insansm ne yoksa onu istiyorumlink atmak yasak galiba ama alibaba diye bi site varya orda light green olanı var biraz daha tatlı oluyorya. yeşil eriğinde kurusu var ne alakaysa :) şimdi gördüm green plum olanıda var!!
Bende görüyorumd hemüz yiyemedim:))Benim bi tanıdığım da kışın can erik aşermişti öyle böyle değil ölüyodu resmen bulamadı bir türlü ama Allah rüyasında yedirmiş eriği
ama orijini türkiye bide can eriğin karşılığı green plum olarak biliyorum ben light green olanlar tatlımsılardı. yani kısaca dediğim site uluslar arası bahsettiğim bizim can eriği orjini türkiyeGreen plum olanı tamamen tatlı canım yumusak ve de yani bu turkıyedeki kırmızı kocaman eriklerin görüntüsü değişik hali. Nasıl bi memleket anlamadımki ne erikleri var ne iskenderleri var! Bende nasıl bi insansm ne yoksa onu istiyorum
İnnmşallahh öyle bi dua ederimkş onlaraa:)Arkadaşıma mesaj attım umarım biliyordur :) bir de instagramda yemek yapan birisi var ona yazıcam çok takipçili bir sayfası var yemek tarifleri üzerine belki biliyordur
Tulumbanın stopunda yok:/ petersonla bi iletişime geçmeli belki gönderirler. Newjerseye neredeyse 1 gunluk mesafedeyim ama olsun bulunuyorsa bi şekilde halledilir çok teşekkür ederimNew Jersey de Paterson diye bi yer var orda Türk marketleri var ordan bulabilirsiniz. Geçen sene ben 1 ay içinde gidip 3-4 defa almıştım ayrıca tulumba diye bi site var ordan bildiğim heryere yolluyorlar
Krogerda be fresh markette green plum diye bulunca saldırdım ama ikiside o şekilde hayal kırıklığıydı ama denemeli tabi onuda innşllah ben yanılırımda biter bu hasret. Yoksa cocugu alman vatandası yapıp adını erik koyucam:)ama orijini türkiye bide can eriğin karşılığı green plum olarak biliyorum ben light green olanlar tatlımsılardı. yani kısaca dediğim site uluslar arası bahsettiğim bizim can eriği orjini türkiye
Hemen bakayım bunları duymamıştım teşekkür ederimMarketlerin birisi kargo yapıyor bildiğim kadarıyla
Ak market diğeri de istanbul market
Belki nette araştırısanız iletişime geçebilirsiniz
Bizimkilerle aynı tatta erikler :)
ben amerikadasınız sandım almanyadaysanız çok türk marketi var ben burda bulamadığım çeşidi buldum almanyada :)Krogerda be fresh markette green plum diye bulunca saldırdım ama ikiside o şekilde hayal kırıklığıydı ama denemeli tabi onuda innşllah ben yanılırımda biter bu hasret. Yoksa cocugu alman vatandası yapıp adını erik koyucam:)
Şimdi bütün hamileler erik aşerecek.
Yok hayır amerikadayım:). Orda eric ismini koydukları için öyle dedim. Almanya ve biçok avrupa ulkesı için hiçbi sorun yok çiğköftesinden dönercisine kadar hersey bulunuyor ama burda heleki türklerin yasamadıgı bi bölgeyse cok zor.ben amerikadasınız sandım almanyadaysanız çok türk marketi var ben burda bulamadığım çeşidi buldum almanyada :)
hahaha ben yanlış anlamışım :))) ay çok zorr hele hamilelikte..Yok hayır amerikadayım:). Orda eric ismini koydukları için öyle dedim. Almanya ve biçok avrupa ulkesı için hiçbi sorun yok çiğköftesinden dönercisine kadar hersey bulunuyor ama burda heleki türklerin yasamadıgı bi bölgeyse cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?