Abim Evleniyor Kendini Ateşe Atıyor

Gelin adayına ve abinize helal olsun.insallah çok mutlu olurlar size rağmen.yazdığınız herseyde siz yanlış düşünüyorsunuz ve evet kıskançsınız.Düşman başına sizin gibisi.

Yalnız ama cidden bütün okları üzerine çekmeyi amaçlamış sanki. Yeni üye, trabzonluyuz baya muhafazakarız falan diyerek aklınca damgalama yaparak yobazız demeye çalışmış, gelini Yeşilçam dizilerindeki kötü kadınlar gibi göstermiş, sarışın olması da cabası hahsjssjs aklınca geline yollu demeye çalışıyor. Troll de olabilir, gerçek hayatta da böyle tipler vardır tabi ki ama kendilerini bu kadar açık ederler miydi emin olamadım şu an. Kibledim.

Fitne fucur ortaligi karistiran klasik bir gorumcesin,farkinda misin deli gibi kizi kiskaniyorsun,abini tirnaginda da oynatsa,her dedigini de yaptirsa SANANE!bir bitmediniz ya...

Ayy içim şişti. Lütfen fake olsun bu konu.
Size ne yahu kadının saçından başından?
Parasıyla ister ev alır, ister sokağa serip üstüne basıp geçer. Size mi soracaktı? Okurken, sınavlara hazırlanırken başını mı beklediniz?

Umarım abiniz karakterli birisidir de şu an savunduğu şeylerin arkasında durur. Yoksa başı yanacak gelin hanımın.

Ayrıca ananıza babanıza da kendiniz bakın bir zahmet. Köle pazarları kapanalı çok oldu.

Ben de oldukca muhafazakar bir ailenin geliniyim ve acik bir kadınım. Hatta ailenin tek basi acik kadiniyim. Hepsi o kadar saygılı insanlar ki. Ben de onlara aynı şekilde saygili davraniyorum. Yanlarina gittiğimde elimden geldiğince islerine yardımcı oluyorum. Beni seviyorlar ve bana sahip çıkıyorlar hatta esimi sürekli tembihliyorlar sakin uzme kizimizi diye. Sizse eğer troll degilseniz ki umarım trollsunuzdur, düşmanımın bile karşılaşmasını istemeyecegim bir ailesiniz. Allah sizi islah etsin. Abiniz yanlisin kimden kaynaklandığını anlamış neyse ki. Kendisini tebrik ederim. Dilerim cok mutlu olurlar da siz de içinizdeki bu haset duygusuyla bir kosede kalırsınız.

Baktiniz kız size pabuç bırakmıyor , istemezsiniz tabi

Neden elalemin kızı gelip senin annene babana baksın sen dururken. Ona bu görevi başka zaman düşüyor. Gelin bakıcı değil şu geri zihniyetten kurtulun artık.

Maaş harçlık işleri onları ilgilendiriyor size ne.

Eğer anne baba durumu iyi ise abi neden yardım etsin neden bu kadar beklenti içerisine girdiniz. Sizde yardım ediyor musunuz ? Çalışmadığınız için mi etmiyorsunuz ? Neden çalışmıyorsunuz?

Kapanıp kapanmama konusunda birşey demek istemiyorum endi tercihi..

Eger bu konu fake ise bu konuyu Trabzonlulari kotulediginden dolayı tüm Trabzon derneklerine ve karadenizlilerin oluşturduğu platformda ifşalayacağım. Memleketlerimize çamur atmadan karalamadan iki kere düşünün. İster İzmirli olsun ister Urfalı. Bu olayın memleketle ilgisi olamaz.

Hepiniz gelin oldugunuz için kimse geline haksız demez ki

Biri bizimle dalga gecmeye çalışıyor yani umarim öyledir

Belki de konu sahibi sarışın gelindir de görümcelerini yermek için konuyu açmıştır

Trabzonlulari neden kötülemisim yani bana kötü diyorsan tüm Trabzonlular mi kötü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…