Abim Evleniyor Kendini Ateşe Atıyor

Sen gelin değil misin kız? Seni de eversinler, millete sarma böyle.

o da gelin hem de kocasının anne babasına bakan ve başı kapalı ve aylık masrafı 150 tl olan bir gelin öyle böyle değil o gelinlerin şahı yauvvv

Trabzonlulari neden kötülemisim yani bana kötü diyorsan tüm Trabzonlular mi kötü olacak

Ben de Sürmene Trabzon doğumlu Rizeliyim dedim. Yoksa Sürmene nerede bilmiyor musun??
Muhafazakar açık bir kadın olarak seni kınıyorum. Allah katında kimin değerli olup olmadığını bilemezsiniz. Fake olmadığını kanıtlamadigin sürece seni ifşalayacağım. Karadenizliler ve Trabzonlular hakkında kötü algı yaratma amacında isen eger.

Gerçekler ama bana gercek hayatda denk gelmiyorlar işte- daha yeni banim acildi...yoksa beni kim tutar.
Bu tip zihniyet düşman başına bile cok gelir...
Ayyy bide karadenizliyim diyor...güzelim memleketimi konu yapdi. İyiki kiz istanbullu- benim gibi laza denk gelse yoluk tavuk gibi geziyordu şimdi

Gerçekten sinirden okuyamadım. NE KADAR KÜSTAH BİR İNSANSIN.BAŞI AÇIKSA NE OLMUŞ. BEN YENİ KAPANDİM VE KAPALI BİRİ OLARAK İKİDE BİR KIZIN BAŞI AÇIK LAFINA SİNİR OLDUM.KALBİ BENCE SENDEN DE TEMİZ.Kiza taktiğiniz bilezigi geri mi alacaksınız ?Ne hakla?Millete hava atmak için bilezik takip geri alacaksınız ?...

o da gelin hem de kocasının anne babasına bakan ve başı kapalı ve aylık masrafı 150 tl olan bir gelin öyle böyle değil o gelinlerin şahı yauvvv

Aaa o gelinmiş fakat kocasına bütün bileziklerini vermiş, bütün gün hizmet ediyormuş ayrıca.

Hahsjsjs kendisini gelin gibi görmüyorlarmış çok masrafsız ve aynı zamanda sarışın, erkekleri ayartan bir yollu (!) olmadığı için onu ailenin kızı gibi görüyorlarmış ondan tüm sülaleye baktırıyorlarmış. Doğru ben düşünemedim, özür dilerim. :)

Hissediyorum bu konu çok kelle götürecek

ben gidersem de öyle sıradan insanlar için gitmem bak tekrar ediyorum trabzonlu ve muhafazakar ve başı kapalı ve eşinin ailesine bakan ve sarışın olmayan ve aylık masrafı 150 tl olan gelinlerin besti mercan için giderim

Eğer abin şuan karşımda olsaydı diyeceğim tek şey evlen biran önce kendini kurtar olurdu.Sizin gibi görümce düşman başına allah korusun.Kız açıksa açık sanane ??? Sen kapalısın ama kalbin fesat farkında değilsin galiba. Ben burda kıza üzüldüm.Yerinde olsam sizi asla evime sokmam.Adam birde evlenip yuvasını kurduktan sonra size mi bakacaktı?? Senin kocan yok mu ? Ayrıca sanane kızın masrafından sen mi ödüyosun parasını senden mi alıyorlar? Heryerin adeti farklı ben adanalıyım bizde de sözde bilezik takılıyor senin bileziğini mi alıp takacaklar ??? Allah o kıza yardım etsin vallahi onun adına üzüldüm.

Getirin şu gelin adayını da bi sarılayım ona ya. Allahım sen ne güzel, akıllı, mantiklı, güçlü kadinlar yaratıyorsun

Bi de sürekli 'Başı açık, başı açık' diye insanları ötekileştiren, kendileri eşlerine köle oldu diye herkesten aynısını bekleyen, insanlığın kültürün şehirli olup olmamakla alakası dahi olmadıgını bilmeyecek durumda olan hemcinslerimizi de aydınlat Allahım.
Bu güzel gelinimizi kıskançliktan çatır çatır çatlayan görümcelerinin şerrinden koru allahım

Bu arada sizin gibi görümce de kardeş de evlerden ırak olsun

Yahu Allah rızası için şu kızın numarasını ver. Valla ben olsam sizi evime sokmam, soframa oturtmam!
M Mercan_61

Son düzenleme:
Buna kesinlikle değer. Gel bacım halaya tutuşak ben mendilleri hazırlıyorum lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…