- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
bz çok duygusal yaklaşıyoruz olayaAbin evliyken nasil gorumcene o gozle bakmis?? Bana cok tuhaf geldi.
Gorumcenin yerinde olsam boyle birini kabul etmezdim. Tabi kendi bilecekleri iş..
Ya tam tersi olursa,abisi kızkardeşine iyi davranmazsa eşi ve kv si daha kötü davranırsa konu sahibine,Onun da korkusu bu yönde zaten.Ben mi fenayim? Eger kv yada kocam beni sinir ederse doldurup gorumcemin üstüne salarim. Abinle aranı iyi tut. Senin yanında olsun. Sana kötü davrandiklarinda bilsinler ki onların kızına da kötü davranilacak. Olayları lehine çevir. Kocan da kvde de uyuz tiple çünkü. Dinsizin hakkindan imansiz gelirmiş;-)
İşte o yüzden dedim abisiyle arasını iyi tutsun. Abisi arkasinda olursa kimse bir şey yapamaz. Hele gene kızları evliyken hiç yapamazlar. Tabii burada konu sahibi ve abisinin baskın olmasi lazim birazcıkYa tam tersi olursa,abisi kızkardeşine iyi davranmazsa eşi ve kv si daha kötü davranırsa konu sahibine,Onun da korkusu bu yönde zaten.
bz çok duygusal yaklaşıyoruz olayaama işte hayat böyle bşe.. yapmaz dediklerin yapar olmaz dediklerin olur..
Görümcenin görümcesi olucan
Olabilir hersey olabilir..Farzedelim evlendiler ve yine farzedelim ki anlaşamadılar , görümcenle eşin ikisi bir olup " abin de abin " diye senin başının etini yeme ihtimalleri var mı acaba ???
canm işin olacağı varsa olur .. sen bu işin içine girme 'olsun diye yada olmasın istemem diye yorum yapma.. ewlilik bu kendi bilecekleri iş bşe diyemem " de çekil kenara. yarın birgün başına kalkabilir kocan fln.. ewlenpte bi sorun yaşasalar bile tarafsız ol " orta yolu bulurlar inşallah gibi tarafsız yorumlar yap.. o zmn etkilemez seni ve kendi yuvanı...Yok sanmam. Abimde benden bisey saklamaz gorumcemde
+1Hahahaevet bu açıdan baktığında kV sana laf mi soyluyor o zaman annene haber ver o da yeni yengeye aynı lafı söyler.
Aman dert ettiğin şeye bak onlar dert etsin. Senin ilişkin daha eski üstüne onlar evlenmiş boşanmış insanlar aralarında bir sorun olursa zaten belliydi dersin çekilişi kenara seni ilgilendirmez.
Abin çok seven onlar, gorumcen mutsuz olursa dersin ben demiştim ama siz pek bir sevdiniz diye.
Söz konusu evlilikse kızkardeşinin ne hükmü olacak ki.Anlaşamazsa kavga halindeyken dur benim kızkardeşimin huzuru bozulmasın diye susmaz ki.Kızkardeş, kadın yapar,ileriyi düşünür ama erkeğin çok ta umurunda olmaz gibi.Konu sahibi abisine güvenmiyor ki sorun olarak görüyor,kendi çocuğuna babalık yapmıyor ,Onlara ne denli babalık yapacak diyor.İşte o yüzden dedim abisiyle arasını iyi tutsun. Abisi arkasinda olursa kimse bir şey yapamaz. Hele gene kızları evliyken hiç yapamazlar.
benmde ilk aklıma gelen bu oldu ama konu sahibinin sorunu başka die bşe demedm.Duygusal degil bir insanin durusu onun karakteridir bence. Belki de adam karisindan bu sebeple ayrildi. Baskasini dusunerek yuvayi mutsuz etti kadin da dayanamadi. Ne bileyim cok ince dusunuyorum sanirim. Neyse hayirlisi. .
Benim teyzem de ayni seyleri yasadi onceleri hic bisey yoktu sonra teyzem esiyle sorun yasayinca dayimla yengemde yasiyordu,, teyzem babasinin evine gelince yengemde babasinin evine giderdi ,,teyzem cok ayrilmak istedi eger teyzem ayrilirsa yengeminde ayrilcagini soyluyorlardi,,Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..
Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...
Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.
Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Teyzemin gorumcesiyle dayim evlenmisti..Benim teyzem de ayni seyleri yasadi onceleri hic bisey yoktu sonra teyzem esiyle sorun yasayinca dayimla yengemde yasiyordu,, teyzem babasinin evine gelince yengemde babasinin evine giderdi ,,teyzem cok ayrilmak istedi eger teyzem ayrilirsa yengeminde ayrilcagini soyluyorlardi,,
Sonuc enistem öldü teyzemle ,yengem dayim senelerdir dusman senin yuzunden öldü dediler ne alakaysa iste cok cahilce seyler ..
O herhalde ailenin yapısına bağlı. Baskın bir aileyse konu sahibinin ailesi genelde kiz tarafı kizimizin mutluluğu bozulmasin diye alttan alir diye düşünüyorum. Zaten gorumcenin ikinci evliligi olacak. Kadinlar ikinci evliliklerinin bitmesinden daha çok korkuyor.Söz konusu evlilikse kızkardeşinin ne hükmü olacak ki.Anlaşamazsa kavga halindeyken dur benim kızkardeşimin huzuru bozulmasın diye susmaz ki.Kızkardeş, kadın yapar,ileriyi düşünür ama erkeğin çok ta umurunda olmaz gibi.Konu sahibi abisine güvenmiyor ki sorun olarak görüyor,kendi çocuğuna babalık yapmıyor ,Onlara ne denli babalık yapacak diyor.
Miknatis gibisin resmen nerede sorun var cekiyorsun üzerine sanki.. henüz kendi sorunlarini asamamisken yeni bir maceranin kapisindasin. Abinle görümcen evlendi diyelim 3 cocuk var ortada illaki sorunlar yassnacak ufacik bir seyde senin kv kocani dolduracak onun abisi sunu yapti bunu yapti diye. E malum kocanda annesinin gazina gelen bir tip olan yine sana olacak. Abinle kocanin karsi karsiya kaldigi her durumda sana eziyet edilecek. Madem abin kararli evlenmeye simdiden önlemini al eşinle konus ben bu isi onaylamiyorum yasanacak sorunlardan biz de etkileniriz diye korkuyorum de. Sonrasinda bisey olursa sana yıkmasınlar..Mrblar bir ay icinde okadar cok konu actim ki hepinizi biktirdim biliyorum..
Kayinvalidemler bize kalmaya geldiler gorumcem 28 yasinda iki kiz cocugu var ve 5 yildir esinden ayri...
Abim 32 yasinda ve esinden yeni ayrildi onunda kiz cocugu var...
Problemlerimi bilenler vardir esimle sorunlu bi evliligim vardi ve cok sukur ki bu bikac gundur topladik diyebilirim hamile oldugumu da ogrenince artik daha bi olgun davranma karari aldik her ikimizde.
Simdi sorunum su:
Gorumcemle hicbi sorunum yok yani kendi halinde bir insan. Ama tam abimin hayalindeki kiz oldugu kesin. Ben sozluyken nisanliyken yeni evliyken abim hep bana soyledi ben hic orali olmadim simdi abim ciddi ciddi esime dun konuyu acti... ve bugun kayinvalidemler tekrar bana kalmaya gelecekler (dugune gitmislerdi) geldiklerinde gercek anlamda abim gorumcemi isteyecek...!
Esim bu konuya cok olumlu bakiyor cunku abimi cok seviyor kv de abimi cok seviyor ve bence bu is kesin olur.
Sizce bnm surekli sarsilan evliligim bu birliktelikten etkilenir mi ? Tesekkur ederim canlarim.
Aynen butun sorunlar eliyle koymus gibi beni bulur... insallah boyle bi durum yasanmaz. Esime dedim taraftar olmadigimi. Abimin eski esinde ayrilmasinda tamamen abim suclu dedim. Ister evlendirin ister evlendirmeyin simdi dedimMiknatis gibisin resmen nerede sorun var cekiyorsun üzerine sanki.. henüz kendi sorunlarini asamamisken yeni bir maceranin kapisindasin. Abinle görümcen evlendi diyelim 3 cocuk var ortada illaki sorunlar yassnacak ufacik bir seyde senin kv kocani dolduracak onun abisi sunu yapti bunu yapti diye. E malum kocanda annesinin gazina gelen bir tip olan yine sana olacak. Abinle kocanin karsi karsiya kaldigi her durumda sana eziyet edilecek. Madem abin kararli evlenmeye simdiden önlemini al eşinle konus ben bu isi onaylamiyorum yasanacak sorunlardan biz de etkileniriz diye korkuyorum de. Sonrasinda bisey olursa sana yıkmasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?