Bikere yeni evliler bende yeni 1 senelik evliyim canim bisey soliyeyimmi bende gorumceyim gelini dislama pozisyonuna hic gecme derim belki kizin ailesiyle sizin aile cok farkli hayat gorusleri olan aileler kardesininz evlendiyi zaman kizin rahat bikiz oldugunu bilmiyormuydu?simdi 8 ci aydami cozdu bu kizin gulmeyi kahkahayi seven bikiz oldugunu veya rahat biri oldugunu,kayinvaledede dogru yapmamis bana gore baristirmakmi istiyor ayirmakmi anlamadim kiz yeni gelin kendini dislanmis hissedipde ailesine solemis olabilir belki annesinden baska paylasacagi kimsei yok e tabiki en yakini annesi soliycek eger dislanmissa,hepimizin kusurlari muhakkak ki vardir,bana gore aileye dusen is yuvayi korumak cunki kendiniz uygun gormussunuz simdi de begenilmedi diye bosandirilmasi bana gore gunah daha yeni evli
Gelinin yerinde siz olsaydiniz sanirim burda oturusumu kalkisimi herseyimi elestiriyorlar kaynanam surekli ariyor diye sikayet ediyor olacaktiniz. Gelinin sucu yok mu evet var ama mesaj okuma ve yayma disindaki seyler cok abartilacak seyler degil onemli olan abinizin mutlulugu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz annenizle abinizi fisteklemissiniz. Guluyor diye. Yakasindan orasi burasi gorunuyor cok cahil diye yaftalamissiniz. Insanlar guler arkadasim. Baya kahkaha falan atiyolar yani. Yakasi acilan insan da farketmeyebilir. Yoksa kimseye kendini sergilemiyordur merak etmeyin. Abinizin evliligi sizin önünüzde carsaf gibi, her anina mudahale ediyorsunuz ama gelin onca lafi.duyduktan sonra kendi ailesine niye söyledi diye bir de kiziyorsunuz. Cok da iyi yapmış. Sizin abiniz insan evladi da kiz agac kovugundan cikmadi. Annenizin ettigi laflar da laf degil, hakli bi tarafiniz yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım lütfen sen yorum yapma sana diyecek birşeyim yok .
Hem Ailesine söyledi diye kızdığımı hangi lafımdan anladın söyler misin?
yarın birgün sende görümce olursunn gelinde olursun kaynanada olursun annede olursun kadın kadının düşmanı deilmii neden bu görümlerr kayananalar bu kadar göze batıyo bende anlam veremez oldum şimdi hep gelinler haklı kaynana görüm haksız tabi istisnalar hariççç herkes yerini bilecek arkadaşımmm büyüklerin yanında oturmasını kakmasını bilecekk haya ve edeb var yahu müslümanız elhamdülillah benim eşim aileme nasıl saygılıysa bende ailesine ööyle saygılı olup oturmama kakmama dikkat etmeliyimm
bacak bacak üstüne atmak, kahkaha atmak terbiyesizlikmiş cahillikmiş
çok enteresan
yahu kızın her şeyini eleştirmişsiniz kızı kötülemişsiniz
kocasına filan söylemişsiniz kız size mesafe koymak istemiş belli ki
sabaha kadar ağlamak filan ne kadar abartı, histerik davranışlar
kızın suçu özel mesajları okumak ama onu yapmamalıydı
Aa benim yorum yapamayacagimi bilmiyordum. Keske basliga not dusseydiniz de ona gore yazsaydim tuh. Kizmamissin da ne yapmışsın arkadasim. Kizmadin cok normal karsiladin da ondan mi konu actin buraya?
Eleştiren kişi benim ailem millet konuşuyor ailem de üzülüyor. Biz de cahilliğine veriyoruz. haftasonları onlara ait bişe diyen olmadı ki sadece kadın napıcaksınız diye sordu bilmiyoruz bi planımız yok diyip geçiştirebilirdi. ben kendimi onun yerine koyuyorum kimseyi ilgilendirmez diye bir cümle kuramam kendime yakıştıramam evet öyle düşünürüm belki ama söyleyemem. hoşgörü iki taraflıdır tabi.
böyle görümcem olsa evimin eşiğinden içeri adımını atamaz. gülmek bacak bacak üstüne atmak açık giymek cahillikse sizinkiler de geri kafalı. birde anneni uyarmış büyükler vay beeee. sen kimsin benim gülüşüme oturuşuma karışıyosun derler adama. bende içimden geldiği gibi güler rahat ettiğim gibi otururum dışarda nasılsam kayınpederim ve kayınvalidemin yanındada öyle giyinirim Allahtan asla bana karışmazlar yoksa zararlı kendileri çıkar zaten. annenizin sabaha kadar ağlaması da çok çok lüzumsuz olmuş kız küfür etmemiş belki kırılacağını bile düşünemedi ki bence söylediği lafta bişe yok. ayıp olan tek şey annenizin mesajlarını okuması kimsenin başkasının özelini okumaya karıştırmaya hakkı yok ama annenizin sitemide çok saçma ve yersiz. ben aramam kayınvalidemi özel günler dışında ama kocama canımı veririm köle olurum. yani kayınvalideye gidip gelmemek arayıp sormamak iyi eş olunmayacağı anlamına gelmez. bende bi şekilde benim hakkımda öyle konuşulmuş olduğuna şahit olsam anneme anlatır dedikodu yapardım ama benim annem asla kayınvalidemi arayıp kızımızı alıcaz diyemez. ben ve eşim istemediği sürece hiçkimse bizi ayıramaz öyle ben annemin babamın lafıyla bırakmam kocamı.
bacak bacak üstüne atmak, kahkaha atmak terbiyesizlikmiş cahillikmiş
çok enteresan
yahu kızın her şeyini eleştirmişsiniz kızı kötülemişsiniz
kocasına filan söylemişsiniz kız size mesafe koymak istemiş belli ki
sabaha kadar ağlamak filan ne kadar abartı, histerik davranışlar
kızın suçu özel mesajları okumak ama onu yapmamalıydı
Kaynananın sürekli aradığını nerden çıkardınız :)))
komiksiniz
Kızdım demedim ki görüldüğü gibi bir derdim var konusundayız
ben ne yapılması gerektiği hakkında fikir almak istedim.
Siz yorum yapmıyorsunuz yanlış konuşuyorsunuz demediğim şeyleri söylüyorsunuz. rica ederim
Suclu bulununca gereksiz savunmaya gecmissiniz. Karismiyoruz etmiyoruz diyosunuz Kizin bi sucu oldugunda kocasini kenara cekip soyluyorsunuz.ne kadar normal allah askina? Siz gelin olsaydiniz buraya actifiniz konuda her seyimize karisiyolar, kocami dolduuyolar diye konu acacaktiniz. Bence siz artik daha fazla sey yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?