Abim ve eşi

BEĞENİLMEDİ DİYE BOŞANDIRILMASI MI?
Bu nasıl bir yorum yazdıklarımdan bunu mu anladınız.
Gelini dışlama pozisyonuna mı girdim. rahat olabilir güzelim buna karışan yok ama abim defalarca uyarmasına rağmen dedenin yanında bacak bacak üstüne atması abimin neredeyse kucağına oturması fln. sizce normalse zaten bişe diyemicem

Kaynananın sürekli aradığını nerden çıkardınız :)))
komiksiniz

Burdaki bicok gelin boyle, onlarin sirtini sivaliyoruz, simdi yengeyi mi elestirecegiz? Ayrica annenizin yazdiklari hic masum seyler degil taraflar hakli

Canım lütfen sen yorum yapma sana diyecek birşeyim yok .
Hem Ailesine söyledi diye kızdığımı hangi lafımdan anladın söyler misin?

bacak bacak üstüne atmak, kahkaha atmak terbiyesizlikmiş cahillikmiş
çok enteresan
yahu kızın her şeyini eleştirmişsiniz kızı kötülemişsiniz
kocasına filan söylemişsiniz kız size mesafe koymak istemiş belli ki
sabaha kadar ağlamak filan ne kadar abartı, histerik davranışlar
kızın suçu özel mesajları okumak ama onu yapmamalıydı

Yorumlari okumadim acikcasi illaki soran olmustur ama bu kiz kv.nin yani annenin msjini gizlice okuyor birde bunu herkese soyluyomu...ayip degilmi yahu gizlice okumak msji

Canım lütfen sen yorum yapma sana diyecek birşeyim yok .
Hem Ailesine söyledi diye kızdığımı hangi lafımdan anladın söyler misin?

Aa benim yorum yapamayacagimi bilmiyordum. Keske basliga not dusseydiniz de ona gore yazsaydim tuh. Kizmamissin da ne yapmışsın arkadasim. Kizmadin cok normal karsiladin da ondan mi konu actin buraya?

Yani aynen öyle arkadaşlar beni yanlış anladı, biz oturup kalkıp gelinimizi eleştirmiyoruz ki.
Dedem anneme ondan karı olmaz otururken heryeri ortada edep yokmu hiç onda dediğinde annem gelinini savunuyor ama diyeceği tek şey baba cahildir diyor.
Yani kızın kendi dedesi de kıza kızıyor abim de akıl veriyorum ama dinlemiyor heryerde beni aynı duruma düşürüyor üzülüyorum dediğinde, benim ailem oğlum düzelir sen güzelce tembihle biz karışmayalım diyorlar.
Ama tutup da arkadan konuşmak değil kadın kocasıyla paylaşmış.
Direk bir suçlama içine girmek yanlış. ben de yorumlar yapıyorum ama demekki herkesin kişiliği farklı.
Bilmiyorum ben burda kayınvalidesi için gebersin yazanları bile gördüm. Nasıl insanlar var anlamıyorum

size katılıyorum. ben mesela bacak bacak üstüne atmadan oturamam.rahat edemem yani.bunun neresi cahillik terbiyesizlik. gülmek ne zamandan beri ayıp. allah bilir daha nelerine takıyorlar kızın. eşiyle plan yapmasının nesi kötü daha 8 aylık evliymiş bırakın biraz birbirlerine doysunlar yani. ah bu 3. şahıslar yüzünden biten evliliklere çok yazık

Aa benim yorum yapamayacagimi bilmiyordum. Keske basliga not dusseydiniz de ona gore yazsaydim tuh. Kizmamissin da ne yapmışsın arkadasim. Kizmadin cok normal karsiladin da ondan mi konu actin buraya?

Kızdım demedim ki görüldüğü gibi bir derdim var konusundayız
ben ne yapılması gerektiği hakkında fikir almak istedim.
Siz yorum yapmıyorsunuz yanlış konuşuyorsunuz demediğim şeyleri söylüyorsunuz. rica ederim

hala cahil diyosunuz yaaa. ne alaka cahillikle anlamadım. abinizin yengenizi nasıl uyardığını herşeyi maşallah dibine kadar biliyosunuz ama kız annesine duruma anlatınca kötü olmuş. süper zihniyet tebrik ederim

Arkadaşlar yasla alakasi yok cahil insan cahildir canim sennn sakin karisma senkn basina patlar ve ne dersen de o kiz seni dinlemek yerine daha com sinirlencek inatlasacak.. istersen ufacik bi konuda dene onu tatli dille uyar bak sana laf sokup seni susturcak ve cikiscak sana boyle insanlar boyledir ve degismez en iyisi uzak durmaktir ve arada bebek yoksa bence ayrilmalari en dogru olur inanmiosan soledigime sadece dene kucm biseyini TATLI DILLE uyar eger tepki vermezse ve inadina daha beterini yapmazsa gel suratima tukur bu kdr iddialiym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu zihniyette bir insanın evine pek de kimsenin geleceğini sanmıyorum zaten.
Ne kadar yanlış evimin eşiğinden adımını atamaz cümlesi.
ayıptır.

konu sahibine tavsiyem. madem size akıl danışmışlar siz de bize soruyorsunuz bence aileniz biraz geri çekilsin ve kendi hallerine bırakın evli çifti. ayıpları görmezden gelin hemen eşine söylemeyin. çevrenizden tepki verenlere de siz kulak asmayın. zaten ilk 2 sene evlilikte kritik dönemdir bırakın abiniz eşiyle gönlünce vakit geçirsin. anneniz de başka plan yapsın. evlilğin bitmesinde küçük de olsa payınız olursa o veballe nasıl yaşayacaksınız. belki de abiniz konuşmalardan etkilenip eşiyle sorun yaşıyordur. kızı düşünmüyosanız abinizin mutluluğu için biraz geride durun

Son düzenleme:

kızın kocasına bişe söyledik demedik ki
o da nerden çıktı :)

Suclu bulununca gereksiz savunmaya gecmissiniz. Karismiyoruz etmiyoruz diyosunuz Kizin bi sucu oldugunda kocasini kenara cekip soyluyorsunuz.ne kadar normal allah askina? Siz gelin olsaydiniz buraya actifiniz konuda her seyimize karisiyolar, kocami dolduuyolar diye konu acacaktiniz. Bence siz artik daha fazla sey yapmayın.

CAHİL? Neye göre? Bacak bacak üstüne attığı yada kahkaha attığı için mi?
Bence gelininiz mesafe koymakla en iyisini yapıyor gibi görünüyor.

Ayni seyi ben de yazdim ama arkadas burdan her ne olursa olsun destek alacagini dusunmus sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonuçta herkesin yetişme tarzı farklıdır gelin hanımda kaynanasına gittiğinde dikkatli olsun biraz canım sonuçta onların yapısını biliyor
idare etmeli kocasının hatırına yapmalı bunu sonuç olarak aynı evde oturmuyorlar ayrıcada kv kb ne konuşursa konuşur ondan izinmi alacaklar ki kim bilir o eşiyle neler konuşuyor şimdi kalkıpta kv saygı bekliyor diye kocasına msj atıyor diyemi suçluyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…