Abinizle daha önceden böyle sorunlarınız yoksa aranız iyiyse acabaa biraz eşinin dolduruşuna mı geliyor bilemedim
Çok sıkı fıkı değildik ama bir sorunumuz da yoktuÖnceden beri aranız böyle miydi abinizle?
Normalde eve gelen herkes yardim ediyor bi bunda gördüm yardim etmeme ben, ilk kez de olsa aile olunacak sonucta yardim etmelidi benceMeyve tabaklarını ev sahibi olarak siz taşıyacaksınız zaten gelin diye ilk kez geldiği evde hizmetçilik yapmak zorunda değil normalde evinize gelen yabancı misafire ikram yaparken misafirden mi yardım bekliyorsunuz
Şahsen ben tanımadığım samimi olmadığım ve ilk kez gittiğim bir evde yardım da bulunmam zorunda da değilim kimse değilNormalde eve gelen herkes yardim ediyor bi bunda gördüm yardim etmeme ben, ilk kez de olsa aile olunacak sonucta yardim etmelidi bence
Evdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordumInsanlar aile icinde niye acik acik sormaz sorun ne diye? Sizin muhatap olacaginiz kisi abiniz.. demediniz mi hop alo öküz beni niye cagirmadin diye?
Ek not: senelerce böyle pasif agresif takilan aileler arasinda büyüyen biri olarak diyorum: bir iki kusak sonra aile diye birsey kalmaz. Haberiniz olsun
Arada sogukluk veya sorun yoktu herhangi iki kardes gibiydikAbin ile ilişkin hep böyle soğuk muydu?
Evdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordum
Zahmet edip telefon bile açmıyor 5 dk. Birşeyleri eksik anlatıyorsunuz sanki.Arada sogukluk veya sorun yoktu herhangi iki kardes gibiydik
Evdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordum
Onlarda haberim var zannettikleri için söylememişlerAbiniz sizi nişana çağırmazken, aileniz neresinde bu işin acaba?
Babama da özel olarak arayip haber vermemis onu örnek gösterdi. Aile içinde zaten duyulacağini soyledi. Üzuldugumu soyledim. Bu durumun yasanmasinda ozel bi sebep olmadigini o zaman neden oyle oldugunu bile hatirlamadigini soylediBunu abinizin kendisi mi size böyle söyledi? Siz ona kirildiginizi söylediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?