Abim ve Eşinin Davranışları

Olayda kopukluk mu var ben mi anlamadım. Abinizle aranız iyiyse ve sırf kızın dolduruşuna gelip çağırmadıysa zaten abinizde de pek iş yokmuş kusura bakmayın. Abiniz ayrı bi yerde siz ayrı bi yerde aileniz başka bi yerde mi yaşıyor orayı da oturtamadım kafamda.
Kız meyve tabağı falan taşımak zorunda değil insanların iyi ya da kötü olduğu böyle saçma şeylerle anlaşılmaz.
Hadi nişana gitmediniz o geçti düğüne çağırıldığınız halde gitmemişsiniz ailede genel olarak bir problem var demek ki meseleleri açık açık konuşmak yerine uzatıyorsunuz

Siz evli misiniz ailenizle mi yaşıyorsunuz nesiniz bir ona açıklık getirseniz. Anlayamadım nişandan anne babanızında mı haberi yoktu ki size söylemediler akrabadan öğrenene kadar tanışma isteme faslı nasıl oldu damdan düşer gübi nişan mı oldu? Düğün davetiyesi getirmişler kınaya gitmemişsiniz peki siz bu aşamada gelinle nasıldınız hiç mi tanışıklığınız olmadı? Meyve tabağı taşımadı çok mu sorun? Kardeşinin düğününe abisi niye gelmedin anlamadım anne babanız hiç mi araya girmiyor mutlaka bu soğuklukta bir sebeb var ama bu sebeb o kız değil abinizle zaten sorunlarınız var bence

Meyve tabaklarını ev sahibi olarak siz taşıyacaksınız zaten gelin diye ilk kez geldiği evde hizmetçilik yapmak zorunda değil normalde evinize gelen yabancı misafire ikram yaparken misafirden mi yardım bekliyorsunuz
Oh be aradığım yorum. Yani diğerlerini anlarım da meyve tabaklarını götürmeye yardım etmedi nedir? Çok merak ediyorum abiniz yardım etti mi? Ya da erkek misafir olduğunda neden yardım etmedi diyor musunuz?
Misafir yardım etmek zorunda değildir gönlünden koparsa yardım eder. Ev sahibi de kendisini o kadar zorlayan misafirin bir tabak taşımasına muhtaç eden ikramı hiç yapmasın daha iyi.
Sene olmuş 2021 hala cinsiyetçilikle mücadele ediyoruz ve üzücü olan bu eril şiddet bile değil, bunu direk kadının kendisi yapıyor çoğu zaman, buradaki yorumlarda da görüldüğü gibi.
Mesela biz misafire ikramı eşimle birlikte yaparız, hiçbir zaman evime gelen kadın erkek kimse hakkında neden yardım etmedi diye düşünmedim. Çok garip gerçekten.

Benim anlamadığım siz anne babanızla yaşamıyor musunuz? Yaşıyorsanız ayrıca aramak çok abes. Yaşamıyorsanız da onlarla telde konuşmuyor musunuz , hiç demediler mi abin evleniyor diye?
Ben ayrı yaşıyorum ailemden. Bahsettiğim meyve taşıma mevzusu benim kendi evimde oldu.
Ailem de haberim olduğunu dusunerek haber vermemiş bana nişanı.

Gelinle aran nasil yani sana gore abinin esi nasil biri?
Ona gore fişteklecegim.
Birkaç kez toplu görüşüldüğünde gördüm bire bir hiç görüşmedim. Bana geldiklerinde abimle beraber dedigim gibi cay meyve fasli falan yardimci olayim demedi bana. Birbirimizde telefon nolarimiz sosyal medyalarimiz falan yoktur iki yabanci gibi

Başlık hatalı, abin ve senin davranışların anormal
Evet yani haber vermeyen ve haber vermesi gereken abi ama konu abim ve eşimin davranışları.
Eşi ne yapmış burada anlayamadık ama onu.
Abinin aklı fikri yok ya kesin eşi doldurmuştur başka ne olacak
Oysa ki sebep bilinmiyor bile konuşulmamış bile aslında o kadar kopuk bir abi kardeş ilişkisi var ortada. Ama sorun gelin.

Mutlaka gelnle ilgli bir söz olmş olmalı öncesinde geriye dönüp kendnizi sorgulayın kmsendurup dururken bu şeklde davranmaz pskoplojk sorunu yoksa tbii

Evli misiniz ? Nerden öğrendiniz peki?
Evli degilim ama ailem pendikte ben iş dolayisiyla silivride oturuyorum o yuzden ayriyim. Ailemin evine siradan bir ziyarete gittigimde orada evdeki kuzenimden ogrendim

Sadece abiyle değil genel anlamda kopukluk var ailenizle aranızda.

Abi söylememiş, anne baba hiç lafını etmemiş, sanki hergün olan birşeymiş gibi.

Abinizle öncesinde aranız iyi olsa, evinize kadar gelip davetiye getirmelerine rağmen, kınayı es geçip düğüne de aile soruyla gitmezdiniz.
Yengenin meyve tabağı kaldırmamasını sorun etmenizden, küçük şeylerden nem kaptığınızı düşündüm ayrıca.

Diğer kardeşin nişan, düğün mevzuları da sizin bahsettiğiniz gibi olsa abiniz bebek haberini kardeşinizle paylaşır mıydı, sizin taktığıniz mevzuları onlar takmıyor demek ki.

Ailenizin söylememesi de ilginç. Bunlar 2 günde mı karar verdi nişan tarihine? Yani telde konuşurken illa muhabbeti geçerdi, bildiğinizi düşünseler bile. Şunu yapacağız,şunu alacağız gibi gibi...Hala daha gelin bana yardım etmedi diyorsunuz ve bir kadın olarak bunu diyorsunuz...

Evli degilim ama ailem pendikte ben iş dolayisiyla silivride oturuyorum o yuzden ayriyim. Ailemin evine siradan bir ziyarete gittigimde orada evdeki kuzenimden ogrendim
O zaman abinle veya annenlerle olması gereken haberleşme sözkonusu değil. Abinle zaten soğuksun. Doğru mu? Bu durumda yengene tam olarak ne için kızgınsın? Abin ve kendi ebeveynlerin bile böyleyken kız ne yapabilir ki...

diger kardesimin dugununde falan da cok suratsizlardi. ikisi de mesafeli ikisi de suratsizdi sonucta. Sadece abim degil

Offff ne meyve tabağı arkadaş bı üyenin de konusunda vardı.
Pardon da gelin sizin hizmetçiniz mi hemen bı işin ucundan tutsun istiyorsunuz.
Misafirden iş bekleyecek iseniz görüşmeyin.

Ayrıca bu işler bu noktaya gelene kadar mutlaka ama mutlaka bişeyler olmuştur.
Kimse durduk yere tavır almaz.

Görümcelerime eşimin babasına akrabalarına hamileliğimi söylemedik. Oğlumda da kizimda da söylemedik.
Ve görüşmüyorum.

Çünkü bu mesafeyi gerektirecek olaylar oldu.

Sizde hiçbir şey yokken abimiz gelin ruh hastası sadece size tavır aldı.
Kardeşinize tavır alıp evlilik ile ilgili durumunda geri durdu.

Ya abinizd haksızlık yapıldı zamanında ya da evleneceği zaman bişeyler oldu.

diger kardesimin dugununde falan da cok suratsizlardi. ikisi de mesafeli ikisi de suratsizdi sonucta. Sadece abim degil
Henüz tam olarak tanımadığınız ve belki de çekindiğiniz bir ortama yeni evli olarak katıldığınızda, eşinizin mutsuz ve suratsız olduğunu gördüğünüz halde neşe saçabileceğinizi mi düşünüyorsunuz gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…