Abim ve Eşinin Davranışları

Zahmet edip telefon bile açmıyor 5 dk. Birşeyleri eksik anlatıyorsunuz sanki.
Gercekten durum boyle yani oncesinde bi tartisma falan hic olmadi bir ogreniyorum nisanlaniyo bi ogreniyorum cocugu oluyo

Tam da benim abimi anlatıyorsunuz. İki kardeşiz, ama kardeş değil gibiyiz. Ne bir gün arar halimi hatırımı sorar ne de kendisiyle alakalı bir şeyini anlatır. Bazen karşısına çıkıp da ''ben senin kardeşinim düşmanın değil, bu tavrın nedir? Söyle de anlayayım'' demek istiyorum. Ama farkımız şu, siz öncesinde normal bir abi kardeşmişsiniz biz hep böyleydik
Abinizle uygun bir zamanda bunu söylemenizi öneririm. Ya telefonda ya da uygun bir yerde size karşı soğukluğunun sebebini sorun. Neden bir şeyini anlatmaya tenezzül emiyor, sizi kardeş yerine koymuyor mu? İçinizdekileri dökmenin bir sakıncası yok bence. (yanlış anlamayın kavga eder gibi veya hesap sorar gibi değil de alındığınızı söylemeyi kastediyorum)

Aslında söyledim ve bana verdiği cevap şu, neden arayip haber vermedigimi bile hatirlamiyorum falan filan dedi.

İnsan degersiz hissediyor boyle olunca

Durduk yere yapmiyordur, mutlaka önceden
Birdeyler yaşanmış olmalı.
Herkesi tek tek aramamis neden beni aramadigini hatirlamiyormus ozel bi sebebi yokmus ama ben bunlari bahane olarak goruyorum onceside bir olay yasanmadi aslinda

Aslında söyledim ve bana verdiği cevap şu, neden arayip haber vermedigimi bile hatirlamiyorum falan filan dedi.

İnsan degersiz hissediyor boyle olunca
Allah Allah çok tuhaf davranmış. Boşverin o zaman, sizi kardeş yerine koymayanı siz hiç abi yerine koymayın. Ben yaptım bunu yine olsa yine yaparım. Gocunuyor insan biliyorum ama psikolojiniz için yapın Bebeği olacak. O sizin yeğeniniz. Babasıyla sıkıntınız olsa bile halasısınız. Vazgeçmeyin ondan olur mu

Herkesi tek tek aramamis neden beni aramadigini hatirlamiyormus ozel bi sebebi yokmus ama ben bunlari bahane olarak goruyorum onceside bir olay yasanmadi aslinda
Ben kendi kanimdan kardesime nisanimi
Dügünumü haber vermiyorsam baya ağır birseyler yaşanmış olmali.
Bilemiyorum çok tuhaf bir durum

Abinizle neden açık açık konuşmadınız ki? En başta abi ben yabancı mıyım özellikle senden duymak isterdim diye kırıldığınızı belli etseydiniz olaylar bu noktaya gelmezdi bence. İnsanlar sıkıntılarını muhataplarıyla açıkça konuşmalı

Canım abin aileden duyacağını bildiği için seni ayrıca arayıp davet etmeyi düşünmemiş. Düşünseymiş iyi olurmuş tabihaklısın insan bekler.
onlar da duyduğun halde arayıp hayırlı olsun demeni beklemişlerdir belki.
Gene de alındığın için aramadığını düşünüp sana da hak vermiş olmalılar ki düğün davetiyesini sana özel getirmişler.
Çok eşten püften şeyleri mesele yapma.
Bak iş nerelere gelmiş.

Meyve tabaklarını ev sahibi olarak siz taşıyacaksınız zaten gelin diye ilk kez geldiği evde hizmetçilik yapmak zorunda değil normalde evinize gelen yabancı misafire ikram yaparken misafirden mi yardım bekliyorsunuz
Kütük gibi oturmak mı uygun olanmış misafiriz ama insanız da zaten bütün gün yemekti tatlıydı uğraşan ev sahibine sofra kurulurken yardım edilmez mi ki restoran değil sonuçta önünden boşlar kalksın kahven gelsin sende seyret
Ne bileyim yardıma ihtiyaç var mı diye de insan sormaz mı? Meyve tabağı taşımayla hizmetçi mi olunuyor eee o zaman ev sahibi köle filan herhalde
Bu bildiğin öküzlük

Normalde eve gelen herkes yardim ediyor bi bunda gördüm yardim etmeme ben, ilk kez de olsa aile olunacak sonucta yardim etmelidi bence
Ee abiniz de misafir değil mi sizde neden sadece gelin adayından yapmadı diye bahsediyorsunuz anlamadım. Neden söylemediklerini de anlamadım. Arada bir sorun yokken, nişanlı sizi tanımazken söylememeleri değişik. Acaba size mı öyle geliyor, sorun yok gibi.

Kadın uzak durmak istiyor olabilir ama esas abinizin kumaşı kumaş değilmiş.
Yapacak bir şey yok, uzak durmak istiyorlarsa uzak durun, zaten böyle insanlar yakın olursa sorun çıkar.

Sadece kadından beklenmesi öyle gerçekten.

Valla ben ilk kez gittiğim evde bile kalkıp "bir eksiğimiz var mı? Yardım edebileceğim birşey var mı?" diye soruyorum. Biri servis yaparken heykel gibi koltukta oturmak bana ayıp geliyor. Ailemden de böyle gördüm, doğrusu da budur. Restoranta gitmiyorsun sonuçta eve gidiyorsun. Eve gidecek samimiliğe erişildiyse gayet ev sahibine yardım edilebilir.

Konu sahibi siz ya birşeyleri eksik anlatıyorsunuz ya da abiniz size bilmediğiniz bir nedenden dolayı kırılmış. Çocuk olduğunda bile diğer kardeşinizi annenizi arayıp sizi aramamaları size mesafe koydukları anlamına geliyor.

misafirlikte oturanlar bunu beğenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…