Abim ve Eşinin Davranışları

Bana da tam tersi hem oğlum abim gelsin aman içli dışlı olalım yemeğe çağıralım ama yemeği ikramı geline yaptıralım kafası çok ilkelce geliyor dediğiniz gibi adı üstünde YARDIM.. Yani içten gelen bir şey bir mecburiyet söz konusu değil. Hem evime misafir alayım sonrada yardım etmedi diye dedikodu edeyim bu mudur ileri görüş... Eğer öyleyse evet ben ilkelim
yemeği ikramı mı yaptırmak yaa ne esnetiyosunuz alt tarafı 2 tabak taşıma konusuydu yemek yaptırmaya ne ara geldik :KK70: onda da mesele yorulma değil nezaket görgü yoksa kimse meyveleri mutfaktan salona taşırken ölmez. Babam 55 yaşında adam arkadaşları da en az onun kadar sofrayı toplarken de yardım ederler kurarken de bize geldiklerinde çayı da doldururlar kimse böyle şeylere takılmaz. Tamam dediğiniz gibi olsun koltukta oturup kasım kasım kasılmak en doğrusu.

Anam bende sandım mükellef bir sofra kurmusta geline kütük diyor. Yawrum iki meyve tabağı için kızı yerin dibine koymuşsun . Bu tavirlarina şahsen ben olsam o meyveyide yemezdim. Yüz ifaden buram buram aksilik kokuyordur😏

yemeği ikramı mı yaptırmak yaa ne esnetiyosunuz alt tarafı 2 tabak taşıma konusuydu yemek yaptırmaya ne ara geldik :KK70: onda da mesele yorulma değil nezaket görgü yoksa kimse meyveleri mutfaktan salona taşırken ölmez. Babam 55 yaşında adam arkadaşları da en az onun kadar sofrayı toplarken de yardım ederler kurarken de bize geldiklerinde çayı da doldururlar kimse böyle şeylere takılmaz. Tamam dediğiniz gibi olsun koltukta oturup kasım kasım kasılmak en doğrusu.
Bizzat yaşıyorum çünkü bunları yemeğe çağırılıyorum zorla bir bakıyorum mutfaktayım kendi evimde misafir ağırlasam bu kadar yorulmuyorum başkasının mutfağında bir şey yapmaktan hoşlanmıyorum aynı şekilde mutfağıma girilmesinden de hoşlanmıyorum misafir misafirdir ev sahibi ise ev sahibi misafir oturur ev sahibi hizmet eder daha sonra da nezaket gereği eve davet edilir bu defa da çağıran hizmet eder olay bu kadar basit yani eve gelen misafire iş yaptırmak ayıptır

Ben ayrı yaşıyorum ailemden. Bahsettiğim meyve taşıma mevzusu benim kendi evimde oldu.
Ailem de haberim olduğunu dusunerek haber vermemiş bana nişanı.
Sizin aile baglariniz da bi kopukluk var abiniz duymussunuzdur diyor aileniz duymussundur diyor siz akrabadan duyuyorsunuz abi ve annenizle hic mi telefonda konusup hal hatir sormuyorsunuz anlamadim
Siz de var bi gariplik hadi abinizle konusmadiniz annenizle de mi konusmadiniz cok ilgilenmiyorsunuz sanirim aile fertleriyle

Kız hangi konu, çok merak ettim 😈

Kız tıpatıp aynı şeyler 😅😁🤟

Ben de kardeşlerimi nişana çağırmadim. Evli idiler. Her aşamada konuşuyorduk. Nişana gelin niye diyeyim. Onlar nişan sahibi. Siz de kopukluk var bence.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:😂

Hanimlar,
Ben bu konuyu bir yerden hatirliyorum gibi geldi.
Yanilmamisim. Gelin hanimin açtığı konuyu hatirladim ve buldum sanirim. Ama ustteki arkadaslarin belirttigi konu degil.
Birebir ayni mevzu sanki. Tabaklara yardım etmemiş, erkek kardesin düğünü vs ayni..hatta konu sahibi hamile su an..ifsa etmemek icin konu linkini vermeyeceğim. Forumu takip edenler biraz dusunurse hatirlayacaklardir.
Gelin ve gorumce tarafindan konuyu ayri ayri dinlemek ilginc oldu:)
Gorumce hanim bence haksizsiniz

Son düzenleme:
Benim bahsettigim konudaki gorumce evli. Yani yanlis alarm.hayret o kadar da cok benziyor ki mevzu..tabaklara yardim etmemek demek ki tum gorumceler icin buyuk problem🤣

Offff nişana davet etmek mi???
Konu sahibi siz o zaman annenize babanıza ve ailenizle birlikte yaşayan diğer aile bireylerine de kızacaksınız bana nişanı neden haber vermediniz diye.
Başkalarından neden duydum, haber vermek çok mu zor diyeceksiniz.

Ayrıca bu nişana davet edilmeme, ailenizin size haber vermemesi külliyen yalan dolan.
Burda atıp tutmayıp lütfen.
Ya konunuz yalan ya siz yalansınız.

Siz ailenizden ayrı yaşayamazsınız bu da yalan evlisiniz şu an bunu yazmak istemiyorsunuz.
Başka bi konu var link paylaşılmış, ortaya çıkar diye yolu değiştiriyorsunuz.
Ya da o konuyu açan kişi ile aynı kişisiniz.
Pandemiden dolayı çok canınız sıkıldı eğlence olsun maksat.

Davet edilme konusu kardeşlere olmaz, kardeş dışında kalan akraba, eş, dost, arkadaş vs içindir.

Back
X