- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
İkimizmi farkettik şimdi ama ikiside ayni üye olabilir aile faciası çikmasin pat diye söylemişsinBakayım bi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkimizmi farkettik şimdi ama ikiside ayni üye olabilir aile faciası çikmasin pat diye söylemişsinBakayım bi![]()
Tanınmamak için minik detaylar değiştirilmiş olamaz mıBenim bahsettigim konudaki gorumce evli. Yani yanlis alarm.hayret o kadar da cok benziyor ki mevzu..tabaklara yardim etmemek demek ki tum gorumceler icin buyuk problem![]()
İkisi de banlanmis zatenİkimizmi farkettik şimdi ama ikiside ayni üye olabilir aile faciası çikmasin pat diye söylemişsin![]()
Öyle deme, kesin gelin doldurmuştur minnoş abisini.Kardes nisana dugune davet edilir mi ki ya?
Tamam abiniz aramadi da anneniz babaniz da mi bir sey demedi?
Yeminle tam görümcesin bacım kusura bakmaBirkaç kez toplu görüşüldüğünde gördüm bire bir hiç görüşmedim. Bana geldiklerinde abimle beraber dedigim gibi cay meyve fasli falan yardimci olayim demedi bana. Birbirimizde telefon nolarimiz sosyal medyalarimiz falan yoktur iki yabanci gibi
neyi ayyy çok merak ettim bana da özelden yazar mısın :)Kimse farketmedi mi catlicam surda ama söylesem mi soylemesem mi karar veremedim![]()
Sen abiden önce evlendin ve abin kıskandı ama yine de insan söylerEvdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordum
Nezaketende olsa bi kalkma zahmetinde bulunur yani insan canim nasil yeni gelene hizmetci degil falan diyorsaniz ev sahibidr hamile hizmetci degil ikramda bulunmus insan bi yarfim eder ister 10 kere gidilmis ev ister 1 kere iste fikirler neyse zikirler o canim saygi duyuyorum fikrinizeŞahsen ben tanımadığım samimi olmadığım ve ilk kez gittiğim bir evde yardım da bulunmam zorunda da değilim kimse değil
Yani bi nezaketen bekliyor insan bence canimmmMeyve tabaklarını ev sahibi olarak siz taşıyacaksınız zaten gelin diye ilk kez geldiği evde hizmetçilik yapmak zorunda değil normalde evinize gelen yabancı misafire ikram yaparken misafirden mi yardım bekliyorsunuz
Adı üstünde misafir yani ikram ev sahibinin işidir ve dediğiniz gibi nezaketen yardım edilir isteğe bağlı yani bir mecburiyet değil. Misafirin önüne 2 tabak koydum diye de koşa koşa gelip burda dedikodu yapılmaz, bu daha ayıpNezaketende olsa bi kalkma zahmetinde bulunur yani insan canim nasil yeni gelene hizmetci degil falan diyorsaniz ev sahibidr hamile hizmetci degil ikramda bulunmus insan bi yarfim eder ister 10 kere gidilmis ev ister 1 kere iste fikirler neyse zikirler o canim saygi duyuyorum fikrinize
Hayırdır neden herkes size yardım ediyor ? Yaşlımısınız, eliniz ayağınız mı tutmuyor, herhangi bir engeliniz mi var ? Neden milletten yardım bekliyorsunuz. Ayrıca siz ne yaptıysanız abiniz de karşılık vermiş ama abi yapınca göze batıyor , siz yapınca ben haklıydım yaptım diyorsunuz.Normalde eve gelen herkes yardim ediyor bi bunda gördüm yardim etmeme ben, ilk kez de olsa aile olunacak sonucta yardim etmelidi bence
Siz yaşını başını almış insanlar gibi etrafınızdan sürekli saygı hürmet istiyorsunuz. Siz aileniZle yaşamıyormusunuz hanımefendi. Neden sürekli özel telefon bekliyorsunuz. Abiniz neden sizi arayıp eşim hamilee desin. Annenizden duymadınız mı ? Sizin arayıp hayırlı olsun demeniz lazım. Arkadaş kimseyi tek tek arayıp ta ben hamileyim demedim. Biri duyar be herkese söyler.Evdeki diger kisilerden nasilsa ogrenirim nisani diye soylememis. Cocugu olacagini da ayni sekilde. Ben tipki annemi diger kardesimi aradigi gibi beni de aramasini istiyordum