Abim ve gelin buraya geliyor

o kocasıyla arasındaki mesele evi terk eder etmez .
e bende onu diyorum zaten düzeltmeye çalışmasın artık daha beter oluyor her seferinde. konuşmak isteyen konuşur istemeyene ısrarın anlamı yok.

Siz ben olmalısınız iç sesim. Ya kendimi diş kapının diş mandali gibi hissediyorum özetle. Ilk evlendiklerinde bi arkadaşları vardı kızın arkadaşı daha doğrusu erkek ama biraz şey anladiniz. Şarj aleti 1000 tl ne varsa aldı gitti tatil yaptı ondan şüphelendiler ama şuan baksanız herkes hicbisey olmamış gibi davranıyor. Ama bana gelince böyle. Iste o yuzden istenmedigimi bu olayların uzatıldığını abartıldığını düşünüyorum bi tek ben varım çünkü.

Gelinle bir sürtüşme var aranızda epeydir.Siz de hatalısınız o da bence.En güzeli buna bir son vermek,sonuçta abinizin eşi.Ne gerek var huzursuzluğa.Siz gidin,ilk adımı atmış olun.Baktınız ki hala aynı tutumu devam ediyor,sizde uzak durursunuz,olur biter.

Evet aynen böyle olucak

Neden arayı düzeltmek için bir ihtiyaç duyuyorsunuz ki ?
Gelininiz sizi sevmiyorsa sizde ondan hoşlanmıyorsanız sırf abinizin karısı diye sahte bir samimiyet göstermenize gerek yok .
Hoşlanmıyoruz birbirimizden bu kadar .
O eşiyse bende kardeşiyim arayı dengede tutmak lazım diye düşünüyorum ama bazen bu olamayabiliyor .
Bu arada eski konularınıza bakmadım yargısız infaza gerek yok bazı şeyleri topraktan çıkarıp hortlatırken

Pek kati somurtan insanlar değiliz o yuzden saçma bisey bile bizi güldürebiliyor
Oyle de iste karsinizdakini iyi analiz etmeniz lazim. Bazi insanlar hoslanmayabilir. Uzaklasabilir. Sizin bu tutumunuzdan mesela ben iki 3 yil oncesine kadar turkcem cok zayifti gerci hala oyle de :) bir gun esim ablasi oturrken keyifli bir orrtam da ben farkinda olmadan hep s lerin yanina i harfini getorip konusuyormusm tabi ortaya tuhaf bir konusma cikiyordu..abla kardes habire guluyor latdi esim beni susturmaya calisyor diger yandan hem guluyorlar hemde susturuluyorm diye bozulmustum daha sonrao guzel turkcem den esimi iki gun mahrum etmistim. Ve cok sinirlenmistim. Gulmelerine ama simdi aklima geldikce ben guluyorum...abin le yapin sakalarinizi fakat 3. Sahislari karistrmayin madem..cok bozulmus..

Sizin gitmeniz lazım
Eşinizle gidip bir hoşgeldin dersiniz
Mesafe en güzeli merhaba hoşgeldin dersiniz yeterli .

Ahah o da güzel yurtdışından mi geldiniz yoksa konuşma bozukluğu mu ? Bende kendimi ifade edemem eskiden arkadaslarim hep R harfini istemsiz olarak vurgulayarak konuştuğum için benimle dalga geçerlerdi yinede bozulmazdım. Sanirim daha ağır şeyler gerekiyor bozulmak için:))

Sevgili Lina
Evet bende tüm konularına hakimim yorumum da genel olacak.

Sorun senin yengeyi fazla önemsemen, ciddiye alman, yada üzerinde durman.
Adına ne dersen de. Abinin eşi olması, iletişiminizin yada ilişkinizin iyi olması gibi bir mecburiyet getirmiyor.
Öyle söyledim küstü
Böyle yaptım kırıldı
Ne var bunda? Ne var şunda? Ne dedim ki ben!
Bunları geç..

Elektrik tutmamışsa tutmamıştır. Sadece bu bile yeterli birbirinizi görmezden gelmeniz için.
Sende kabullenememe var.
Nedir bu kadar önemli hale getiren bu kadını diyecem
Abinin eşi, aman ne büyük, ne güçlü bağ. acvbsqafb

Ben sen olsam kimseyi görmeye gitmem.
Abi kıymet veriyorsa gelir sizi görüp gider.
Bu kadar.

Aynen bende öyle düşünüyorum zaten 4 defa belki adım attım özür diledim selam verip.oper çekilirim biraz da kendi adım atması lazim
Öyle şeyler yapıyorsunuz ki adım atmasına fırsat birakmadiginiz gibi koşarak uzaklaşmasına sebebiyet veriyorsunuz
Adım atmak zorunda da değil sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Resmi mesafeli olmak istiyor size . Bunun için onu suclayamazsiniz beklenti içine de girmeyin

Birşey olmamış gibi olmanız veya duzelmeniz mümkün değil artık

Dur şimdi aklımı çelme gidip görücez selamımızı vericez 4 5 gun kalicaklar bana oyle geliyo ki bir gün abimin hatrına görüşüp diğer günler görüşmek istemeyecek zaten

Eski konularınızı biliyorum.Gerçekten çok tuhafsınız.Nasıl hala gidip görüşüceksiniz hiç kafam basmadı cidden alemsiniz.Aylar olmuş sizinle konuşmayan, sizinle muhattap dahi olmayan biri gelicek ve siz koşa koşa gidecekmisiniz.Çok ilginç gerçekten.Nereye geliyorlarsa gelirler, sonuçta sizi görmeye gelmiyorlar sizede çok bayıldıklarını sanmıyorum.Geldiklerinde abin senide ararsa abi huzursuzluk çıkmasını istemiyorum şimdi gelirim falan rahatsız olur seni çok görmek isterdim ama tatilinizi mafetmiyim dersin çizginide koyarsın. Hala ve hala nasıl koşa koşa gidiceksiniz şaştım kaldım.Bazı insanlar değişiktir nemden su kaparlar, tutar gene bişeyine gıcık olur abinle kavga eder vebali gene size kalır.O kişi abinizin eşi ve abiniz için herzaman ilk planda olacaktır ve abinin şuanda en kıymetlisidir.Üzgünüm ama böyle.

Yurt disi sakin davranmak dusunmek gerekiyor. Ben mesela burada hizli hizli yazdigim zaman beni anlamiyorlar. Halbuki ayni dili konusuyoruz. Yazim dan dolayi ben sinirlenebiliyorum sakin ve dusunerek yazdigim zaman anlatabiliyorum.iste ayni yazim gibi . sakin ve relax olarak dusunurseniz hem hata yapmassiniz hemde hataya karsilik verdrtmezssinz..

Başta ben abimi tek sandım. Sonra x de mi gelicek ben tek geleceksin sandım dedim ve abim tepki gösterdi açıkçası oyle küslük olmaz görüşürsünüz diye.ben tepkimi kırgın olduğumu na da belirttim saçma 9lmaz mi dedim ufak bi gerginlik yaşadık sonra ben toparladım ne zaman geleceklerini sordum oyle düzeldik bir ikincisi onlarla beraber istanbuldan babannem yurtdışından da halam geliyor ve hepsi babamda aynı yerde kalıcak haliyle onları da görmem lazım.

Aynen bende öyle. Isvicreden geldim ve k3ndimi anlatmaya çalıştıkça hep falso veriyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…