- 3 Nisan 2014
- 36.582
- 149.764
- 798
- Konu Sahibi NightStalker
-
napcan, küsüp evi mi terk edecen?
yani hoşlanmayabilir ben buna bir şey demiyorum zaten, herkesin tarzı vs farklıdır, gelin hanım konu sahibini sevmeyebilir, mesafeli olmak istiyor olabilir, evine gitmek istemiyor olabilir, bunlarda asla haksız da değildir, ama küsüp tüm iletişimi kesecek meseleler değil bunlar. o yüzden ben bu konu özelinde babasının evinde görüşün, dışarıda yemeğe davet edin tarzında şeyler öneriyorum.
napsın şimdi konu sahibi de, yapmış bir hata ok, abisinden mi olsun. özrünü de dilemiş zaten, işleri düzeltmeye çalışıyor. bu kadar katı olmaya gerek yok.
Siz ben olmalısınıznapcan, küsüp evi mi terk edecen?
yani hoşlanmayabilir ben buna bir şey demiyorum zaten, herkesin tarzı vs farklıdır, gelin hanım konu sahibini sevmeyebilir, mesafeli olmak istiyor olabilir, evine gitmek istemiyor olabilir, bunlarda asla haksız da değildir, ama küsüp tüm iletişimi kesecek meseleler değil bunlar. o yüzden ben bu konu özelinde babasının evinde görüşün, dışarıda yemeğe davet edin tarzında şeyler öneriyorum.
napsın şimdi konu sahibi de, yapmış bir hata ok, abisinden mi olsun. özrünü de dilemiş zaten, işleri düzeltmeye çalışıyor. bu kadar katı olmaya gerek yok.
Hoş görmüyorsan sende dalga geçmemen lazım.
Evet aynen böyle olucakGelinle bir sürtüşme var aranızda epeydir.Siz de hatalısınız o da bence.En güzeli buna bir son vermek,sonuçta abinizin eşi.Ne gerek var huzursuzluğa.Siz gidin,ilk adımı atmış olun.Baktınız ki hala aynı tutumu devam ediyor,sizde uzak durursunuz,olur biter.
Demekki aralarini duzelticem derken daha da cikmaza sokmus..suclu demeyelim de acemi sakaci:) ailecek sakayi cok seviyorlar..diyelim.abi suçlu, karısının huyunu o biliyor.
görümceyi ise ben iyi niyet kurbanı olarak görüyorum.
Pek kati somurtan insanlar değiliz o yuzden saçma bisey bile bizi güldürebiliyorDemekki aralarini duzelticem derken daha da cikmaza sokmus..suclu demeyelim de acemi sakaci:) ailecek sakayi cok seviyorlar..diyelim.
Oyle de iste karsinizdakini iyi analiz etmeniz lazim. Bazi insanlar hoslanmayabilir. Uzaklasabilir. Sizin bu tutumunuzdan mesela ben iki 3 yil oncesine kadar turkcem cok zayifti gerci hala oyle de :) bir gun esim ablasi oturrken keyifli bir orrtam da ben farkinda olmadan hep s lerin yanina i harfini getorip konusuyormusm tabi ortaya tuhaf bir konusma cikiyordu..abla kardes habire guluyor latdi esim beni susturmaya calisyor diger yandan hem guluyorlar hemde susturuluyorm diye bozulmustum daha sonrao guzel turkcem den esimi iki gun mahrum etmistim. Ve cok sinirlenmistim. Gulmelerine ama simdi aklima geldikce ben guluyorum...abin le yapin sakalarinizi fakat 3. Sahislari karistrmayin madem..cok bozulmus..Pek kati somurtan insanlar değiliz o yuzden saçma bisey bile bizi güldürebiliyor
Oyle de iste karsinizdakini iyi analiz etmeniz lazim. Bazi insanlar hoslanmayabilir. Uzaklasabilir. Sizin bu tutumunuzdan mesela ben iki 3 yil oncesine kadar turkcem cok zayifti gerci hala oyle de :) bir gun esim ablasi oturrken keyifli bir orrtam da ben farkinda olmadan hep s lerin jyanina i harfini getorip konusuyormusm tabi ortaya tuhaf bir konusma cikiyordu..abla kardes habire guluyor latdi esim beni susturmaya calisyor diger yandan hem guluyorlar hemde susturuluyorm diye bozulmustum daha sonrao guzel turkcem den esimi iki gun mahrum etmistim. Ve cok sinirlenmistim. Gulmelerine ama simdi aklima geldikce ben guluyorum...abin le yapin sakalarinizi fakat 3. Sahislari karistrmayin madem..cok bozulmus..
Öyle şeyler yapıyorsunuz ki adım atmasına fırsat birakmadiginiz gibi koşarak uzaklaşmasına sebebiyet veriyorsunuzAynen bende öyle düşünüyorum zaten 4 defa belki adım attım özür diledim selam verip.oper çekilirim biraz da kendi adım atması lazim
Dur şimdi aklımı çelmeSevgili Lina
Evet bende tüm konularına hakimimyorumum da genel olacak.
Sorun senin yengeyi fazla önemsemen, ciddiye alman, yada üzerinde durman.
Adına ne dersen de. Abinin eşi olması, iletişiminizin yada ilişkinizin iyi olması gibi bir mecburiyet getirmiyor.
Öyle söyledim küstü
Böyle yaptım kırıldı
Ne var bunda? Ne var şunda? Ne dedim ki ben!
Bunları geç..
Elektrik tutmamışsa tutmamıştır. Sadece bu bile yeterli birbirinizi görmezden gelmeniz için.
Sende kabullenememe var.
Nedir bu kadar önemli hale getiren bu kadını diyecem
Abinin eşi, aman ne büyük, ne güçlü bağ. acvbsqafb
Ben sen olsam kimseyi görmeye gitmem.
Abi kıymet veriyorsa gelir sizi görüp gider.
Bu kadar.
Yurt disi sakin davranmak dusunmek gerekiyor. Ben mesela burada hizli hizli yazdigim zaman beni anlamiyorlar. Halbuki ayni dili konusuyoruz. Yazim dan dolayi ben sinirlenebiliyorum sakin ve dusunerek yazdigim zaman anlatabiliyorum.iste ayni yazim gibi . sakin ve relax olarak dusunurseniz hem hata yapmassiniz hemde hataya karsilik verdrtmezssinz..Ahah o da güzel yurtdışından mi geldiniz yoksa konuşma bozukluğu mu ? Bende kendimi ifade edemem eskiden arkadaslarim hep R harfini istemsiz olarak vurgulayarak konuştuğum için benimle dalga geçerlerdi yinede bozulmazdım. Sanirim daha ağır şeyler gerekiyor bozulmak için:))
Başta ben abimi tek sandım. Sonra x de mi gelicek ben tek geleceksin sandım dedim ve abim tepki gösterdi açıkçası oyle küslük olmaz görüşürsünüz diye.ben tepkimi kırgın olduğumu na da belirttim saçma 9lmaz mi dedim ufak bi gerginlik yaşadık sonra ben toparladım ne zaman geleceklerini sordum oyle düzeldik bir ikincisi onlarla beraber istanbuldan babannem yurtdışından da halam geliyor ve hepsi babamda aynı yerde kalıcak haliyle onları da görmem lazım.Eski konularınızı biliyorum.Gerçekten çok tuhafsınız.Nasıl hala gidip görüşüceksiniz hiç kafam basmadı cidden alemsiniz.Aylar olmuş sizinle konuşmayan, sizinle muhattap dahi olmayan biri gelicek ve siz koşa koşa gidecekmisiniz.Çok ilginç gerçekten.Nereye geliyorlarsa gelirler, sonuçta sizi görmeye gelmiyorlar sizede çok bayıldıklarını sanmıyorum.Geldiklerinde abin senide arasa abi huzursuzluk çıkmasını istemiyorum şimdi gelirim falan rahatsız olur seni çok görmek isterdim ama tatilinizi mafetmiyim dersin çizginide koyarsın. Hala ve hala nasıl koşa koşa gidiceksiniz şaştım kaldım.Bazı insanlar değişiktir nemden su kaparlar, tutar gene bişeyine gıcık olur abinle kavga edervebali gene size kalır.O kişi abinizin eşi ve abiniz için herzaman ilk planda olacaktır ve abinin şuanda en kıymetlisidir.Üzgünüm ama böyle.
Aynen bende öyle. Isvicreden geldim ve k3ndimi anlatmaya çalıştıkça hep falso veriyorum:))Yurt disi sakin davranmak dusunmek gerekiyor. Ben mesela burada hizli hizli yazdigim zaman beni anlamiyorlar. Halbuki ayni dili konusuyoruz. Yazim dan dolayi ben sinirlenebiliyorum sakin ve dusunerek yazdigim zaman anlatabiliyorum.iste ayni yazim gibi . sakin ve relax olarak dusunurseniz hem hata yapmassiniz hemde hataya karsilik verdrtmezssinz..
aaa
konu sahibi o muymuş
o zaman abinin eşinin konu sahibinin evine gelmemesi çok olağanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?