abim ve yengem birde siz yorum yapın istedim..

eilenn

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
6.798
8.410
198
Selam kızlar.. düğün günü yaşadım olayı sizlerle paylaşmak istedim;

malumunuz 3 aylık evliyim düğün günü evden çıkmadan önce ablam arabada yanına kim gelecek dedi ben arkadaşım gelecek yengem kadirle(yiğenim) ilgilensin dedim bunu söylememle yengemin odanın kapısını tak diye çekip gitmesi bir oldu düğünümde hiç piste çıkmadılar özel bi fotomuz bi anımız bile yok en mutlu günümde onuda geçtim düğünümden bir hafta yada iki hafta sonra bir pazar kandildi hiç unutmuyorum abim beni aradı ve sen niçin yengeni yanına almıyorsunda elin kızını (elin kızı dedikleri 17 yıllık çocukluk arkadaşım hatta kardeşim yani) oturtuyorsun diye çıkıştı belli ki yengem doldurmuştu ama böyle birşey için abimle bütün bağlaırımızın kopacağını beni sil sen saygısızsın diyeceğini hiç ummazdım bende o anlık sinirle cevap verdim tabi siz benim hangi zor günümde yanımda oldunuzda en mutlu günümde arabanın başına kurulacaksınız dedim telefonu suratına kapattım ve o gün bugündür kandil geçti ramazan geçti bayram geçti hiç bir araya gelmedik..

yengem bir sorunuda ablamın kınasında çıkarmıştı ablamın kınasını o yakacakmış bizde adet kızın teyzesi yakar o kadar güzellikle söyledik kına öncesi büyük teyzemiz yakacak die dinlemedi ve ablamın kınasındada astı suratını oturdu uzaktan izledi..

şimdi bu yenge bizimle kafamı buluyor bizmi ona görümcelik yapıyoruz omu bize görümcelik yapıyor anlamadım

hic sevmem boyle fesat kiskanc insanlari cok merak ediyorum kendi dugununde yengesinimi yaninda istemis acabada sizden bekliyo? resmen en mutlu gununuzu size zehir etmis fesatligindan.boyle tiplerden hersey beklenir birak uzak olsunlar belki bigun abinizde yanlislarini gorur.

Yaninda arabayla kim gelecek denmiş?
Bu sorunun cevabi arkadasim gelecek olur.

Neden ardina yengem de yigenimle ilgilensin dediniz ki?

Yani sanki yengenizin gelmeyi isteyeceğini biliyordunuz da o isine baksin gibi.bir cümle kurmussunuz...

Ben buraya takildim eğer anlayabilirsem daha iyi yorum yapacagim:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

arabaya abinin hanımı binmez varsa görümce biner yoksa abla biner olmadı arkadaş biner ama yenge binmez..sanırım yengeniz kendisini sizin düğününüzde yüceltilmesi gerektiğini düşündü..ben her şeyim evet ben gelinin sağ koluyum evet evet evet ben ...bu ne ya...sırf arabaya yengeniz binmedi diye sizi silen abiyide ben silerim ..salaklıktan başka bir şey değil zira bu durum..

yengende abinde ayıp etmiş, valla ben yengemi seviyorum ama ogün arabada ya ablam yada en yakın arkadaşım otursun isterim,o duygu çok farklı, bu kadarcık nedenden abin sizi siliyorsa zaten hayırsızmış

ablamın sorusu yengen mi gelecek olduğu için bende yengem yiğenimle ilgilensin ben arkadaşıma söz verdim demiştim tamda böyle bir cümle kurmuştum

hiçte umrumda değiller zaten bu saatten sonra

bende bu kadar çok meraklı olduğunu anlamamıştım. ablam bile ben binicem diye triplere girmedi

yengende abinde ayıp etmiş, valla ben yengemi seviyorum ama ogün arabada ya ablam yada en yakın arkadaşım otursun isterim,o duygu çok farklı, bu kadarcık nedenden abin sizi siliyorsa zaten hayırsızmış

zaten evlendikten sonra baya bi uzaklaştı annemden babamdan sanki silmeye yer arıyormuş gibi hareket ediyordu

sadece arkaşaım gelecek deseydiniz bu kadar sorun çıkmazdı galiba. o da size yakın hissettiği için böyle yapmış ve kırılmış. yakın hissetmese banane der oturur . bence gönlünü almanız gerekir

enteresanmış yenge, çocuk olsa heves etmiştir diyecem de :44:

gelin arabasına binemedi diye günlerce kocasına eziyet eden kadına kadın denmez..o evliliğin sonu da pek hayır değil..istediği şey olmadığı zaman yengen aile iç huzurunu bozuyor anladığım kadarıyla ,yazık çok yazık...benim görümcem var ona rağmen arkadaşım yanımdaydı kimsede gönül koymadı..bak görümce diyorum ordan hesap et..

Son düzenleyen: Moderatör:
anneniz yada bir aile büyüğünüz neden aranızı bulmadı
bu arada yengeniz cok fesatmıs tıpkı benım yengem gibi:))

O nasıl bi gelinmiş öyle aman hiç prim vermeyin bir yerlerini kaldırmayın. Abiniz yeterince kaldırmış. Kendi haline bırakın oynasın. beni düğünde arabaya almadım diye değil yengem değil abim kimse azarlayamaz. Hele ki yenge gazıyla haksız konuda azarlayan abi hiç olmasın. Ben olsam aramam da sormam da. Görüşmeyi çok istiyorlarsa davranışlarını düzeltip gelirler. Hiç takma boşver.

düğün zamanı ortaya çıkan bir insanın çokta samimi olduğunu düşünemicem beni kesseler gidipte gönlünü almam hem abimi dolduruşa getirecek abi kardeş arasını bozacak birde ben gidip gönlünü alıcam yok yaa başka ne isteği vardır prensesin gelip kendi benimle konuşsaydı insan gibi araya abimi katmasaydı olay bu kadar büyütmeseydi insan gibi konuşsaydı gönül alırdım ama şimdi geçti o tren

yengen kaynanalık yapıyor..

abin görumcelik..

düğün öncesini bilemicem boşverin o zaman

Ay cok ilginç kadın cocuk gibi ya sanane kim oturursa otursun kim yakarsa yaksın kınayı hiç sevmem böyle herşeyde kendini öne atan başrol olmaya calışan insanları

Sen yanlış bişey yapmamışsın kendini kötü hissetme ama et tırnaktan ayrılmaz bayramda kandilde abinle aranı yapmaya bak yengenle de mesafeli ol bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Resmen saçmalamışlar kardeşler kuzenler arkadaş dururken yengeye ne oluyor kırk yıl düşünsem yengenin oturacağı aklıma gelmez zira kardeş abla oturmalıdır siz arkadaş demişsiniz ona da kabul ama yenge tuhafAbiniz karısına sebep sizi ailenizi sildiyse kendi kaybeder

yengen kaynanalık yapıyor..

abin görumcelik..

kadın işine karışan erkeğe erkek denmez bizim oralarda...(elinin ham uruyla erkek işine karışılmazdan esinlenmişler zaaar)
abin .....neyse ya vazgeçtim denilen her şey söyleniyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…